Įkraunama...
Įkraunama...

Šakočiai

user posted image
Sveikutės kepėjos ,gal dar kuriai pravers .Taip atrodo paruoštas šakočio kepimui volas 4u.gif
Atsakyti
Vau kiek šakočio receptų, pati nesiryžčiau kepti, bet mano nuomonė apie skaniausius šakočius Kaune:

http://maistodiletan...-skaniausi.html
Atsakyti
munca vajetau..... blink.gif kokia skanybe, kaip tau faina kad kepei,
man tos svojenės ni matyt, jau visus metus svajoju apie tai ax.gif
nu ner kam sukonstruot ta vola doh.gif
na pečiu g.gif gal kaip nors ir pati sulipdyčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, ar kas bandete issikepti sakocio pusbroli pagal si recepta ?

http://receptai.iki....-pusbrolis/4236
Atsakyti
QUOTE(munca @ 2011 07 31, 10:34)
user posted image
Sveikutės kepėjos ,gal dar kuriai pravers .Taip atrodo paruoštas šakočio kepimui volas 4u.gif

O galetum ideti (aisku jeigu tai ne paslaptis) fotke ka po volu dedi kai tesla pili ant volo?...
Atsakyti
QUOTE(optuke @ 2011 08 21, 20:41)
Sveikos, ar kas bandete issikepti sakocio pusbroli pagal si recepta ?

http://receptai.iki....-pusbrolis/4236

bandziau 4u.gif laabai skanus,tikras sakocio pusbratanas lotuliukas.gif bet ir darbelio nemazai blink.gif
Atsakyti
mano pasipuošęs šakočiukas 4u.gif ,tik labai gaila ,kad nėra daugiau šakočius rodančių mergaičių,juk ir aš norėčiau pavarvint seilę žiūrint į kitų darbelius cry.gif

ATIZE ,jokia čia paslaptis ,dedu aš paprasčiausią skardą iš orkaitės.Foto skardos neturiu blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo munca: 27 rugpjūčio 2011 - 19:03
QUOTE(munca @ 2011 08 27, 18:59)
mano pasipuošęs šakočiukas  4u.gif ,tik labai gaila ,kad nėra daugiau šakočius rodančių mergaičių,juk ir aš norėčiau pavarvint seilę žiūrint į kitų darbelius  cry.gif

ATIZE ,jokia čia paslaptis ,dedu aš paprasčiausią skardą iš orkaitės.Foto skardos neturiu  blush2.gif
user posted image

kai turesi laiko ir noro tai nufotkink visa tai is sono t.y. paty procesa ax.gif
Nieks nededa nes manau dauguma neturiu sakocio kepimui salygu, juk bute sakocio neissikepsi doh.gif mirksiukas.gif
O tavo sakotis grazus ir speju labai skanus, nes skaniai atrodo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atize: 28 rugpjūčio 2011 - 11:37
[quote=Atize,2011 08 28, 13:36]

Atize pasistengsiu zinoma nufotkint , bet labai nepazadu ,kadangi ,jau reik turet papildomas rankas ,nes ,kai kepi sakoti ,tai ner laiko fotkinimui . blush2.gif

Aciu ,manau ,kad patiko visiems ji ragavusiems,nes sio butent sakociuko ir neteko

paragaut ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo munca: 30 rugpjūčio 2011 - 20:54
[quote=munca,2011 08 30, 20:49]
[quote=Atize,2011 08 28, 13:36]

Atize pasistengsiu zinoma nufotkint , bet labai nepazadu ,kadangi ,jau reik turet papildomas rankas ,nes ,kai kepi sakoti ,tai ner laiko fotkinimui . blush2.gif

Aciu ,manau ,kad patiko visiems ji ragavusiems,nes sio butent sakociuko ir neteko

paragaut ax.gif
[/quote]

o tu viena issikepi toki sakoti blink.gif ?... As isivaizdavau kad cia reikalinga pagalba, ta prasme vienas tikrai neiskeptum ax.gif ax.gif
Atsakyti
[quote=Atize,2011 08 30, 23:03]
o tu viena issikepi toki sakoti blink.gif ?

Be pagalbos ,neissiverciu ,tenka prasyti drauges ,kad suktu vola ,o pati jau tada kepu,o jei dar foto reik padaryt ,tai jau man sunkiau ,nes nera kam fotkint 4u.gif
Atsakyti
SU NAUJAIS METAIS!!!!

tai ka mergaites, šakočiu nebekepat unsure.gif

niekas nutrauku nerodo g.gif verysad.gif
Atsakyti