Įkraunama...
Įkraunama...

Šakočiai

Munca, reguliuokis, fotkyk ir rody... bo tikrai akių atplėšt neina... 4u.gif
Atsakyti
rytoj arba sekmadienį kepsiu šakočiukus ,jei tik pavyks,tai nufotkinsiu ,kaip jie dar tik kepimo stadijoje bus mirksiukas.gif .Nesu aš dar užkietėjusi saldumynų kepėja,tačiau tikiuosi ,kad galėsiu parodyti savo darbo rezultatus ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(munca @ 2011 05 26, 22:31)
rytoj arba sekmadienį kepsiu šakočiukus ,jei tik pavyks,tai nufotkinsiu ,kaip jie dar tik kepimo stadijoje bus  mirksiukas.gif .Nesu aš dar užkietėjusi saldumynų kepėja,tačiau tikiuosi ,kad galėsiu parodyti savo darbo rezultatus ax.gif  blush2.gif

na tikra saunuole.nuostabus sakotis. thumbup.gif
Atsakyti
muncaapakus esu kaip pamaciau kad sakoti pati iskepei,labai ir as noriu ismokti,nes saldumynai mano silpnybe.Tad lauksim nuotrauku,labai idomu kaip ten viskas vyksta pas tave ax.gif
Atsakyti
QUOTE(surmute @ 2011 05 27, 14:40)
muncaapakus esu kaip pamaciau kad sakoti pati iskepei,labai ir as noriu ismokti,nes saldumynai mano silpnybe.Tad lauksim nuotrauku,labai idomu kaip ten viskas vyksta pas tave ax.gif

Surmute viskas išmokstama,aš jau ir eksperimentuot pradedu po truputėlį,įsidrąsinau ,tai su drauge šiandien pavarėm 3-tuką. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(munca @ 2011 05 27, 20:29)
Surmute viskas išmokstama,aš jau ir eksperimentuot pradedu po truputėlį,įsidrąsinau ,tai su drauge šiandien pavarėm 3-tuką. mirksiukas.gif

O TU TURI VISA TA IRANGA KAD TAIP KEPI?TAI LAUKSIM NUOTRAUKYCIU KAIP DAREI ax.gif
Atsakyti
Sveikutės,pasirodau su šios dienos darbeliais
user posted image
Atsakyti
munca thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif TAIP IR NORETUS PARAGAUTI
Atsakyti
QUOTE(surmute @ 2011 05 27, 20:43)
O TU TURI VISA TA IRANGA KAD TAIP KEPI?TAI LAUKSIM NUOTRAUKYCIU KAIP DAREI ax.gif

Na kiek įrangos reik,tai jau kaip ir turiu ,tik visada akys didelės ir vis norisi daugiau blush2.gif
Atsakyti
[quote=munca,2011 05 27, 20:18]
Sveikutės,pasirodau su šios dienos darbeliais
na bet per viena diena tiek iskept,tai milziniskas darbas,zinau kiek laiko tai trunka. g.gif
Atsakyti
Čia nuotraukytė darbo metuuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo munca: 27 gegužės 2011 - 19:33
SURMUTE kaiskis kavos ar arbatėlės ir vaišinkis mirksiukas.gif

oi mergaitės man įkelt nuotraukas yra sunkiau ,nei kept šakotį.bandžiau dar įkelt nuotraukytę ,bet jau nepavyksta ,tikriausiai šiai dienai užteks g.gif
Atsakyti