Įkraunama...
Įkraunama...

Šakočiai

http://www.kaimiskisakociai.lt/ - naminiai, kaimiski sakociai, laaabai gardus smile.gif

QUOTE(rudė @ 2011 02 03, 14:37)
sveikos mamytes smile.gif

Gal zinot kas Vilniuj ar aplink ji kepa šakocius?  g.gif Su seimyna nusprendem, kad noretumem, bet  tokio naminio, o ne is parduotuves. ir produktu turim... i kazkokia firmele vyras paskambino, tai jie nekepa is kliento produktu

Gal paciulbekit, jei zinot  bigsmile.gif

Atsakyti
Oho kokios jus saunuoles, net ir neimanoma yra imanoma, kokie skaniai atrodantys sakociai, saunuoles 4u.gif
Va as dabar galvoju, bet i ta peciu ir kepimo metu reikia ideti malku ar ne? O kaip jas dieti, jei reikia, nors gal ten tas volas kaip nors pasislenka. MB jau turi darba atostogoms, pagaminti toki peciu.
Atsakyti
Rueetaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... aš jau ir vištų užsiveisiau... jau kepei šį sezoną? Bais noriu trintis į draugus smile.gif)))
Atsakyti
Sveika deje nekepiau uzsivertusi darbais esu va zadejau savo 30 meciui issikepti bet ir tai laiko neradau deje
Atsakyti
Ruet..jei ka, suktelk... as ir kiaušu naminiu atvesiu, bile paspoksot smile.gif))) 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės ,kepėjėlės ir esamos ir busimos,noriu pasakyti ,kad šakotis niekur nepasislinks malkas teks papildyt jam esant ant pečiaus.Nežinau ar pavyks įkęlti paveikslėlį,bet sesės vestuvėms iškepiau tokį šakotį ax.gif .
Atsakyti
Munca, kelk.. kelk foto, maldauju smile.gif))))) jei neiseina, padesiu..tik duok paveizet smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(munca @ 2011 05 24, 09:17)
Sveikutės ,kepėjėlės ir esamos ir busimos,noriu pasakyti ,kad šakotis niekur nepasislinks malkas teks papildyt jam esant ant pečiaus.Nežinau ar pavyks įkęlti paveikslėlį,bet sesės vestuvėms iškepiau tokį šakotį ax.gif .

pagaliau ikeliu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Jetus, Munca, gražu, nu labai labai.. a procesą paveikslavai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2011 05 25, 23:21)
Jetus, Munca, gražu, nu labai labai.. a procesą paveikslavai?  ax.gif

Labai gaila,bet filmavimo medžiagos neturiu ,nes nėra papildomų rankų biggrin.gif .O kepant jau nebuna laiko,vos spėju suktis aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(munca @ 2011 05 26, 06:55)
Labai gaila,bet filmavimo medžiagos neturiu ,nes nėra papildomų rankų biggrin.gif .O kepant jau nebuna laiko,vos spėju suktis aš smile.gif

munca jūsų šakotis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AMAZONES LELIJA @ 2011 05 26, 13:32)
munca jūsų šakotis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ačiū,ačiū toliau dar labiau stenksiuos,kad gražesni ir didesni šakočiai gautusi,tik va bėda viena ,teks kažkur susireguliuot volą aukštesnį.
Atsakyti