tai kad kaina kaip ir nelabai svarbi bet juk rasiau kad silikonine netinka nes prie jos nekimba tesla tai gali visas sakotis po to nukrist o gal kas bande
Papildyta:
o del temperaturos tai net nezinau mes su drauge pacios reguliuojam jau mazdaug zinom sistema kada reikia daugiau ugnies ir kada maziau cia net neimanoma paaiskinti reik kelis kartus paciai pakept o tada ir matysi.
Del receptuko tai yra internete galima rast tik kiekvienam savaip va kepi ir atlieki bandymus su skoniais .
Rueta..superrrrrrrrrrrrrrr )))))
Kiek laiko tokį kepei?
Kiek kiaušinių?
Kiek laiko tokį kepei?
Kiek kiaušinių?
ivairei kepam priklauso is kokio kiausiniu kiekio kepi siaip jei mazasis kepam 2val.jei didysis tai 2,5 val panasei iseina 40-60 kiausiniu.
Ruet, rankom viską maišai ar jau nusipirkai kokį didesnę plaktuvą? Aš tą vienintelį kartą iš 20 kiaušinių savo kenwood kombainu plakiau, tai ans pamėlęs, vargšas, buvo.. O rankom kaip tai tingisi....
viska rankom o kam plaktuvas mikseris reikalingas tik baltymam isplakti o visa kita ismaisoma
mjo.. ruosiuos moraliskai..))) greiciau kita vasara...greiciau lauko pecius....
Aciu Tau, Ruet, uz visą info
Aciu Tau, Ruet, uz visą info
ner uz ka
http://receptai.iki....-pusbrolis/4236 pagal šį receptą mano keptas tas pyragas tik man truputi reikejo pavargti ,nes kepimo funkciją kepe tik apačia.
QUOTE(zachira @ 2011 01 05, 20:11)
http://receptai.iki....-pusbrolis/4236 pagal šį receptą mano keptas tas pyragas tik man truputi reikejo pavargti ,nes kepimo funkciją kepe tik apačia.
o ar panasus skonis bent kiek i sakocio gavos?
QUOTE(zhiogo_sese @ 2011 01 07, 18:30)
o ar panasus skonis bent kiek i sakocio gavos?
Mano šeimynai tai patyko ir sake skonis panašus į šakočio
As ir cia truputi ilysiu,nes sakotis mano skaniausias pyragas!
As ir bandziau panasiai kept,pagal si "Tasty diary" receptuka
Keksas pagal šakočio receptą
* 6 kiaušinių
* 120g sviesto
* 120g miltų
* 120g cukraus
* 40ml grietinėlės
* citrinų ekstrakto
* 1 a.š. kepimo miltelių
Dubenyje gerai išsukame sviestą. Įmaišome po 1 trynį, šaukštą miltų, cukraus. Masei sutirštėjus, įpilame grietinėlės, kepimo miltelius. Prieš kepant įmaišome gerai išplauktus kiaušinio baltymus ir citrinų ekstraktą. Kepame 180 C temperatūroje
Tik as ir pyliau sluoksniais ir kepiau grilyje ant zemiausios intervalines temperaturos.Gavos pasakisko skonio-kaip tikras sakotis.Reiks ryt vel pasilepint
http://static3.klase.lt/Uploads/Gallery/thumb0/0/0/0/0/0/0/0/0/0/0/0/0/0/1/6/7/6/3/4/4.jpg
zachira-tavo sakotukas-super! As ir bandziau panasiai kept,pagal si "Tasty diary" receptuka
Keksas pagal šakočio receptą
* 6 kiaušinių
* 120g sviesto
* 120g miltų
* 120g cukraus
* 40ml grietinėlės
* citrinų ekstrakto
* 1 a.š. kepimo miltelių
Dubenyje gerai išsukame sviestą. Įmaišome po 1 trynį, šaukštą miltų, cukraus. Masei sutirštėjus, įpilame grietinėlės, kepimo miltelius. Prieš kepant įmaišome gerai išplauktus kiaušinio baltymus ir citrinų ekstraktą. Kepame 180 C temperatūroje
Tik as ir pyliau sluoksniais ir kepiau grilyje ant zemiausios intervalines temperaturos.Gavos pasakisko skonio-kaip tikras sakotis.Reiks ryt vel pasilepint