Kadangi buvau rizikos grupėj (turėjau nesivystantį ), tai echo darė kartą per mėnesį, paskutinį mėnesį net kelis kartus. Manau, kad čia tikrai nieko blogo.
Iki kokio penkto mėnesio gydytoja rodydavo ir man mažylę, aiškindavo, kur koks organas, graudendavaus pamačius, kaip mojuoja rankyte mažė..O paskutiniais mėnesiais jau tik gydytojas vienas stebėdavo echoskopo ekraną, nes kai vaikelis didelis, nelabai ką ten paprastas žmogus ir gali įžiūrėt...
mum jau 33 savaites eina, kaskart apžiūrėdavo, kai ateidavome pas daktare, tai yra kas mėnesį echoskopavo.
Man dare kokius 7-6 katus. pirma karta kai nuejau -patikrino sake mazai dar matos ateik uz savaites.Uz savaites-antras kartas, veliau kaskur apie 20 savaite, paskui kaskur 28-30, ir galiausiai kai pagulde 40 savaite laukti pabaigos sviete dar du kartus skirtingi gydytojai tik nezinau kodel tada buvau jaunesne ir kaskaip neklausiau kam to reikia ir is vis ar reikia
rytoj einu 4-am echo Na, tikiuosi dar koks penktas bus, o daugiau jei viskas gerai gal ir nebereiks...
Man darė 8 sav., 18 sav., 32 sav., 36 sav. ir 41 sav. Tai išeina 5 kartus. Iš tikrųjų 32 sav. nepriklausė, bet aš pati ėjau mokamai, kad padarytų (buvo priežasčių).
siandien mums dare paskutine echo t.y. nustatyti leliuko svoriui mums 37 sav. viska ismatavo BP-94 mm, HC-331 mm, AC-325 mm, F-73 mm
o svoris mazdaug 3200g. sako pats tas
labai idomu palyginti, kam dare irgi panasiu laiku parasykit
o svoris mazdaug 3200g. sako pats tas
labai idomu palyginti, kam dare irgi panasiu laiku parasykit
man tai echo dare 7 sav. 11 sav. ir dabar eisiu kai bus beveik 16 sav. (keliausime su vyru paziuretii musu mazliuka )
viena kart dare,kai buvo 20 savaiciu
kai laukiaus pirmojo, tai echo dare 16 sav., 26sav, ir 38sav, Kai dare paskutini echo, sake kad mazius sveria apie 3,100kg. po triju dienu pagimdziau suneli: 3,750kg ir 53cm. taikad svoris nustatomas preliminariai. o dabar echo dare 22 sav, iskaulijau nuotraukyte :ax. Daugiau echo nedarysim, gydytoja sako ner reikalo.
labas merginas..mums dabar eina 9sav,ir mes jau turim 3 nuotraukas
Sveikos mamytes, mum eina 22 savaite, o echo jau turejom 8.