Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų darėt echo?

Apklausa: kaip daznai matote ar matote savo leliuka? (443 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(gintare555 @ 2007 12 15, 18:37)
sveikutes  4u.gif
as pirmasis echo bus uz keliu savaiteliu, norejau paklasuti  gal zinote ar jau matosi vaikelis normaliai 15 savaite ar dar nelabai tiksliai? nes noreciau padovanoti vaikelio teveliui per kaledas nuotraukyte, tik nzn ar joje matysis kas nors  ax.gif

tikrai matysis gali tuo neabejoti thumbup.gif aš dariau kai buvo 18-a savaitėlių ir taip gerai viskas matosi ne tik visas vaikelis galvytė rankytės net pirštukai matosi ir jau žinome į ką bus panašus smile.gif beje čia ir daug kas nuo echoskopo kokybės priklauso mirksiukas.gif
tad 15-a savaitė tikrai bus į ką pažiūri thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina444 @ 2007 12 15, 20:34)
tikrai matysis gali tuo neabejoti  thumbup.gif  aš dariau kai buvo 18-a savaitėlių ir taip gerai viskas matosi ne tik visas vaikelis galvytė rankytės net pirštukai matosi ir jau žinome į ką bus panašus  smile.gif  beje čia ir daug kas nuo echoskopo kokybės priklauso  mirksiukas.gif
tad 15-a savaitė tikrai bus į ką pažiūri  thumbup.gif

oj labai aciu, iskar nuotaika pagerejo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare555 @ 2007 12 15, 18:37)
sveikutes  4u.gif
as pirmasis echo bus uz keliu savaiteliu, norejau paklasuti  gal zinote ar jau matosi vaikelis normaliai 15 savaite ar dar nelabai tiksliai? nes noreciau padovanoti vaikelio teveliui per kaledas nuotraukyte, tik nzn ar joje matysis kas nors  ax.gif

Bus labai grazi dovana teveliui wub.gif mums 26sav. pasake jog jau ir mato lyti...veliau kita gine ta pati patvirtino, bet vis dar nedrasu, nes gali ir pasikeisti juk viskas blush2.gif
Mums 26sav. tai echo poliklinikoj buvo tik 2kartus, o viena karta ejom privaciai, kad norejom isitiktinti-kaip tn tas stebukliukas laikosi wub.gif ir suzinojom, jog labai aktyvus maziukas wub.gif
Atsakyti
Mums jau 25 savaitele nestuke.gif ir echo darem 3 kartus ax.gif
kiekviena karta smagu pamatyti savo lialia 2.gif
Atsakyti
Mums jau 26 savaitės ir per šį laiką žiūrėjom į 2.gif 3 kartelius. Du kartus pačioje pradžioje, kai buvo 8 ir 12 savaičių, kad įsitikint, jog viskas gerai ir savo vietoje smile.gif na ir trečią kartą 20 savaitę.

O kaip manot, ar verta dar ir trečiame trimestre daryti ultragarsą? g.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Aš pirmą dariau 5 sav., kai man nustatė nėštumą, ir šiandien einu 12 sav., sakykit, ar daug pamatysiu būdama 12 sav. ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Nightwish19 @ 2007 12 18, 13:16)
Labutis  4u.gif
Aš pirmą dariau 5 sav., kai man nustatė nėštumą, ir šiandien einu 12 sav., sakykit, ar daug pamatysiu būdama 12 sav. ar ne?

pamatysi cielą lelių-su kojytėm, su rankytem,tik lyties dar nematys
įkeliu savo mergytę 13 sav
user posted image wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes! 4u.gif
O mum 16 savaiteliu ir jau dare 3kartus.
1a karta isitikint ar yra nestumas- 4sav
2a karta isitikint ar viskas gerai, nes pirma karta kazko nemate- 7sav
3cia karta tepliojo ir ziurejo ar viskas vaikiukui gerai- 14.4 sav
o dabar zinau, kad ziures kita savaite, tai bus 4tas kartas- 16.4sav nes kaklelis l.trumpas, tai guliu ir saugau savo kleckiuka nestuke.gif
Atsakyti
man echo jau tris kartus dare ax.gif tik as neisitikinus kad nekenkia todel siek tiek pergyvenu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Marko&Vitka Karnišauskai @ 2007 12 18, 14:25)
pamatysi cielą lelių-su kojytėm, su rankytem,tik lyties dar nematys
įkeliu savo mergytę 13 sav
user posted image wub.gif  wub.gif  wub.gif

gaila foto nesimato
Atsakyti
mes darem 3 kartus - 9 sav, 13 sav ir 25 sav. pirmas ir trecias lietuvoje privaciai, nes esam uzsienyje, o antras priklause, kaip pirmas ligonineje... dar galbut turesim pries gala ir 4, bet jei nebus, tai nepergyvenu, nes jau nebe daug liko hihihi.gif
Atsakyti
Niekas mano nuomonės neklausė ir per visą nėštumą gavosi taip, kad echo darė 16 kartų, kiek suskaičiuoju iš turimų lapukų..bet dėl poros kartų galiu klysti.. g.gif
Atsakyti
Sveikutės,

mums darė 3 kartus - 8 sav. pirminė apžiūra, 11 sav. - raukšlės dydį matavo ir 20 sav.
Dar sausio pabaigoje paskyrė 4 - tą. Taip laukiu ax.gif .
Ar tiesa, kad Lietuvoje darant echoskopiją, jei nori gaut nuotraukėlę, reikia jos paprašyti? Nes man tai po kiekvieno ultragarso davė.
Atsakyti