Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų darėt echo?

Apklausa: kaip daznai matote ar matote savo leliuka? (443 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
pakol kas echo darytas 3 kartus. Pirma karta nustatant ar nestumas vietoje, t.y. 7savaite, antra karta ~13 sav. ejau savavaliskai ir neseniai 18 savaiciu, kaip priklauso. Dar, galvojau, kad priklauso vienas echo 30-34 svaiciu, bet kazkuriame zurnale skaiciau, kad jei 18-20 svaiciu echo yra geras, tai daugiau nebedaro unsure.gif Bet, kaip bebutu, dar viena karta pati tikrai eisiu. O jei priklausys dar vienas "valdiskas" echo, tai viso bus 5 kartai, jei zinoma viskas nestuke.gif klostysis gerai.
Atsakyti
Man gydytoja paaiskino, kad per nestuma privalomi du echo.
Viemas 20 savaite yra privalomas ( skreningas) o kitas ar pacioj prdzioj ar paciam gale, visai nepamenu smile.gif

Cia aisku jei viskas gerai. Man dabar yra 31 savaite, bet turesiu jau ketvirta eco.

Taip kad pagal kiekviena situacija vis kitaip smile.gif
mirksiukas.gif
Atsakyti
Dariausi 2 kartus,gyditoja sakė,kad per daug nesveika vaikučiui.
Atsakyti
as irgi turejau 3,paskutini dare kaip buvo 24sav.o dabar tikiuosi,kad daryti turetu dar karteli,nors kaip gydytoja man pasake,jei mes matom ,kad su vaikiuku viskas gerai,tada ir nedaro ax.gif
Atsakyti
o mums dar tik 12 savaiciu, o echo jau 5 kartus turejom, tikiuosi del to nieko blogo, bet jei gydytoja sako kad reikia tai as sutinku 4u.gif
Atsakyti
Mums dabar 23 savaite eina i pabaiga. Darem 1 echo ir darysim dar viena 32 savaite. Jei viskas tvarkoje, tikrai nematau jokio reikalo daryti echo kas menesi 4u.gif
Atsakyti
Aš dariau 18 sav. nestuke.gif daugiau gydytoja nesutinka daryt, nes tai, pasak jos, kenkia vaikučiui... 2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidavel @ 2007 11 29, 20:23)
Aš dariau 18 sav.  nestuke.gif  daugiau gydytoja nesutinka daryt, nes tai, pasak jos, kenkia vaikučiui...  2.gif

mano taip pat gydytoja nusistačius prieš echo sako kad nėra ko kištis ir švitinti vaikutį schmoll.gif ji daro kaip ir priklauso apie 18-20 savitę ir pabaigoje apie 30-ą savaitę ax.gif tai reiškia du kartus mirksiukas.gif aišku visada būna išimčių kai yra rizikingas nėštumas ir tada reikia stebėti ne tik mamos bet ir vaikelio būklę tai tada echoskopas yra visas išsigelbėjimas unsure.gif
Atsakyti
mums darė jau 5 kartus, nes šiais metais dar turėjau nesivystantį, o šio nėštumo pradžioj buvo kraujingų išskyrų, tai buvau pastovioj gydytojo priežiūroj
Atsakyti
Man dabar kai paskutines dieneles eina, tai kiekvienu kartu daro ziuri kad viskas butu gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina444 @ 2007 11 29, 22:39)
mano taip pat gydytoja nusistačius prieš echo sako kad nėra ko kištis ir švitinti vaikutį  schmoll.gif  ji daro kaip ir priklauso apie 18-20 savitę ir pabaigoje apie 30-ą savaitę  ax.gif  tai reiškia du kartus  mirksiukas.gif  aišku visada būna išimčių kai yra rizikingas nėštumas ir tada reikia stebėti ne tik mamos bet ir vaikelio būklę  tai tada echoskopas yra visas išsigelbėjimas unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Paklausk ką, jos nuomone, reiškia žodis "švitint". biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 06 gruodžio 2007 - 21:19
sveikutes 4u.gif
as pirmasis echo bus uz keliu savaiteliu, norejau paklasuti gal zinote ar jau matosi vaikelis normaliai 15 savaite ar dar nelabai tiksliai? nes noreciau padovanoti vaikelio teveliui per kaledas nuotraukyte, tik nzn ar joje matysis kas nors ax.gif
Atsakyti