Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų darėt echo?

Apklausa: kaip daznai matote ar matote savo leliuka? (443 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
bet jei daro vos tris kartus per visa nestuma... tai is kur galima zinoti ar vaikutis gerai vystosi ir pan. ? as tai eisiu 25 sav ir prasysius kad padarytu echo , nes kaip buvau 19 sav paziurejo, bet tik greitai burbtelejo kad viskas gerai... labai matyt laiko neturejo.... atrodo, kad viska gerai - maziukas spardosi smile.gif, bet vistiek noriu pilno gyd patvirtinimo
Atsakyti
Na man darė kas mėnesį- buvom rizikos grupėje, paskutinius 2 mėnesius darė kas 2 savaites + dar 2 kai gulėjau ligoninėje, taigis pasirodo blogai prabalsavau doh.gif reikėjo balsuoti dažniau nei kas mėnesį, na bet buvo nebuvo irnesakyk.gif kaip yra taip.
Atsakyti
AS DARIAUS PRIVACEI PIRMA KARTA 9 SAVAICIU ANTRA KARTA 16 SAVAICIU O DABAR 24 SAVAICIU VIENO ECHO KAINA 40 LT O GIDITOJA PASAKE KAD DARISIM TIK 19 IR 36 SAVAICIU TAI AS NELAUKIAU BEJE JAU PEREJEJAU PAS KITA NES SI LABAI NEMALONI KAIP GIDITOJA doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitai.v. @ 2007 09 30, 08:34)
bet jei daro vos tris kartus per visa nestuma... tai is kur galima zinoti ar vaikutis gerai vystosi ir pan. ? as tai eisiu 25 sav ir prasysius kad padarytu echo , nes kaip buvau 19 sav paziurejo, bet tik greitai burbtelejo kad viskas gerai... labai matyt laiko neturejo.... atrodo, kad viska gerai - maziukas spardosi smile.gif, bet vistiek noriu pilno gyd patvirtinimo

aš irgi norėjau, kad padarytų echo, bet gavau atsakyma, kad tie echo nėra ypatingai gerai, jei nėra problemų, jei jauties gerai, svoris auga, lelius juda, nes jie tan nieko ypatingo nemato, nebent darytis tą brangų 3D ar 4D Ten viską pamatys ir pasakys.
Atsakyti
NA TAIP KIEL GIDITOJU TIEK NUOMONIU MAN SAKE KAD KAIP TIK REIK DAZNIAU DARITIS MATISI KAIP VISTOSI TIK KAD ISVIS SKIRE DU SIKIUS ECHO TAI KAS CIA PER DAZNAI g.gif
Atsakyti
Man tai darė echo kokius 6 kartus,nes du kartus teko gulėti ligoninėj dėl inkstų,tai ir leliuką vis žiūrėdavo.paskutinį sykį darė,kai buvo 31 sav.tai sakė,kad sveria maždaug 1700g.Rytoj tai gydytoja sakė,kad darys žiūrės ar leliukas jau apsivertė,nes pas mane jis nuo vidurio nėštumo sėdintis yra.
Atsakyti
man 16sav, dare echo 3 kartus. gydausi privaciai. pirma echo padare kai buvo 9sav, o po to kai tik ateidavau ishsitirti tai ir echo darydavo. man patinka, nes sustipreja jausmas ir isitikini 100%, kad tavuje auga gyvybe. nes nors man 16sav - pilvo ishvis nesimato, tamsesnes juostos irgi. del to nerimauju, o echo padeda isitikint, jog viskas ok. beje ir gydytoja man sake ir laida per tv ziurejau, jog echo nekenkia ir nera tam tikro nustatyto kiekio - kiek galima o kiek ne. idomi butu supermamos.lt gydytoju nuomone.
Atsakyti
Mano ginės žodžiai: tai spinduliai, nereikia per dažnai.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2007 10 03, 13:47)
beje ir gydytoja man sake ir laida per tv ziurejau, jog echo nekenkia ir nera tam tikro nustatyto kiekio - kiek galima o kiek ne. idomi butu supermamos.lt gydytoju nuomone.

Butent,kad nera nustatyta.O siaip is spinduliu istorijos...tai kai nebuvo nustatyta,kad rentgeno spinduliai kenksmingi,tai jais net gydydavo pacioj pradzioj-spindulinio gydymo terapija biggrin.gif ..........o kas cia gali ka tvirtai teigti del echoskopo spinduliu ?
Atsakyti
nemanau kad labai gerai tas dažnas eho , juk lendam ir trukdom maziukams. Juk dar nera ištirta kenkia jis ar ne ,todel reikia tureti saiką smile.gif
Atsakyti
mergaites as ce ne i tema bet gal zinot kaip istrint liniuote ir perdarit vaikas kai prispaude tai nesamones rodo aciu
Atsakyti
QUOTE(a-katyte @ 2007 10 03, 18:38)
mergaites as ce ne i tema bet gal zinot kaip istrint liniuote ir perdarit vaikas kai prispaude tai nesamones rodo aciu

užeik ant savo parašo, ir viską ištrink, tada paspausk atnaujinti ir viskas, o poto sukūrus naują vėl isikelk mirksiukas.gif
Atsakyti