Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų darėt echo?

Apklausa: kaip daznai matote ar matote savo leliuka? (443 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
man dare 7 sav ir siandien - 12 sav, siandien nereikejo daryti, bet ji bande leliuko sirdele isgirst ten tokiu idomiu prietaisu, tai kai nepavyko (nes maziukas labai zemai isitaises ax.gif ) tada ijunge ultragarsa sirdutei patikrint ir pamaciau savo buozgalviuka wub.gif wub.gif wub.gif net susigraudinau, nes 7 sav tai kruopele ten buvo, o dabar jau juda visas, rankytes, kojytes, netgi burnyte uzsidarineja-atsidarineja wub.gif gydytoja sake, kad geria jis/ji ax.gif taip netiketa buvo, bet kaip miela wub.gif
Atsakyti
o as dabar kabai pergyvenu mano nestumui tik sav o echo turejau apie nes nestumas sunkus ,kraujavau .Tikiuosi nestumui tai nepakenks
Atsakyti
QUOTE(robertukas @ 2013 01 09, 17:47)
o as dabar kabai pergyvenu mano nestumui tik  sav o echo turejau apie nes nestumas sunkus ,kraujavau .Tikiuosi nestumui tai nepakenks

Num locką jei įsijungtumėt, tai gal aiškiau būtų ką parašėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pokšt @ 2013 01 09, 19:05)
Num locką jei įsijungtumėt, tai gal aiškiau būtų ką parašėt  ax.gif

oi nepamaciau doh.gif doh.gif blush2.gif man 19sav nestumas sunkus ir jau turejau 9echo dabar dar uz keliu dienu lekiu pas genetikus ten dar daris viena ,labai neramu kaip gali pakenkti nestumui verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(robertukas @ 2013 01 09, 18:44)
oi nepamaciau  doh.gif  doh.gif  blush2.gif man 19sav nestumas sunkus ir jau turejau 9echo dabar dar uz keliu dienu lekiu pas genetikus ten dar daris viena ,labai neramu kaip gali pakenkti nestumui verysad.gif

manau, kad nusiraminkite, iki šiol ta žala nėra įrodyta ir teigiama, kad nauda jo tikrai didesnė negu žala, juk tai net ne spinduliai, manau didelės žalos tikrai nebus leliukui jokios, o jei nėštumas nelengvas, tai kaip kitaip viską patikrinti, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pokšt @ 2013 01 09, 19:57)
manau, kad nusiraminkite, iki šiol ta žala nėra įrodyta ir teigiama, kad nauda jo tikrai didesnė negu žala, juk tai net ne spinduliai, manau didelės žalos tikrai nebus leliukui jokios, o jei nėštumas nelengvas, tai kaip kitaip viską patikrinti, viskas bus gerai  4u.gif

as ir taip tikiuosi smile.gif wub.gif
Atsakyti
as irgi turejau daug echo, nes teko lankytis pas genetikus kelis kartus, turiu grazuti sveikuti sunu. 4u.gif
Atsakyti
Aš taip pat nemažai turėjau,nes teko konsultuotis su genetikais ax.gif
Atsakyti
aš taip pat turėjau nemažai echo, nes nėštumo pradžia nebuvo sklandi doh.gif
Atsakyti
siuo metu laukiuosi 24 savaites ir 2 dienas, o jau turejau 6 echo. dar vienas tikrai numatomas 32 savaite. be to, planuoju darytis 3d/4d. pirmas echo buvo 6 savaiciu, tada 8. po to 13 ir 16. tada 19ta savaite didysis echo, bet vaikas buvo nepatogioj padetyje ir teko kartoti 21 savaite. be to, kadangi nustate, kad placenta dengia gimdos ziotis, iskart uzrase 32 savaites apziurai. tikiuosi, kad viskas bus gerai.
Atsakyti
ačiū Dievui aš ne viena tokia, kuriai atlikta nemažai echo, dabar 17 sav, o jau 8 ar 9 kartai. buvo reikalas, nes gresiantis, kraujavimas, du kartai ligoninėj. O mano ginekologė kaip mane apšaukė kai prieš savaitę paprašiau to 8 ar 9 echo...... doh.gif ojojoi doh.gif sako kenkia, nėra reikalo, jauties gerai (o man buvo hematoma nustatyta, ir norėjau, kad pažiūrėtų, ar ji dingusi, ir ar placenta pasikėlusi, nes buvo pirmaeiga, negalėjom su MB smileysex.gif smileysex.gif smileysex.gif )
Atsakyti
Darė 8 sav, nes ligoninėj gulėjau, 11 sav sprando raukšlytę, 18 sav ir dabar u= savaitės darys tikriausiai jau paskutinį kartą smile.gif
Atsakyti