Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų darėt echo?

Apklausa: kaip daznai matote ar matote savo leliuka? (443 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
o mums jau 5men ir dare 3 kartus,trecio karto paprasiau pati nes lb noriu suzinoti kudikelio lyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 02 19, 22:20)
Pakraupinsiu jus visas: man echoskopija daro kiekvieno apsilankymo metu. Is pradziu buvo karta i menesi, dabar jau dazniau turiu lankytis. Be to, du kartus turejau darytis papildomai, kai buvo gresiantis del per zemai prisitvirtinusios placentos. Kiek is viso kartu jau pameciau skaiciu doh.gif

Man irgi daro per kiekviena apsilankyma. Si karta nestumas kiek komplikuotas, tai ir pati nusiraminu pamacius kad viskas vystosi tvarkingai.
Bet ir su pirmu nestumu kiekviena apsilankyma ziurejo, nors neturejau jokiu problemu. Cia manau privaciu kliniku specifika ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saule19841984 @ 2011 02 11, 16:58)

Nugi pasidariau as ta echoskopija, žiauriai džiaugiuosi, nes visiškai nusiraminau pamačiusi, kad mano leliukas tikrai yra mano pilve,ir jam viskas gerai biggrin.gif
Nežinau, ar čia sutapimas, ar mane tai taip psichologiškai paveikė, kad po echo pilvukas pradėjo sparčiai augti thumbup.gif dabar jau tikrai tikiu, kad esu nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute85: 21 vasario 2011 - 15:57
Pirma nestuma dariausi 3 kartus, si karta vel bus 3 kartai, tik dabar jau ne mano, o gydytojos noru, del zemos placentos... Siaip, jauciuosi puikiai, tai zinau, kad ir kudikeliui mano viskas gerai.
Atsakyti
Dare du kart poliklinikoj, kita savaite darys trecia kart - matomai jau paskutini, na ir dar privaciai teko eiti 3d/4d pasidaryti ax.gif
Atsakyti
o sakykit, tak tiesa ,kad antra echoskopija yra mokama? man sakė, kad už antrąją teks susimokėt 50 lt. Kažkokia nesąmonė man atrodo. Vaikštau ne privačiai, o įprastoje poliklinikoje
Atsakyti
Kadangi vaikstau privaciai tai gine daro kas menesi laiko - t.y kie`kvieno vizito metu. Tik viena menesi kai buvo komplikaciju dare gal 3k. tai ir gavosi ~10k per 9 menesius smile.gif
Atsakyti
Per kiekviena apsilankyma.
Atsakyti
7, 20 ir 30 savaitem dazniau nematau reikalo o ir maziui dziaugsmo nesuteikia tos echoskopijos.... aisku jei komplikacijos kokios tai turbut stebi dazniau.. dabar tikriausiai tik pries didziaja diena bus vienas echo ir viskas g.gif
Atsakyti
va mum irgi tik 10 savaitėlių, o jau tris kartus žiūrėjo.. Na taip, kaip jau kažkas minėjo, ne kančia, o malonumas čia, bet vistiek.. Kažkaip negalima per dažnai. nestuke.gif
Atsakyti
Oho kiek daug kartu Jums ziurejo pilvukus nestuke.gif . Na o man butu ziureje, kaip ir priklauso 2 kartus...bet pas mus is vyro puses yra buves apsigimimas, tai as nerizikavau ir nuejau pas genetike smile.gif tad ziurejo echo, ir labai smagu kad mums viskas ok ir rizikos nera:) tik sake del visako dar galiu apsilankyti 26 sav.smile.gif tai vat jau 2 echo turejom ir va kita savaitele eisiu vel pas genetike ir bus 3 smile.gif gine sake, jei viskas ok bus, tai gal net to 4 ir nedarysim...vistiek manau tie echo nera juk gerai...smile.gif
Atsakyti
Mano mazyliui 15 sav. ir maciau savo mazyli tik 6 savaiciu. Gines teigimu, jei jautiesi gerai, nera ko trikdyti mazyli. Su pirmuoju buvo komplikacijos, tai ziurejo beveik kiekvieno apsilanymo metu.
Atsakyti