Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų darėt echo?

Apklausa: kaip daznai matote ar matote savo leliuka? (443 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
na man tik karta ziurejo,o as jau 2men nescia smile.gif bet va kaj ajsiu lapkricio 12d.,tai manu,kad tikrai paziures:) manjo nestuke.gif
Atsakyti
as isvis pas ginekologe per visa nestuma 4 kartus buvau smile.gif tai tiek ir ziurejo. dabar jau 38 savaites, tai dar viena koki karteli apsilankysiu. Taigi 5 echo per nestuma smile.gif
Atsakyti
Labukas. smile.gif Manau, kad jei viskas su nėštumu gerai, tai tikrai užtenka 3-4 kartų. Taigi, viskas normose 4u.gif
Nelabai suprantu tų, kurios nesant rimtam reikalui vos ne kas mėnesį laksto echoskopuotis. Protingos ginekologės tikrai nerekomenduoja šitaip blaškytis, nebent joms naudinga, kai pacientas vis moka biggrin.gif
Taigi, jei nėra rimtų bėdų, patariu nešikalioti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Su pirmagimiu - 4 kartus per nestuma.
O sio nestumo metu jau iki 13 sav. teko dayti 4... smile.gif
Atsakyti
mums jau 19savaiciu ir jau 3kartus maciau savo leliu ax.gif
Atsakyti
man per 16sav. jau apie 10 kartu dare kadangi nestumas komplikuotas tepliojo tai vis ziurejo ar lialkai viskas gerai
Atsakyti
Man dare keturis kartus ir per trecia apsilankyma, kai buvo kokie keturi menesiai mano leliui, ir gydytojas (matyt buvo labai gerai nusiteikęs) savo iniciatyva padarė leliaus nuotraukas, kur gerai matosi galvyte, kunelis, rankytės ir kojytės. Dabar, kai jau gymė dukrytė šios nuotraukos yra man labai brangios, labai jas saugosiu thumbup.gif .
Atsakyti
Dėl vartojamų specialių vaistų ir pirmam trimestre buvusių kraujavimų ir tepliojimų iki šiol (24 sav.) darė apie 7 echo. Visi daryti Kauno medicinos universiteto klinikose, todėl manau, kad jie tikrai įvertino naudą prieš galimą žalą.
Atsakyti
nuo 8 sav.kiekvieną mėnesį,norėčiau dažniau savo leliuką pamatyti,na o nuotraukos mums nepasiūlė,gal patiems reikia pas ginę prašyti?
Atsakyti
QUOTE(kacynas @ 2010 02 24, 18:47)
nuo 8 sav.kiekvieną mėnesį,norėčiau dažniau savo leliuką pamatyti,na o nuotraukos mums nepasiūlė,gal patiems reikia pas ginę prašyti?

Paprašyti tai galite, tačiau jie turi teisę to nedaryti, nes kaip man paaiškino, kad taupomos poliklinikos lėšos, todėl šias nuotraukas netgi draudžiama spausdinti. Na nebent labai gražiai paprašysite. Visgi turėti tokias nuotraukas, na bent jau man, tikrai labai įdomu.
Atsiprašau, nes pradėjau kalbėti čia šiek tiek ne pagal temą... blush2.gif
Atsakyti
Matom savo leliukus kas menesi bigsmile.gif
Ir nuotraukytes duoda kiekviena karta kai apsilankome ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuliukas: 28 vasario 2010 - 20:15
oi o as net ir skaiciu pametus esu blush2.gif tikrai daugiau nei 5 kartus... g.gif
Atsakyti