Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų darėt echo?

Apklausa: kaip daznai matote ar matote savo leliuka? (443 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
na mums 24 savaites dariaus 4 kartus nestuke.gif
Atsakyti
MUMS 31 SAVAITĖ, ECHO TURĖJOM 3 KARTUS smile.gif KITĄ SAVAITĘ VAŽIUOSIU VĖL DARYTIS, NES KAŽKOIE NEIAŠKŪS SKAUSMELIAI ATSIRADO schmoll.gif
Atsakyti
Man daug darė, kiekvieną mėnesį, paskui dar dažniau gal.
Atsakyti
iki 33 savaites keturis kartus
Atsakyti
Dariausi du kartus, pirmaji 19sav,.o antraji 30sav. tam, kad isitikinti jog viskas gerai, nes per pirmaji echo apziurint vaikuti ginekologas patare daugiau kalcio gerti ir jodo, tai norejosi isitikinti, jog dabar su maziuko kauliukais viskas gerai. Likom patenkinti, daugiau echoskopo nebedarysim - lauksim stebuklelio 4u.gif
Atsakyti
Man dare kiekviena menesi, kai tik lankiausi pas ginekologe. Visada pasiziuredavo kaip laikosi leliukas smile.gif
Atsakyti
viso iki dabar dare tik 3 kartus smile.gif
Atsakyti
Man darė tik 1 kartą, kai buvo 18sav, kai neseniai paprašiau kad dar kartelį padarytu tai vos neaprekė, aceit kam man to reikia juk vaikeliui kenkia ir taip toliau.. unsure.gif bet galvoju ar nereikia pasižiūrėti kaip jis ten laikosi? visgi 1 kartelis tai lyg ir mažai.. unsure.gif
Atsakyti
As jau laukiuosi 38 sav, per visa nestuma dariau echoskopa du kartus ir žinau, kad jai nera kokiu neaiskumu ar kokiu komplikaciju, ehoskopas daromas du kartus per nestuma. Pirma kartą 18-20savaitę, o antrą kartą 32-34savaitę.
Atsakyti
Aš irgi taip girdėjau jog du kart jai viskas tvarkoi, bet kaip supratau mano daktarė manęs daugiau taip ir nebesiųs darytis echo, nes pasak jos nereikia.. galvoju gal privačiai tada jau nueiti tą vieną kartelį... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rūtkė: 27 rugsėjo 2009 - 09:50
Nors mums tik 7 sav. echo darė du kartus, pirmą kartą penktą sav. kai žiūrėjo ar gimdoje, antrą šešių sav. kai buvo neaiškumų dėl išskyrų. Vaginalinį darė patį pirmą kartą, nes buvo nelabai aišku dėl gemaliukų skaičiaus. Lankausi privačiai.
Atsakyti
man echoskopija dare 3 kartus.Dabar jau 37 sav ,tai sake viskas gerai ir daugiau nebedarys nestuke.gif
Atsakyti