man daryti 5 echo, daugiau jau ir nebebus šiaip priklausė tik trys, bet pačioj nėštumo pradžioj šiek tiek kraujavau, tai tyrė, o dar vieną darė dėl gimdos spazmų
Man jau 33 savaite prasidejo ir daryti taip pat kokie 5, nes reikejo pora kartu paziureti, ar viskas vaikeliui tavrkoje. Ir dar gydytoja rugpjucio gale ziures, gal jau matysis leliaus lytis, nes siaip nelabai norejo rodytis, kai 2 k ziurejo
mum dare jau 6kartus,7bus spali Papildyta: kad daug kartu daro tai nereiskia,kad privaloma,jai pats eini gali ir simta kart ,ar kai kas negerai ,man 6kartai suejo nes ir lt.dare ir uzsieni,1sesiu sav.nestumo patvirtinimui,2kartus vaisiaus lyti patvirtint ir kas priklauso
Sveikos, o man 14 sav. Ir jau 3 kartus dare. pirma karta 9 sav., antra 11 sav ir dar kai kraujavau. nors gine sako , kad negerai taip daznai. Seip reikia pradzioj, jei reikia nustatyti termina, paskuj 18 arba 20 sav ir gale Nors man taip ramu kai matau savo mazili
iskilo man tas klausymas, nes man dar 4 menuo, bet turejau jau 5 seansus ir vel esu nesikuklinti atvaryt ant dienu apsiziureti.man jau net neramu, kad gal perdaug aisku tai malonumas o nekancia
Niu man greit 15 savaiciu uz keliu dienu bet as irgi jau turejau 4 echo. Jauciu dar daug turesiu iki gimdymo As irgi siek tiek nerimauju ar ne per daug jau cia
Nu nezinau kaip jums tiek daug echo daro. Man pirma padare nestumui nustatyt 12 sav., o antra lyciai nustatyt 19 sav., tik vat neatskleide paslapties . kitas nusimato tik kokia 30 sav.
ojetau kaip jum tiek daug daro juk sakoma, kad geriausia daryt tik 3 exo, jei kazkas negerai tada daugiau daro o man dare tik viena karta kai buvo 19 savaiciu, ir sake daigiau nebedarys o taip norim suzinot ka turesim