Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų darėt echo?

Apklausa: kaip daznai matote ar matote savo leliuka? (443 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
6 kartus smile.gif
Atsakyti
man 3
Atsakyti
Man tik 3 kartus kol kas smile.gif
Atsakyti
Iki dabar - 2 kartus, liepos pradžioje turėtų daryti dar vieną
Atsakyti
o man jau 5 kartus darė blush2.gif
Atsakyti
man dare 2 kartus. 1-a karta 13 savaite, po to 19. kiek zinau dar pries pabaiga turetu daryti t.y. po 30-os savaites, bet musu poliklinikoje ta paslauga yra mokama. be to, pagalvojau, kad jeigu viskas ok (judesius jauciu gerai, svoris auga irgi gerai ) kam vaikeli gasdint....? smile.gif
Atsakyti
Vakar pirma karta ejau darytis echo, maniau, padarys greit ir viskas, taciau vietoj to gavau 6 porcijas tos echoskopijos, nes rado problemeliu. Ismaige kaip reikiant, spejau apziuret vaika is visu pusiu, gaila, kad nepamate, kas bus doh.gif
Atsakyti
ir pirma ir dabartini nestuma dare 2 kartus . 18 ir apie 33 sav. O si nestuma gydytoja pasake,kad nera reikalo daryt antra karta(33 sav),jei buvo viskas gerai..bet vis del to dare..
Atsakyti
Dabar 16sav ir kelios dienos dare jau 3 kartus,bet maciau tik 2,nes pusytes niekas nerode man biggrin.gif liepos viduri bus jau 4 smile.gif
Atsakyti
Man dare 8 kartus
Atsakyti
Man jau 6 kartus(21 sav)
Atsakyti
o tai kodėl tiek daug kartų daro jums tuos echoskopus? nes man kiek yra darę, tai tris, keturis ir gana. na, dabar yra daryti trys, tai manau, kad dar ketvirtas bus.. rolleyes.gif taip tikėjausi sužinoti, ką turėsiu ax.gif nesirodo rolleyes.gif
Atsakyti