aisku, kad neaisku, vienom daro, kitom ne, jauciu tos kur eina privaciai tom daro, nes valdiskai yra numatytas jei gerai zinau vienas nemokamas paziurejimas.bet man gal per daug vistiek, reiks kit karta pasakyt, kad nedarytu tiek daznai.
man 16 savaite ir 3 kart jau ziurejo , bet as ne Lietuvoj gyvenu. Lietuvoj kiek zinau per visa 3 kartus daro.
man daba 5 menuo ir man yra ziureja 3kartus, du kartus kai buvau 6 savaiciu, nes man skaudejo pilva, o dar viena karta pati nueijau 14 savaiciu privaciai kad paziuretu, nes mano gine tik 22 savaiciu darys, o man nekantru buvo pamatyti, nes tada judesiuku dar nejutau tai ir nerimavau ar viskas gerai
man sestas menuo, ir echo dare tik karta, 22 savaite...
iki 12 sav. man darė 3 kartus poliklinijoje ir 1 kartą privačioj
Mums beveik 19 savaičių ir žiūrėjo 3 kartus jau Ketvirtas bus tik rugsėjo gale, tai man išeis 1,5 karto per 2 mėn
Kadangi nestumo pradzia buvo komplikuota, tai jau 9 savaiciu buvo padaryti 3 echo. Veliau vaikeli stebedavom kas antra menesi
musu leliui jau beveik 5 men .esam abu labai laimingi.labai laukiam savo stebuklo .dar tik viena karta tedare.esam uzsieni todel sunkiau.jei viskas gerai uztenka 2 kartu per visa nestuma
kokius 3-4kartus man jau dare eho