Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų darėt echo?

Apklausa: kaip daznai matote ar matote savo leliuka? (443 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(zarza @ 2009 04 30, 17:15)
Man dare 3 kartus. Du ultragarsai 7 savaiciu. Valstybiniam blogai matesi, tai nusiunte kitur ant geresnio aparato paziureti. Taip gavosi du kartai ir dar viena, apie 9 savaiciu padare privacioj klinikoj. Cia jau as nuejau isitikinti ar viskas gerai.

jei tokiais tempais toliau, tai gausis virs 10 kartu.. as savo noru nuejau 3D/4D, 32 ar 33 savaiciu, ketvirtas kartas buvo, paklausiau gydytojo ar ne per daznai, tai sake daugiau nebeit isvis iki gimdymo nes nera reikalo.
Atsakyti
QUOTE(Lanuska @ 2009 02 26, 17:19)
As gal ne i tema,bet norejau paklausti jusu nuomones...Ar gali buti,kad echoskopu nematytu 12 savaiciu nestumo? Ir gal zinot nuo keliu savaiciu jau ginekologe gali pasakyt,kad laukiesi,ziuredama ant kedes ?

Niu zinok, as savo leliu 11 sav. maciau per echo., jis jau visas spurdejo, ir rankytes ir koytes...
Man nestuma nustate 5 sav. irgi echo pagalba.
O del kedes tai net nezinau....
O cia tau Airijoje nepamate?
Atsakyti
dare 3 echo thumbup.gif
Atsakyti
nemazai dare, nes gulejau ligoninej, bet po 19 sav daugiau nedaryta, ir nezinau kada dabar darys, bet manau turetu, nes reikia paziureti kaip ten mazius laikosi, kaip vandenys ir panasiai g.gif
Atsakyti
man 2 kartus dare,5mėn ir prieš pat gimdyma
Atsakyti
na man kiekviena karta ziuri per echoskopa, o lankausi mazdaug kas pusantro menesio. dabar paskutinis menuo, tai ziurejo mazdaug 5 kartus. nemanau, kad daug, nes tas paziurejimas trunka neilgai.. mirksiukas.gif
Atsakyti

Labukas visiems! Man tai dare 1 karta 19 sav , tai lytes nepasake , o antra karta dare 30 sav tai jau lyti jau pasake
Atsakyti
man jau gal kokius 8 kartus
Atsakyti
man darė du kartus, pirmą - keturių mėn. ir antrą kartą - aštuonių mėnesių smile.gif nors antrą kartą ir matėsi lytis, aš pati prašiau, kad nesakytų, man visai nesvarbu kas - užtat dabar labai gimdymo laukiu biggrin.gif
Atsakyti
sweikos... na man tai dare jau kokius 8 kartus,nes buvo biski komplikaciuju bet daugiau jau nebedarys nes jau viskas gerai thumbup.gif ir nebera reikalo kankinti lialiu mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
man dare 5 kartus
Atsakyti
Man dare tik 2 kartus unsure.gif
Atsakyti