Mano draugė gyveno Australijoje kai laukesi ir gimde, tai sakė echoskopija darė kiekvieno apsilankimo pas gydytoja metu. Pas juos tai yra norma. sunelis jos gimė sveikutelis ir grazutelis.
Man darė jau 3 kartus.Paskutinį kartą pasirodė kas gims.Bet maloniausia buvo pamatyti kaip mažylis ryja vandenis gydytojas sakė kad valgo.Jausmas kurio nepakartosi
na man paskutini karta dare 23 savaiciu
niu man dare tik 18 savaite, kai siandien paklausiau gydytojos, kada vel pamatysiu maziu, si atsake, kad pagal koki tai ministro isakyma, daro tik viena karta, t.y.18 sav, ir nestumo pabaigoje, 40-41 savaite, tai taip ir likau apsalusi.
QUOTE(mazekris @ 2009 04 06, 20:08)
niu man dare tik 18 savaite, kai siandien paklausiau gydytojos, kada vel pamatysiu maziu, si atsake, kad pagal koki tai ministro isakyma, daro tik viena karta, t.y.18 sav, ir nestumo pabaigoje, 40-41 savaite, tai taip ir likau apsalusi.
Man kadangi viskas gerai su sveikata, tai žiurėjo 2 kartus: pirmą prieš užvedant nėštumo kortelę maždaug 12 savaitę, sakė be echoskopijos negali patvirtinti nėštumo, o antra kartą padarė 20 sav., tai gydytojas prasitarė, kad dabar įjungta taupymo programa, viskam taupo... Tai dabar gal jau tik nėštumo pabaigoje kitą kartą padarys.
Bet mačiau kai moterėlei buvo ekstra atvejis (kraujavimas), tai be eilės nulėkė jai echo daryti.
Manau kad tai yra normalu be reikalo nešviesti.
Na, kadangi turėjau bėdų su sveikata, tai turėjom jau 6 pasimatymus su bumsiuku kadangi lankausi poliklinikoj, tai liko tik vienas apie 34 savaitę, bet norėčiau dar į 3D/4D nulėkt
as dariausi praeita savaite 4D tai jausmas fantastiskas kai matai leliuka savo sukinejantis, sypsantis ir muojant rankutemis
pirmaji echo dare 12 savaiteliu, antra karta - 20 savaiteliu, trecia - 26, ketvirta 35 is visu echo turiu nuotraukeles tiesa, paskutinius du kartus nelabai gerai maciau, vyras daugiau mate, nes ekranas pasuktas kabinete taip, kad nepatogu gulint ziuret
Savo leliuka maciau 5 kartus, gal dar kart ir pamatysiu ekrane , o gal ja utik gyvai
Na pas mane kadangi buvo persileidimas , tai man dare ehoskopa kai buvo 6 savaites, po to po 2 savaiciu paziurejo ar gerai vystosi. ir dar dare 12 svaiciu kai man jau parode kaip plaka ju sirdutes ir parode kaip jie mojuoja rankytemis. manau toms daro dazniau kurios yra rizikos grupej, o katroms nera reikalo ir sveikata gera,daro reciau.
Man dare 4kartus, tai yra tiek, kiek kartu buvau ligoninej, ai, isvis 5, nes dar dare pries tyrima del dauno sindromo.