As net nustebau cia paskiaciusi, kad sitiek daug echoskopiju daro man dare kai pirma karta ziurejo ar nescia, o tada 20 sav - nestumo vidury, tada patikrina ar vaikiukas gerai vystosi ar sveikas, dabar daktare sake, kad 34 sav darysim ir jei viskas tvarkoje lyg ir nebus dagiau echoskopu. Bet turbut tiesa, kad nuo daktaro priklauso kiek kartu daro
Na man darė 4 kartus. 3 poliklinikoje ir vieną dariausi privačiai
http://www.divshare....oad/4123775-ce7 -paziurekite video-echoskopija tikrai kenkia.O cia ta pati informacija paskaitymui. http://voisvet.ru/19...-bez-maski.html
Kolkas tik viena karta dare 20 savaite
Sveikos Labai pasidare idomu del mazylio nuotraukos per echoskopa? Cia kalbama apie kazkoki kita buda negu kai ginekologe daro echoskopija? Nelabai mes suprantame
Man skirtingai,net negaliu pasakyti pagal mėn
dare kai buvau 16 sav.,23 sav., ir kai gulejau ligonineje buvo 30 sav tai dare 2 kartus, ir dar darys bet jau paskutine tikriausiai kai bus 35 sav. tai isviso 5 kartus,jei nebus dar reikalo daryt.
Man jau 21 savaite, tai iki siol dare tik tris kartus. kitas kartas nusimato 28 savaite.
Manau jei gerai jautiesi, tada ir nedaro daznai, nors pirmas nestumas ir baigesi persileidimu, dell to apziuru kiekis nepadidejo.
jeigu kas blogai butu - organizmas jums pranestu, tad daznai vaikscioti pas gydytoja tikrai neverta
Manau jei gerai jautiesi, tada ir nedaro daznai, nors pirmas nestumas ir baigesi persileidimu, dell to apziuru kiekis nepadidejo.
jeigu kas blogai butu - organizmas jums pranestu, tad daznai vaikscioti pas gydytoja tikrai neverta
Mums jau 25 savaitėlės. Lialiuką du kartus matėm - vieną kartą privačiai nuėjau, o antrą kartą 20 savaitę poliklinikoj. Dabar po 30-tos savaitės eisiu. Manau - išvis kokie 4-5 kartai per visą nėštumą bus
pirmas kartas buvo 6 savaiciu...2 18 savaic..ir 3....36 savaiciu....na manau jai nebus reikalo darytis tai ir bus tik 3 kartai
Pirma karta dare 7sav., antra- 12sav. (pati paprasiau, norejau pamatyti leliu), trecia- 15sav. ligonineje, o ketvirta- 19sav. (vakar). Dabar darysime 30sav.
kadangi buvo sveikatele suslubavus tai dariausi nemazai, kai paskaiciau net issigandau. dariausi 6-7sav kad patvirtint nestuma, tada 11sav sunegalavau, 12sav pirmas vizitas ligoninej, tada 13sav vel nekaip jauciausi, ziurejo ar viskas gerai, dar 15sav. na ir dabar 19sav laukia antras vizitas ligoninej pagal grafikiuka..smarkiai daug, jau 5kartai, mum tik 17sav...