Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų darėt echo?

Apklausa: kaip daznai matote ar matote savo leliuka? (443 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
man tikrino 8 savaičių, kai žiūrėjo, ar laukiuosi, tada 18 sav (pamatė lytį), 32 savaičių ir manau, kad žiūrės kitą savaitę, kad pozą pamatytų. bet nesu tikra, tik galvoju, kad žiūrės.
Atsakyti
As gal ne i tema,bet norejau paklausti jusu nuomones...Ar gali buti,kad echoskopu nematytu 12 savaiciu nestumo? Ir gal zinot nuo keliu savaiciu jau ginekologe gali pasakyt,kad laukiesi,ziuredama ant kedes ?
Atsakyti
QUOTE(Lanuska @ 2009 02 26, 16:19)
As gal ne i tema,bet norejau paklausti jusu nuomones...Ar gali buti,kad echoskopu nematytu 12 savaiciu nestumo? Ir gal zinot nuo keliu savaiciu jau ginekologe gali pasakyt,kad laukiesi,ziuredama ant kedes ?

na abejoju, kad per echo nematytu 12 savaiciu nestumo.. g.gif
Atsakyti
Man žiūrėjo 4 kartus per visą nėštumą ax.gif Prieš įrašant į įskaitą, 16, 30 ir 37 savaičių rolleyes.gif
Atsakyti
na man ziurejo 12, 16, 18, 23savaites. 18savaite, nes nuejau sunerimusi del judesiuku.. Ir kol kas viskas.
Atsakyti
Na,man dažnai žiūrėdavo ax.gif Pradžioj gal kas dvi savaites.Paskui kas mėnesį.Plius dariausi dar 3d/4d echo.Man taip būdavo ramiau.Kol nesijausdavo judesiukų aš nuolat nervuodavausi,plius ir pakraujuodavau pradžioj.Tad stebėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lanuska @ 2009 02 26, 17:19)

Ultragarsu tikrai turi matyti, matosi nuo 5 sav.
Man pirmas buvo nesivystantis, tai antra nestuma stebejo, pradzioj iki 14 sav ziurejo mazdaug kas 2-3 sav, paskiau 18 sav ir 39 sav
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo damora: 27 vasario 2009 - 09:47
QUOTE(Lanuska @ 2009 02 26, 14:19)

matosi 12 sav ir labai gerai, man 12 sav kaklo rauksle matavo del ds smile.gif o ant kedes mane pirma karta tikrino 9sav, ir jautesi
man dare 12 sav 16 sav 20 sav 34 sav ir 37 sav nes buvo problemu, o kai dare 37 sav del tinimo, nes visa sutinus buvau dar patikrino ant kedes, o nei para nepraejo gime dukryte wub.gif
Atsakyti
Labai aciu visoms uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
Sveikos nestukes 4u.gif , girdejau, kad dabar, nestumo pradzioje, jeigu viskas gerai mamytei, tai nebedaro echoskopijos todel kad ji neva kenksminga, Gal galit parasyt tos, kurioms dar yra nedidelis nestumas, ar jums dare echoskopija?
Atsakyti
QUOTE(varlius2007 @ 2009 02 28, 19:32)
Sveikos nestukes  4u.gif  , girdejau, kad dabar, nestumo pradzioje, jeigu viskas gerai mamytei, tai nebedaro echoskopijos todel kad ji neva kenksminga, Gal galit parasyt tos, kurioms dar yra nedidelis nestumas, ar jums dare echoskopija?

sveika, man dare echo kai buvau 4 savaite nescia, nes tada ziurejo ar gimdoje nestumas. kita karta dare 8 savaiciu.
Atsakyti
QUOTE(varlius2007 @ 2009 02 28, 21:32)
Sveikos nestukes  4u.gif  , girdejau, kad dabar, nestumo pradzioje, jeigu viskas gerai mamytei, tai nebedaro echoskopijos todel kad ji neva kenksminga, Gal galit parasyt tos, kurioms dar yra nedidelis nestumas, ar jums dare echoskopija?

Zinok echo skaicius nuo gydytojo priklauso, mano brolienei per visa nestuma tik 1 karta dare echo 20 sav.
Atsakyti