lb pergevenu del to kad mum tik 16savaiciu o jau dare exoskopa apie 7 kartus
QUOTE(Milinkaja @ 2008 12 08, 18:24)
lb pergevenu del to kad mum tik 16savaiciu o jau dare exoskopa apie 7 kartus
Tai gal yra reikalas
Man del placentos nestumo pradzioj dare 3 kartus
O seip tai mano gine veliau klausdavo ar nori ziureti ar ne
Nu aisku kad norisi Bet viskas turetu buti proto ribose
tai norisi greiciau jau pagimdyti
viso tris kartus - patvirtinant nėštumą, 21sav ir 30 sav.
Su pirmu žiūėjo daug daugiau, bet tada buvo gresiantis, kraujavau, tai tikrino ar plaka širdelė, kas vyksta.
Su pirmu žiūėjo daug daugiau, bet tada buvo gresiantis, kraujavau, tai tikrino ar plaka širdelė, kas vyksta.
2 kartus - 12sav ir 20sav.
Daugiau nebedarys, nebent leliaus padetis pries gimdyma bus neaiski ar kokios nenumatytos komplikacijos.
Daugiau nebedarys, nebent leliaus padetis pries gimdyma bus neaiski ar kokios nenumatytos komplikacijos.
na jau dare 3 kartus (man dabar 21 savaite) nir dar karta tai tikrai darys..
dare 18sav, ir dar darys 36sav
Mamytės, o gal žinot kada daro vidinę echo, o kada iš išorės per pilvuką? Koks skirtumas tokio žiūrėjimo?
sveikutes mums jau 14 savaitele bus o echo buvo tik viena karteli 8-9 savaiciu maziukas ( ke ) jautesi labai gerai, spurdejo pilvelyje dabar vel eisiu sausio 23 diena, tikiuosi, kad pamatysiu savo leliu , nes siek tiek neramu, prasidejo niezulys intymioje vietoje, labai nenoreciau, kad tai butu grybelis...
QUOTE(klaudivil @ 2009 01 06, 23:13)
sveikutes mums jau 14 savaitele bus o echo buvo tik viena karteli 8-9 savaiciu maziukas ( ke ) jautesi labai gerai, spurdejo pilvelyje dabar vel eisiu sausio 23 diena, tikiuosi, kad pamatysiu savo leliu , nes siek tiek neramu, prasidejo niezulys intymioje vietoje, labai nenoreciau, kad tai butu grybelis...
o tu nelauk sausio 23 ir nueik pas gydytoja, paklausk del to niezulio ka daryti..
Man echoskopu ziurejo 6 sav., 10 sav., 19 sav. (nustatinejo lyti) ir dabar ziures 34 sav. kokioje padetyje vaikelis.