Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų darėt echo?

Apklausa: kaip daznai matote ar matote savo leliuka? (443 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
lb pergevenu del to kad mum tik 16savaiciu o jau dare exoskopa apie 7 kartus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinkaja @ 2008 12 08, 18:24)
lb pergevenu del to kad mum tik 16savaiciu o jau dare exoskopa apie 7 kartus  doh.gif

Tai gal yra reikalas g.gif

Man del placentos nestumo pradzioj dare 3 kartus
O seip tai mano gine veliau klausdavo ar nori ziureti ar ne ax.gif
Nu aisku kad norisi wub.gif Bet viskas turetu buti proto ribose 4u.gif
Atsakyti
tai norisi greiciau jau pagimdyti ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
viso tris kartus - patvirtinant nėštumą, 21sav ir 30 sav.

Su pirmu žiūėjo daug daugiau, bet tada buvo gresiantis, kraujavau, tai tikrino ar plaka širdelė, kas vyksta.
Atsakyti
2 kartus - 12sav ir 20sav. smile.gif
Daugiau nebedarys, nebent leliaus padetis pries gimdyma bus neaiski ar kokios nenumatytos komplikacijos.
Atsakyti
na jau dare 3 kartus (man dabar 21 savaite) nir dar karta tai tikrai darys..
Atsakyti
per visa nestuma dare 3 kartus tik ax.gif
Atsakyti
dare 18sav, ir dar darys 36sav ax.gif
Atsakyti
Mamytės, o gal žinot kada daro vidinę echo, o kada iš išorės per pilvuką? Koks skirtumas tokio žiūrėjimo? rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif mums jau 14 savaitele bus smile.gif o echo buvo tik viena karteli 8-9 savaiciu smile.gif maziukas ( ke ) jautesi labai gerai, spurdejo pilvelyje smile.gif dabar vel eisiu sausio 23 diena, tikiuosi, kad pamatysiu savo leliu nestuke.gif , nes siek tiek neramu, prasidejo niezulys intymioje vietoje, labai nenoreciau, kad tai butu grybelis... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(klaudivil @ 2009 01 06, 23:13)
sveikutes smile.gif mums jau 14 savaitele bus smile.gif o echo buvo tik viena karteli 8-9 savaiciu smile.gif maziukas ( ke ) jautesi labai gerai, spurdejo pilvelyje smile.gif dabar vel eisiu sausio 23 diena, tikiuosi, kad pamatysiu savo leliu  nestuke.gif  , nes siek tiek neramu, prasidejo niezulys intymioje vietoje, labai nenoreciau, kad tai butu grybelis...  verysad.gif  verysad.gif

o tu nelauk sausio 23 ir nueik pas gydytoja, paklausk del to niezulio ka daryti..
Atsakyti
Man echoskopu ziurejo 6 sav., 10 sav., 19 sav. (nustatinejo lyti) ir dabar ziures 34 sav. kokioje padetyje vaikelis.
Atsakyti