Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų darėt echo?

Apklausa: kaip daznai matote ar matote savo leliuka? (443 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Na, man dare jau 5kart. echo, nors mums 18sav. ir manau, kad darys kas menesi. Klausiau pas gyd. ar echo nekenkia, ji mane patikino,kad ne.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai laukiausi mane per visa laika echoskopavo gal kokius penkius kartus.Pirma syki echoskopavo,kai buvo vienuolika savaiciu,tai kol gyvensiu nepamirsiu,kai pamaciau pilvelyje sokinejanti musu vaikuti,pamaciau visas kunelio dalis,buvo kazkas nerealaus pamatyti auganti musu angel.gif
Atsakyti
mums 13 savaičių., echo dariausi jau 2 kartus., 18 sav darysiuos dar kartą
Atsakyti
Labutis smile.gif
Mums 32sav ir maziuke ziurejo 7 kartus smile.gif
Atsakyti
Mums 34sav ir ziurejo echo kokius 6kartus.Daugoka g.gif ...
Atsakyti
Mano daktare kazkokia keista, ji nieko apskritai netikrina. Pacioje pradzioje padare tyrimus ir 18sav siunte echo ir kai paklausiu gal darysime vel echo, tai ji atkerta, kad jau dareme, daugiau nereikia. O jau beveik 35sav, o daryta ti viena karta doh.gif . Tai su MB nusprendem pasidaryti mokama, kad patikrintu ar viskas gerai, ar vaikelis didelis, kaip plaka sirdele. Ir apskritai noriu zinoti viska, nes ramybes neturim. Gal kuri galetu parekomenduoti kur geriausiai butu ja darytis privaciai Kaune ir kiek mazdaug kainuoja? Man dare krikscioniskuose gimdymo namuose, tai lyg ir nieko ir aparatura gera.

Atsakyti
QUOTE(Nefer @ 2008 11 06, 13:26)
Mano daktare kazkokia keista, ji nieko apskritai netikrina. Pacioje pradzioje padare tyrimus ir 18sav siunte echo ir kai paklausiu gal darysime vel echo, tai ji atkerta, kad jau dareme, daugiau nereikia.  O jau beveik 35sav, o daryta ti viena karta doh.gif . Tai su MB nusprendem pasidaryti mokama, kad patikrintu ar viskas gerai, ar vaikelis didelis, kaip plaka sirdele. Ir apskritai noriu zinoti viska, nes ramybes neturim. Gal kuri galetu parekomenduoti kur geriausiai butu ja darytis privaciai Kaune ir kiek mazdaug kainuoja?  Man dare krikscioniskuose gimdymo namuose, tai lyg ir nieko ir aparatura gera.

na mes pirma echo darem privacioje klinikoje pasiles gatveje tai mokejom apie 60 LT, po to dare dar kokius 6 kartus, nes teko guleti ligoninėje kai buvo mums 12 sav ir dar karta kai jau buvom 15 sav., paskutini karta echo dare Dainavos poliklinikoje tai taip pat likau patenkinta. Bet mano manymu geriasuia aparatura buvo KMU akuserijos skyriuje thumbup.gif viskas buvo labai aiskiai matyti bigsmile.gif dabar mums jau 26 sav
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myrus: 06 lapkričio 2008 - 19:12
sveikos man 37savaites tai ziurejo isviso 6kartus,sioj savaitei vel ziures.nes foto noriu padaryti nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man jau 13 savaiciu ir dar ne karto neziurejo ekoskopu,todel labai nerimauju schmoll.gif
Atsakyti
O man jau beveik 7 sav. o ziurejo jau 2 kartus, ir sake po savaites dar ateiti nes nemato vaisiaus o tik puslyte verysad.gif
Atsakyti
juk pradzioje visada jie mato tik puslyte, man irgi taip pat sake kai patvirtino, kad laukiuosiu mirksiukas.gif . siaip sako standartartiskai tikrina 2 ar 3 kartus per visa nestuma, privalomas patikrinimas yra apie 18-22 savaite, jei viskas eina sklandziai ir be komplikaciju, taigi siulau nesijaudinti smile.gif, na pas amne kitokia situacija buvo tai mane jau daug kartu tirkino, nes pradzioje visokiu negerumu buvo, bet dabar viskas ok thumbup.gif nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pirma karta echo padare 3 menesiu. Po to praktiskai echo darydavo kas menesi - kiekviena karta kai nueidavau pas gine. ax.gif
Atsakyti