Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų darėt echo?

Apklausa: kaip daznai matote ar matote savo leliuka? (443 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Vasaraitė @ 2008 09 29, 19:37)
Nustebino apklausos rezultatai blink.gif , nemaniau, kad taip daznai yra daroma, jau mano atveju maniau pakankamai daug, taciau man menuo iki gimdymo, o dare kokius 5 kartus g.gif

Čia kaip kam pakliūna, jei įtaria kad kas gali būti negerai, tuoj ir siunčia, nes tai pats saugiausias būdas kaip apžiūrėti kas dedasi.
Atsakyti
Man darė jau 4 kartus, 5 kartą darys kai bus 18-19 sav.
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif As nestebusi,man su 1 vaikeliu dare 2 kartus,ir tai gyne klause ,del ko siunca antra karta g.gif ,galvojau kad tik tiek ir priklauso.
Dabar tas pats,dare tik 1 karteli,kita savaite 2 darys g.gif
tai o kam jus taip daznai tikrina????
Atsakyti
Man tai daro kiekviena menesi, kada einu susitikti su savuoju daktaru (tyrimai visokie ir t.t.) Man tai paciai daug ramiau... Pamatau savo stebukleli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D-i-a-n-a @ 2008 10 06, 16:49)
tai o kam jus taip daznai tikrina????

Na būna kas pačios nori kiekvieną mėnesį pamatyti, o būna kad pvz. kraujo pasirodo ar šiaip kas negerai jaučiasi, tai ir tikrina.
Atsakyti
aš tai nelabai suprantu tos situacijos su echoskopija, "oficialliai " echo dariau 2 kartus ir už tuos kartus mokėjau, pirmą kartą 5 nėštumo sav., 2 kartą 22 savaitę. bet man dažnai per tą patį aparatą žiūrėdavo ar širdutė plaka, žiūrėdavo per tą patį aparatą, viską taip pat darė, bet už tuos kartus nemokėjau, eina taip suprats kad pagal juos tai nebuvo echoskopija, ir išeina kad iš viso mane apie 6-7 kartus echoskopavo blink.gif
Atsakyti
na o man tai kol kas timk karteli teko savo kleckiuka matyti nestuke.gif jam tada buvo 7 sav. biggrin.gif na o rytoj taip pat vaziuosim paziuterti kaip paaugo nestuke.gif thumbup.gif laukiu nesulaukiu thumbup.gif
Atsakyti
o man 6men ir as jau 4turejau..ir jie neko nekenkia..viena drauge baigus ginekologe tai sake cerka daugiau kenke negu ekoskopas.. smile.gif ax.gif
Atsakyti
per nėštumą iš viso darė 11 kartu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 09 spalio 2008 - 19:22
QUOTE(megute @ 2008 10 09, 20:03)
o man 6men ir as jau 4turejau..ir jie neko nekenkia..viena drauge baigus ginekologe tai sake cerka daugiau kenke negu ekoskopas.. smile.gif  ax.gif

o kas tai yra cerka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(olajju @ 2008 10 10, 07:08)
o kas tai yra cerka?  ax.gif

manau cerka tai stikliukas alkoholio biggrin.gif
na mano pirmoji lele buwo ziureta gal tris kartus,o antroji net skaiciu pameciau bandydama suskaiciuot doh.gif tikrai ne maziau 15 doh.gif nestumas buwo ne is lengwuju,tai ir teko laaabai daznai ziuret,wien iki 9 sawaiciu buwo kokie 8 echo blush2.gif na bet jis juk nekenkia,tai galwos wisai sau nesukau,swarbiau zinot kad leliuj ten butu gerai ax.gif echo tyrimas daromas ultragarsinemis bangomis,taip kad kas cia gali but blogo blush2.gif turiu sweika lelyte,kuri jau kose spjaudo ant manes biggrin.gif ir jus nesukit sau galwu,jei reikia tai tegul ir daro wub.gif
Atsakyti
jo stikliukas dektines biggrin.gif
Atsakyti