man dare berods 6 kartus, nes nelabai laiminga nestumo pradzia nuskilo, tai ir stebejo sustiprintai kaip vaikiukas vystosi nuo vieno etapo iki kito....
Paprastai yra daroma apie 4 echo- nestumo pradzioje,nustatant pastojimo vieta,veliau-18-24sav, ziurima ar gerai vystosi nestumas ir veliau. Jei nestumas kompikiuotas,daroma tiek echo,kiek gyd mano esant reikalinga
Na aš einu privačiai, tai man kiekviena kartą echo daro. Ir kazkaip ramiau pasidaro kai pamatai leliaus pirstukus, ar kai matai kaip jis pilvelyje juda, kaip auga sparciai... O kiekviena karta kai sirdele plakant isgirstu tai as asarele isspaudziu...
Labukas visoms
Mums 15 savaitėlė, o mačiau savo leliu jau net 3 kartus Paskutini karta vakar per trimati echoskopą
Mums 15 savaitėlė, o mačiau savo leliu jau net 3 kartus Paskutini karta vakar per trimati echoskopą
kas menesi darom,bet cia privaciai...
QUOTE(JUSSTE @ 2008 07 25, 10:41)
Na aš einu privačiai, tai man kiekviena kartą echo daro. Ir kazkaip ramiau pasidaro kai pamatai leliaus pirstukus, ar kai matai kaip jis pilvelyje juda, kaip auga sparciai... O kiekviena karta kai sirdele plakant isgirstu tai as asarele isspaudziu...
ira einu privaciai ir kaskart daro, esu laiminga zinodama kaip kleckiukas, kas darosi ir kaip. jei jau butu taip blogai tai nedarytu niekas
QUOTE(Livija27 @ 2008 09 24, 14:23)
Sveikutes!
O man echo dare tik 1 karta...20-ta savaite...Dabar mums jau beveik 34 sav.,tad pati uzsirasiau privaciam echo...Kai paklausiau gines kada sius echo daryt,nes noriu leliuko lyti suzinot,tai ta atshove,kad ar maziau ji/ja mylesiu,jei lyti zinosiu...
O man echo dare tik 1 karta...20-ta savaite...Dabar mums jau beveik 34 sav.,tad pati uzsirasiau privaciam echo...Kai paklausiau gines kada sius echo daryt,nes noriu leliuko lyti suzinot,tai ta atshove,kad ar maziau ji/ja mylesiu,jei lyti zinosiu...
Iki 20 savaites, turejau 8 echo.
QUOTE(toscana @ 2007 07 26, 17:12)
Man taip pat. Padarė apžiūrą 20 savaitę ir viskas. Daktarė sakė, kadangi viskas gerai tai ir nėra reikalo jį šildyti Na nebent pati norėčiau lytį sužinot. O man kadangi jokio skirtumo tai be reikalo ir neisiu.
man 30 savaite,o ziurejo vos 3kartus sako bijo pakenkti
man 23 savaites, o ziurejo 7 kartus
Nustebino apklausos rezultatai , nemaniau, kad taip daznai yra daroma, jau mano atveju maniau pakankamai daug, taciau man menuo iki gimdymo, o dare kokius 5 kartus