Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų darėt echo?

Apklausa: kaip daznai matote ar matote savo leliuka? (443 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
man dare berods 6 kartus, nes nelabai laiminga nestumo pradzia nuskilo, tai ir stebejo sustiprintai kaip vaikiukas vystosi nuo vieno etapo iki kito.... unsure.gif
Atsakyti
Paprastai yra daroma apie 4 echo- nestumo pradzioje,nustatant pastojimo vieta,veliau-18-24sav, ziurima ar gerai vystosi nestumas ir veliau. Jei nestumas kompikiuotas,daroma tiek echo,kiek gyd mano esant reikalinga
Atsakyti
ka tik grizau is echoskopo. man 16-os savaiciu nestumas. gdytoja pamate kazkokias tamsias demeles smegeny priekiniuose skilveliuose. ramina, kad cia kol kas dar nieko nereiskia, tiesiog atkreipti demesi kita karta echoskopuojant. ar nesate susidure su panasia situacija?
Atsakyti
Na aš einu privačiai, tai man kiekviena kartą echo daro. Ir kazkaip ramiau pasidaro kai pamatai leliaus pirstukus, ar kai matai kaip jis pilvelyje juda, kaip auga sparciai... blush2.gif ax.gif biggrin.gif biggrin.gif O kiekviena karta kai sirdele plakant isgirstu tai as asarele isspaudziu... blush2.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JUSSTE: 25 liepos 2008 - 09:41
Labukas visoms 4u.gif

Mums 15 savaitėlė, o mačiau savo leliu jau net 3 kartus smile.gif Paskutini karta vakar per trimati echoskopą mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes!
O man echo dare tik 1 karta...20-ta savaite...Dabar mums jau beveik 34 sav.,tad pati uzsirasiau privaciam echo...Kai paklausiau gines kada sius echo daryt,nes noriu leliuko lyti suzinot,tai ta atshove,kad ar maziau ji/ja mylesiu,jei lyti zinosiu...
Atsakyti
kas menesi darom,bet cia privaciai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JUSSTE @ 2008 07 25, 10:41)
Na aš einu privačiai, tai man kiekviena kartą echo daro. Ir kazkaip ramiau pasidaro kai pamatai leliaus pirstukus, ar kai matai kaip jis pilvelyje juda, kaip auga sparciai... blush2.gif  ax.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  O kiekviena karta kai sirdele plakant isgirstu tai as asarele isspaudziu... blush2.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif ira einu privaciai ir kaskart daro, esu laiminga zinodama kaip kleckiukas, kas darosi ir kaip. jei jau butu taip blogai tai nedarytu niekas schmoll.gif

QUOTE(Livija27 @ 2008 09 24, 14:23)
Sveikutes!
O man echo dare tik 1 karta...20-ta savaite...Dabar mums jau beveik 34 sav.,tad pati uzsirasiau privaciam echo...Kai paklausiau gines kada sius echo daryt,nes noriu leliuko lyti suzinot,tai ta atshove,kad ar maziau ji/ja mylesiu,jei lyti zinosiu...

unsure.gif blink.gif
Atsakyti
Iki 20 savaites, turejau 8 echo.
Atsakyti
QUOTE(toscana @ 2007 07 26, 17:12)
Man taip pat. Padarė apžiūrą 20 savaitę ir viskas. Daktarė sakė, kadangi viskas gerai tai ir nėra reikalo jį šildyti biggrin.gif  Na nebent pati norėčiau lytį sužinot. O man kadangi jokio skirtumo tai be reikalo ir neisiu.

man 30 savaite,o ziurejo vos 3kartus schmoll.gif sako bijo pakenkti
Atsakyti
man 23 savaites, o ziurejo 7 kartus
Atsakyti
Nustebino apklausos rezultatai blink.gif , nemaniau, kad taip daznai yra daroma, jau mano atveju maniau pakankamai daug, taciau man menuo iki gimdymo, o dare kokius 5 kartus g.gif
Atsakyti