Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų darėt echo?

Apklausa: kaip daznai matote ar matote savo leliuka? (443 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Mes echo darem 3 kartus smile.gif Du poliklinikoj ir viena privaciai,kad turetume graziu leliaus nuotraukyciu thumbup.gif
Atsakyti
Mes kol kas savo mažiuką ar mažytę matėm tik vieną kartą wub.gif Gydytoja viską neskubėdama apžiūrėjo, parodė, pakomentavo... Viskas gerai, auga mūsų mažulėlis puikiai, matėm kaip širdutė plaka, ir stuburiuką, tik va lyties atskleisti nenorėjo, gražiai kojytes suglaudęs wub.gif
Atsakyti
Man keturis kartus echo dare ir manau,kad jau tikrai nebedarys daugiau.Tik labai gaila,kad nei vienos savo maziuko nuotraukytes neturiu,o taip norejau tureti. verysad.gif
Musu maziukas taip ir neissidave,ka tarp kojyciu slepia,tad teks palaukti kol gims.
Atsakyti
Man dar tik pirmas trimestras, bet privacioje klinikoje esu isspirkusi nestumo prieziuros plana. I ji iseina rimta nuodugni echoskopija, rodos, 20 savaite, sprando rauksles matavimas 11-13 savaite ir trumpi paziurejimai kas menesi. Tie trumpi - tik prideda aparata, greitai suranda vaikiuka -cheese! ir nuotraukyte padaro. Tai per nestuma iseis gal apie 10 echo.
Atsakyti
su pirmaja turejau du privalomus ir viskas, o su siuom leliuku jau tris, ir dar gydytoja sako dar bus, man kazkaip keista arodo bet vistiek laukiu as tu akimirku kai pamatai ka tavo mazylis daro, kaip atrodo, turiu ir nuotraukyciu, bet ekrane labiau viskas matosi tik ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
o man 20 sav dare pirma karta, klausiau kada dar, pasake 30 sav. manau jei viskas gerai su mamyte ir maziuku tai nera reikalo kaskart ziureti rolleyes.gif tik gaila, kad nemaciau as savo leliaus 2.gif
Atsakyti
dare 7 savaite,nes tepe ir norejo paziureti ar nestumas yra gimdoje isviso,paskui 16 savaiciu,ar atitinka dydi,ir rado pridetine placenta,tai dare33 savaite ziurejo ar placentos suaugo. biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi lankausi privaciai tai echo daro kiekviena menesi. Kai reiks eit kas antra savaite, tai darys kas antra savaite tikriausiai, nezinau. Dar pora kartu dare ligoninej detalesne echo. Turiu tris nuotraukytes. O kiek kartu dare jau nebeskaiciuoju thumbup.gif
Atsakyti
Man darė kai buvo 7 sav. tada pirma karta ejau pas gydytoja, paskui poliklinikoj 17 savaitė, bet man net ekrano neatsuko, nieko nemačiau, nieko nepasakojo, paskui tik mano gine paaiškino viska, labai noreciau dar karta nueiti privačiai, bet nezinau ar nebus perdaug, nes wub.gif sake kad 7 men. dar paskirs poliklinikoj, bet jei bus kaip praeita karta tai nezinau, vel nieko nepaaiškins, o taip norisi kuo daugiau zinoti ir paciai pamatyti leliuka wub.gif
Atsakyti
Dabar mums 33 savaitele 4u.gif Vakar darem trecia karta echo 4u.gif Pirma karta dare 17 savaiciu, paskui dar karta dare, kai gulejau ligoninej ax.gif
Atsakyti
as turesiu tik viena echo-18 savaite.aisku jei viskas gerai. 4u.gif
Atsakyti
man kol kas dare dvi echo, pirma 10 savaiciu, antra - 19 savaiciu.. noreciau dar vienos echo, bet kai paklausiau daktares ar darys, tai nureze jog ji nezino!!! verysad.gif o as labai noriu pamatyt, ypac dabar kai taip spardosi, ir ypac noriu suzinot kas gims.. merginos, gal zinot kur kaune privaciai man nueit ir kiek tai kainuotu? 4u.gif
Atsakyti