Mes echo darem 3 kartus Du poliklinikoj ir viena privaciai,kad turetume graziu leliaus nuotraukyciu
Mes kol kas savo mažiuką ar mažytę matėm tik vieną kartą Gydytoja viską neskubėdama apžiūrėjo, parodė, pakomentavo... Viskas gerai, auga mūsų mažulėlis puikiai, matėm kaip širdutė plaka, ir stuburiuką, tik va lyties atskleisti nenorėjo, gražiai kojytes suglaudęs
Man keturis kartus echo dare ir manau,kad jau tikrai nebedarys daugiau.Tik labai gaila,kad nei vienos savo maziuko nuotraukytes neturiu,o taip norejau tureti.
Musu maziukas taip ir neissidave,ka tarp kojyciu slepia,tad teks palaukti kol gims.
Musu maziukas taip ir neissidave,ka tarp kojyciu slepia,tad teks palaukti kol gims.
Man dar tik pirmas trimestras, bet privacioje klinikoje esu isspirkusi nestumo prieziuros plana. I ji iseina rimta nuodugni echoskopija, rodos, 20 savaite, sprando rauksles matavimas 11-13 savaite ir trumpi paziurejimai kas menesi. Tie trumpi - tik prideda aparata, greitai suranda vaikiuka -cheese! ir nuotraukyte padaro. Tai per nestuma iseis gal apie 10 echo.
o man 20 sav dare pirma karta, klausiau kada dar, pasake 30 sav. manau jei viskas gerai su mamyte ir maziuku tai nera reikalo kaskart ziureti tik gaila, kad nemaciau as savo leliaus
dare 7 savaite,nes tepe ir norejo paziureti ar nestumas yra gimdoje isviso,paskui 16 savaiciu,ar atitinka dydi,ir rado pridetine placenta,tai dare33 savaite ziurejo ar placentos suaugo.
Man darė kai buvo 7 sav. tada pirma karta ejau pas gydytoja, paskui poliklinikoj 17 savaitė, bet man net ekrano neatsuko, nieko nemačiau, nieko nepasakojo, paskui tik mano gine paaiškino viska, labai noreciau dar karta nueiti privačiai, bet nezinau ar nebus perdaug, nes sake kad 7 men. dar paskirs poliklinikoj, bet jei bus kaip praeita karta tai nezinau, vel nieko nepaaiškins, o taip norisi kuo daugiau zinoti ir paciai pamatyti leliuka
Dabar mums 33 savaitele Vakar darem trecia karta echo Pirma karta dare 17 savaiciu, paskui dar karta dare, kai gulejau ligoninej
as turesiu tik viena echo-18 savaite.aisku jei viskas gerai.
man kol kas dare dvi echo, pirma 10 savaiciu, antra - 19 savaiciu.. noreciau dar vienos echo, bet kai paklausiau daktares ar darys, tai nureze jog ji nezino!!! o as labai noriu pamatyt, ypac dabar kai taip spardosi, ir ypac noriu suzinot kas gims.. merginos, gal zinot kur kaune privaciai man nueit ir kiek tai kainuotu?