QUOTE(marsiukė @ 2005 04 11, 19:53)
Sveikutės,
Radau čia Jūsų tėmelę apie anglų kalbą.Na, ir aš baigiau anglų filologiją, bet ką su ja daryti nelabai ir randu. Dabar dirbu mokykloj - tikras šššš...Vis sau galvoju apie kokius vertimėlius, bet paskaičius apie jūsų patirtį pasirodo, kad irgi nelabai kas. Bet gal nors pinigėliai didesni?O tai su savo algele vos galą su galu suduriu.O kartais jo ir nesuduriu...nes mažas vaikas reikalauja labai daug išlaidų.
Radau čia Jūsų tėmelę apie anglų kalbą.Na, ir aš baigiau anglų filologiją, bet ką su ja daryti nelabai ir randu. Dabar dirbu mokykloj - tikras šššš...Vis sau galvoju apie kokius vertimėlius, bet paskaičius apie jūsų patirtį pasirodo, kad irgi nelabai kas. Bet gal nors pinigėliai didesni?O tai su savo algele vos galą su galu suduriu.O kartais jo ir nesuduriu...nes mažas vaikas reikalauja labai daug išlaidų.
mano padėtis panaši, dirbu mokykloje ir tas darbas man nėra prie širdies, ką su ta kalba veikti neaišku. eit į vertėjus, reikia mokėt dar kelias kalbas, kažkada mokėjau švedų dabar jau nei bum bum, o šiaip užsiemu vertimais namuose, taip pat turiu mokinių. norėčiau įgyti bent kokią specialybę (čia juk nespecialybė), ir galvuju, kad reikėtų stot mokintis dar kur nors