Aš irgi baigiau anglų filofogiją. Dirbau kurį laiką vertėja Tildės biure - bet man ne per daugiausiai patiko. Per daug viskas sausa, tie tekstai tokie neįdomūs. Dirbau beveik metus tam, kad įgyčiau patirties, o tada išėjau iš ten.
Tada 3 metus dirbau logistikos koordinatore , darbas anglų - vokiečių kalbomis. Tiek ilgai išbuvau gal dėl to, kad buvo nuostabus kolektyvas, o ir atlyginimas palyginus neblogas - užtekdavo ne tik pragyvenimui, bet ir kelionėms, pomėgiams.
Paskui keitėsi vadovai, keitėsi kolektyvas, šiek tiek sumažėjo alga - sumaniau iš ten pabėgt.
Šiuo metu dirbu darbą radijo stotyje - reklamos projektai ir t.t. .Nors anglų kalbos reikia tikrai ne kasdien ir darbas ne pagal mano specialybę - esu nepaprastai laiminga, nes yra perspektyvos, darbas nenuobodus, tenka daug naujo sužinot, išmokt, alga , turbūt, geriausia, kokią gyvenime esu gavusi, tad vertinu, tai ką turiu. O anglų - praverčia skaitant knygas ir žiūrint filmus , nes tai vienas mano pomėgių.
Manau, daug kas priklauso ne nuo tuo, ką baigei, bet koks esi, kaip moki susikurt sau gyvenimą, kokius turi siekius.
Aš visą gyvenimą svajojau dirbt su įdomiais žmonėm, būti ne pačiam šou biznyje, bet už "kadro", matyti visą virtuvę, svajojau aplankyt daug renginių ir koncertų, kad tai būsų susiję su darbu - svajonės pildosi.
Linkiu ir jums visoms atrasti , būtent, ko iš tikro norit viduje ir to siekti ir būti pačioms laimingiausioms.