Įkraunama...
Įkraunama...

Trend produkcija

O kuo ypatingos tos kojinės???
Atsakyti
QUOTE(arna @ 2009 09 02, 10:14)
O kuo ypatingos tos kojinės???


Kojiniu serija yra antibakterine, balansuojanti temperatura ir neleidzianti atsirasti blogam kvapui. Be to, ji turi tonizuojanti poveiki, nuo kurio jusu kojos ne taip greitai pavargsta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 23 rugsėjo 2009 - 06:53
Norėčiau išgirsti atsiliepimų, tų, kurios naudojate Trend kojines, o ne tik skaitėte info lankstinukuose, ar reklaminėje medžiagoje.

Atsakyti

 i 
Ši tema yra ne skelbimų lenta ir joje diskutuojame apie produktus, o ne 'ieškome pirkti-bandome parduoti'. Tokio turinio žinutės bus laikomos SPAM'u ir šalinamos be išankstinio perspėjimo. Forumo dalyviai bus įspėjami. Nepaisant taisyklių gali būti uždrausta rašyti forume.

Draudžiami:
8. Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt

Moderatorė Rasma
Atsakyti
Gal kas turit nuoroda kaip atrodo Trend serveteles?
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2009 02 01, 10:54)
Naudojau sluostes langams ir automobiliui, dar makiazui valyti thumbup.gif  Turejau ir labai gera plausine kuno prausimuisi...Viska buvau kartu isigyjusi, tai dabar nesu tikra, ar TREND firmos ta plausine blush2.gif  Noreciau vel tokios, nes thumbup.gif .


Plausine galejo but Smart firmos
Atsakyti
parasykit prasau kas zinot kur galima isigyt Trend serveteliu Kaune...labai ieskau wink.gif turejau tokia langams valyt ir va jau gal 4 metai esu be galo patenkinta thumbup.gif tik maniske jau baigia nusibaigt verysad.gif labai noreciau dar wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tango 71 @ 2009 12 15, 14:42)
parasykit prasau kas zinot kur galima isigyt Trend serveteliu Kaune...labai ieskau wink.gif turejau tokia langams valyt ir va jau gal 4 metai esu be galo patenkinta thumbup.gif  tik maniske jau baigia nusibaigt verysad.gif  labai noreciau dar wink.gif

Ofisas yra Zemuosiuose Sanciuose Juozapaviciaus prospekte buvusiose kareivinese. Nuo gatves nesimato, reikia ivaziuoti i kiemus. Ten salia Meskuciu cirko.. Vasara buvau blush2.gif ..
Atsakyti
As turiu sluoste Trend langams valyti thumbup.gif

Atsakyti
Atgaivinsiu tema. Kur Kaune butu galima nusipirkti siu sluosciu ax.gif
Atsakyti
Gal kas isduos paslapti kur Kaune isigyti siu suosciu?
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2012 07 23, 09:06)
Gal kas isduos paslapti kur Kaune isigyti siu suosciu?



Visoje Lietuvoje smile.gif
http://www.ekoteks.l...?show_fm_page=7
Atsakyti