Tikrai, esam labai laimingi abu su MB... Ačiū labai...
net susigraudinau, taip graziai ir siltai parasyta sekmes jums didziausios, aukit sveikuciai ir diduciai
kaip grazu...
QUOTE(rimimita @ 2008 01 19, 12:14)
net susigraudinau, taip graziai ir siltai parasyta sekmes jums didziausios, aukit sveikuciai ir diduciai
QUOTE(Edeja @ 2008 01 19, 12:34)
labai grazi istorija. Aukit diduciai!!!
QUOTE(astuted @ 2008 01 19, 14:19)
kaip grazu...
Labai ačiū už malonų įvertinimą ir palinkėjimus..
Kaip gražu net susigraudinau
O apie kraujagyslių trukimą, kad neliktų raudoni žandai ir aš tik sugebėjau galvoti
Sėkmės jums
O apie kraujagyslių trukimą, kad neliktų raudoni žandai ir aš tik sugebėjau galvoti
Sėkmės jums
QUOTE(NaiLi @ 2008 01 20, 19:27)
Kaip gražu net susigraudinau
Sėkmės jums
Sėkmės jums
Nu kažkokia man kvaila baimė buvo dėl tų žandų, buvau prisiskaičius čia istorijų apie tai ir bijojau...
Ačiū labai...
Labai grazi istorija. Tikriausiai visoms mamoms uzplusta tas nuostabus jausmas... Man irgi taip buvo
QUOTE(Rasosmama @ 2008 01 22, 16:18)
Labai grazi istorija. Tikriausiai visoms mamoms uzplusta tas nuostabus jausmas... Man irgi taip buvo
Ačiū.. Tą jausmą vis norisi ir norisi pajusti...
Kaip gražu
Grazu...
Papildyta:
o zandai, tai man baisiai sutruko nuo stumimo, bet veliau viskas praejo. Iskart po gimdymo saves net veidrodyje nepazinau
Gerai, kad dabar siulo nejautra, o as, kai pirmaja gimdziau to dar nesiule(pries 14 metu) tai visa "malonuma" jauciau
Augink sveika ir laiminga mazyli
Papildyta:
o zandai, tai man baisiai sutruko nuo stumimo, bet veliau viskas praejo. Iskart po gimdymo saves net veidrodyje nepazinau
Gerai, kad dabar siulo nejautra, o as, kai pirmaja gimdziau to dar nesiule(pries 14 metu) tai visa "malonuma" jauciau
Augink sveika ir laiminga mazyli