Gal kas žinote kaip konservuoti žaliuosius žirnelius tokie kaip parduotuvėse būna
Pati nebandžiau, bet radau tokį receptą:
sūrymui:
1 l vandens
2 šaukštai druskos
2 šaukštai cukraus
surenkame vienodai sunokusius žirnelius. Išaižome, nuplauname ir verdame 2-5 min. Tuomet greitai atvėsiname šaltame vandenyje ir be vandens sudedame į pusės litro stiklainius, užpilame išvirtu sūrymu, uždengiame paruoštais dangteliais. Stiklainius sudedame į puodą ir kaitiname 85-90 C temperatūroje 25-30 min. Po 24 val. vėl kaitiname 85-90 C temperatūroje 15 min. Tada juos sandariai uždarome ir apverstus atšaldome.
labai jau čia daug darbo ,jau geriau šaldyti, sėkmės.
sūrymui:
1 l vandens
2 šaukštai druskos
2 šaukštai cukraus
surenkame vienodai sunokusius žirnelius. Išaižome, nuplauname ir verdame 2-5 min. Tuomet greitai atvėsiname šaltame vandenyje ir be vandens sudedame į pusės litro stiklainius, užpilame išvirtu sūrymu, uždengiame paruoštais dangteliais. Stiklainius sudedame į puodą ir kaitiname 85-90 C temperatūroje 25-30 min. Po 24 val. vėl kaitiname 85-90 C temperatūroje 15 min. Tada juos sandariai uždarome ir apverstus atšaldome.
labai jau čia daug darbo ,jau geriau šaldyti, sėkmės.
QUOTE(Dute @ 2007 07 25, 12:04)
Pati nebandžiau, bet radau tokį receptą:
sūrymui:
1 l vandens
2 šaukštai druskos
2 šaukštai cukraus
surenkame vienodai sunokusius žirnelius. Išaižome, nuplauname ir verdame 2-5 min. Tuomet greitai atvėsiname šaltame vandenyje ir be vandens sudedame į pusės litro stiklainius, užpilame išvirtu sūrymu, uždengiame paruoštais dangteliais. Stiklainius sudedame į puodą ir kaitiname 85-90 C temperatūroje 25-30 min. Po 24 val. vėl kaitiname 85-90 C temperatūroje 15 min. Tada juos sandariai uždarome ir apverstus atšaldome.
labai jau čia daug darbo ,jau geriau šaldyti, sėkmės.
sūrymui:
1 l vandens
2 šaukštai druskos
2 šaukštai cukraus
surenkame vienodai sunokusius žirnelius. Išaižome, nuplauname ir verdame 2-5 min. Tuomet greitai atvėsiname šaltame vandenyje ir be vandens sudedame į pusės litro stiklainius, užpilame išvirtu sūrymu, uždengiame paruoštais dangteliais. Stiklainius sudedame į puodą ir kaitiname 85-90 C temperatūroje 25-30 min. Po 24 val. vėl kaitiname 85-90 C temperatūroje 15 min. Tada juos sandariai uždarome ir apverstus atšaldome.
labai jau čia daug darbo ,jau geriau šaldyti, sėkmės.
Ačiū už receptuką, gal reiks pabandyt
QUOTE(Dute @ 2007 07 25, 11:04)
Pati nebandžiau, bet radau tokį receptą:
sūrymui:
1 l vandens
2 šaukštai druskos
2 šaukštai cukraus
surenkame vienodai sunokusius žirnelius. Išaižome, nuplauname ir verdame 2-5 min. Tuomet greitai atvėsiname šaltame vandenyje ir be vandens sudedame į pusės litro stiklainius, užpilame išvirtu sūrymu, uždengiame paruoštais dangteliais. Stiklainius sudedame į puodą ir kaitiname 85-90 C temperatūroje 25-30 min. Po 24 val. vėl kaitiname 85-90 C temperatūroje 15 min. Tada juos sandariai uždarome ir apverstus atšaldome.
labai jau čia daug darbo ,jau geriau šaldyti, sėkmės.
sūrymui:
1 l vandens
2 šaukštai druskos
2 šaukštai cukraus
surenkame vienodai sunokusius žirnelius. Išaižome, nuplauname ir verdame 2-5 min. Tuomet greitai atvėsiname šaltame vandenyje ir be vandens sudedame į pusės litro stiklainius, užpilame išvirtu sūrymu, uždengiame paruoštais dangteliais. Stiklainius sudedame į puodą ir kaitiname 85-90 C temperatūroje 25-30 min. Po 24 val. vėl kaitiname 85-90 C temperatūroje 15 min. Tada juos sandariai uždarome ir apverstus atšaldome.
labai jau čia daug darbo ,jau geriau šaldyti, sėkmės.
Toki receptėli vienais metais dariau, tikrai darbo daug, bet kas ragavo niekas neskyrė, kad čia namuose gaminti, netgi klausė, kur tokius skanius pirkau , tikrai jei turi laiko verta pasikankint, bet turėsi skanių žirnelių
QUOTE(Dute @ 2007 07 25, 13:04)
Pati nebandžiau, bet radau tokį receptą:
sūrymui:
1 l vandens
2 šaukštai druskos
2 šaukštai cukraus
surenkame vienodai sunokusius žirnelius. Išaižome, nuplauname ir verdame 2-5 min. Tuomet greitai atvėsiname šaltame vandenyje ir be vandens sudedame į pusės litro stiklainius, užpilame išvirtu sūrymu, uždengiame paruoštais dangteliais. Stiklainius sudedame į puodą ir kaitiname 85-90 C temperatūroje 25-30 min. Po 24 val. vėl kaitiname 85-90 C temperatūroje 15 min. Tada juos sandariai uždarome ir apverstus atšaldome.
labai jau čia daug darbo ,jau geriau šaldyti, sėkmės.
sūrymui:
1 l vandens
2 šaukštai druskos
2 šaukštai cukraus
surenkame vienodai sunokusius žirnelius. Išaižome, nuplauname ir verdame 2-5 min. Tuomet greitai atvėsiname šaltame vandenyje ir be vandens sudedame į pusės litro stiklainius, užpilame išvirtu sūrymu, uždengiame paruoštais dangteliais. Stiklainius sudedame į puodą ir kaitiname 85-90 C temperatūroje 25-30 min. Po 24 val. vėl kaitiname 85-90 C temperatūroje 15 min. Tada juos sandariai uždarome ir apverstus atšaldome.
labai jau čia daug darbo ,jau geriau šaldyti, sėkmės.
ir aš tokį receptą esu bandžiusi greit susivalgė
keliu temą į viršų,gal dar kas gerų receptų pametės
Nu liuks kaip tik ieskojau recepto zirneliams, aciu uz recepteli
Parsivežiau visą kibirą žirnelių(nelukštentų) . Tai bus darbelio kol susivarkysiu
i | PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS: 1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis! 2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema. 3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas / žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo. 4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos. 5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas. 6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą. 7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt |