šešėliai superiniai neplanuotas pirkinys buvo o atsidžiaugti jau pusę metų negaliu tai ir dar užsipirkau pudrų keletą išbandžiau..bet mano oda probleminė, tai sunku įtikti..žodžiu man kažkaip Maxfactor labiau tiko ..bet šiaip maskuoja neblogai
dar turiu tokią žalią skystį maskuojantį..gražiai užmaskuoja
ne taip uzrasei, yra 'bourjois" (praleidai rade "o") prancuzu kalboj raidės "ou" duoda grasa [ū] (kaip lietuviška ū ilgoji), raidės "oi" duoda garsa [uo], na gal daugiau kaip [ua], '"j" tariasi kaip [ž], o raide "s" zodzio gale netariama, vadinasi tartusi [b ū r ž u a]
tai koreguojanti bazė..tarp kito labai man patinka paslepia raudonio dėmeles suteikia skaistumo ir lygumo ir taupiai nadojasi..jau kokius 4 mėn. turiu..ir dar nė pusės nesunaudojau
tai koreguojanti bazė..tarp kito labai man patinka paslepia raudonio dėmeles suteikia skaistumo ir lygumo ir taupiai nadojasi..jau kokius 4 mėn. turiu..ir dar nė pusės nesunaudojau
o kaip sios firmos blizgiai 3D effet? Maciau Kosmados zurnaliuke yra labai graziu pavasarisku spalvu. Sio blizgio teptukas su sereliais ar su kempinele?