Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois kosmetika

šešėliai superiniai thumbup.gif neplanuotas pirkinys buvo blush2.gif o atsidžiaugti jau pusę metų negaliu thumbup.gif tai ir dar užsipirkau ax.gif
pudrų keletą išbandžiau..bet mano oda probleminė, tai sunku įtikti..žodžiu man kažkaip Maxfactor labiau tiko g.gif ..bet šiaip maskuoja neblogai smile.gif

dar turiu tokią žalią skystį maskuojantį..gražiai užmaskuoja drinks_cheers.gif
Atsakyti
O tuso "Volume Glamour" būna mėlynos spalvos? ax.gif
Atsakyti
Melyno nemaciau,tik ruda ir violetini:)
Atsakyti
gal kas bandė žalios spalvos krempudrą? ar kas tenai yra, rodos irgi matt lovely.. rolleyes.gif
Atsakyti
o jus man pasakykite kaip tarti ta 'burjois'? bigsmile.gif nes kai reikia ji istarti tai man niekaip neapsivercia liezuvis doh.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2007 02 08, 15:08)
o jus man pasakykite kaip tarti ta 'burjois'?  bigsmile.gif nes kai reikia ji istarti tai man niekaip neapsivercia liezuvis  doh.gif  blush2.gif  biggrin.gif

ne taip uzrasei, yra 'bourjois" (praleidai rade "o") smile.gif prancuzu kalboj raidės "ou" duoda grasa [ū] (kaip lietuviška ū ilgoji), raidės "oi" duoda garsa [uo], na gal daugiau kaip [ua], '"j" tariasi kaip [ž], o raide "s" zodzio gale netariama, vadinasi tartusi [b ū r ž u a] ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tolerancija @ 2007 01 25, 23:07)
O tuso "Volume Glamour" būna mėlynos spalvos?  ax.gif

nebuna, buna tik juodas, rudas ir violetinis mirksiukas.gif
Atsakyti
is Bourjois turiu maskuojamo makiazo pagrinda Lovely Base tai toks fainas, man patiko mirksiukas.gif kazkaip man sita kosmetika kelia pasitikejima
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 01 29, 22:09)
gal kas bandė žalios spalvos krempudrą? ar kas tenai yra, rodos irgi matt lovely.. rolleyes.gif

tai koreguojanti bazė..tarp kito labai man patinka biggrin.gif paslepia raudonio dėmeles suteikia skaistumo ir lygumo drinks_cheers.gif ir taupiai nadojasi..jau kokius 4 mėn. turiu..ir dar nė pusės nesunaudojau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazge:) @ 2007 02 14, 10:47)
tai koreguojanti bazė..tarp kito labai man patinka  biggrin.gif paslepia raudonio dėmeles suteikia skaistumo ir lygumo  drinks_cheers.gif ir taupiai nadojasi..jau kokius 4 mėn. turiu..ir dar nė pusės nesunaudojau  mirksiukas.gif

o tai ką ant viršaus reik tepti - krempudrą ar kompaktinę? ar gal ji susigeria ir žalios palvos nesimato g.gif 4u.gif
Atsakyti
o kaip sios firmos blizgiai 3D effet? Maciau Kosmados zurnaliuke yra labai graziu pavasarisku spalvu. Sio blizgio teptukas su sereliais ar su kempinele?
Atsakyti
turejau is senesnes kolekcijos ta blyzgesi, tai gale teptukas bet man jie nepatiko nes baisia tirsti klampus, neskanaus kvapo.... fui schmoll.gif
Atsakyti