Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois kosmetika

O as nusipirkau dabar pudra Happy Light, tai labai liuks thumbup.gif tokia lengvute. Spuogeliu gal kas turi, tai nelabai tiktu, nes nelabai maskuoja. Kolkas, tai as labai patenkinta siuo pirkiniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(manekene @ 2006 10 18, 10:24)
Galiu pasakyti, kad Bourjois pudra labai nekokia, blogai tepasi.

O man labai patinka Bourjois pudra (naudoju "Matt Lovely") thumbup.gif
Visų oda yra skirtinga, kas vienam tinka, kitam gal ir visiškai ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu Bourjois Yes to Volume,No to Clumps tusa,tai laaabai fainas thumbup.gif
Atsakyti
Bourjois šešėliai super (tokioj bačkutėj su šepetėliu), turiu dar kūpdažių keletą tai visi gerai laiko, o vieni tokie iš dviejų dalių (viena su spalva, o kita su blizgesiu), tai tie ypač labai ilgai išsilaiko thumbup.gif
Atsakyti
gal kuri gali patarti, kuri is pudru geriausiai maskuoja odos trukumus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2006 11 22, 20:30)
Bourjois šešėliai super (tokioj bačkutėj su šepetėliu), turiu dar kūpdažių keletą tai visi gerai laiko, o vieni tokie iš dviejų dalių (viena su spalva, o kita su blizgesiu), tai tie ypač labai ilgai išsilaiko thumbup.gif

man irgi tie seseliai labai patinka bigsmile.gif svelnus, blizga graziai, lengvai tepas, gerai laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 11 30, 23:48)
Kokia jo lietuviška kainytė? blush2.gif

manau,kad iki 40 lt. turetu kainuot mirksiukas.gif

taip atsitiko,kad sio metu visa mano dekoratyvine kosmetika is Bourjois,tai Happy light krempudra esu patenkinta,maskuoja ir graziai,bet ne per daug blizga,lupu blizgesiu taip pat esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~FSCG~: 02 gruodžio 2006 - 21:58
QUOTE(~FSCG~ @ 2006 12 02, 22:56)
manau,kad iki 40 lt. turetu kainuot mirksiukas.gif

taip atsitiko,kad sio metu visa mano dekoratyvine kosmetika is Bourjois,tai Happy light krempudra esu patenkinta,maskuoja ir graziai,bet ne per daug blizga,lupu blizgesiu taip pat esu labai patenkinta thumbup.gif

Ar ši firma turi kompaktinių pudrų?Jei taip tai gal kas naudojo ir pasakys kainą ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~FSCG~ @ 2006 11 04, 11:04)
Turiu Bourjois Yes to Volume,No to Clumps tusa,tai laaabai fainas thumbup.gif

Šio tušo šukyčių šereliai labai smulkūs. Atrodo, pakankamai sunku dažytis turėtų būt. unsure.gif
Atsakyti
Labai fainas tušas Coup de Theatre.Viena pusė su baltu šepetėliu blakstienoms pailginti, o kita juoda. Man jis pats pačiausias tušas iš visų bandytų wub.gif
Atsakyti
o kaip ta blizgi pudra? neatrodo kaip butum is karnavalo grizusi?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2006 12 16, 15:14)
Esu turėjusi šešėlių, man nepatiko: labai sausi, ir visai nedažo schmoll.gif

Reikėjo sudrėkintu aplikatoriumi dažytis ir būtų buvę gerai.Jie super laiko thumbup.gif

Seniau labai mielai naudojausi ivairiaspalviais tušais,kompaktine pudra,šešėliais.Tik lūpdažiai man sausoki buvo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erika55: 05 sausio 2007 - 02:58