Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois kosmetika

QUOTE(Mekacka @ 2006 08 25, 14:37)
Aš turius tušą BOURJOIS TALONS AIGUILLES. Labai fainas  bigsmile.gif

o kuo butent fainas? ir as dazo masyviai ar naturaliai?
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2006 08 25, 17:52)
o kuo butent fainas? ir as dazo masyviai ar naturaliai?

Po jo blakstienos atrodo labai naturaliai, labai pailgina, blakstienos nesulimpa ir šepetukas labai patogus thumbup.gif
Atsakyti
Dar naudoju Bourjois skaistalus. Irgi super thumbup.gif
Atsakyti
as irgi nusipirkau BOURJOIS TALONS AIGUILLES tusa nu tai jis man labai patiko bigsmile.gif blakstienas labai gerai issukuoja ir isilgina thumbup.gif sis tusas man fainesnis negu dior kuri turiu 4u.gif
Atsakyti

Turiu tusha - pump up the volume.Tai labai labai labai patinka smile.gif Pats geriausias turetas tushas, pailgina blakstienas, nesulipina ir nenubega verkiant, kas man yra labai svarbu, nes ash didele verksne blush2.gif nors jis vandeniui ir neatsparus smile.gif Dabar uzsimaniau ishbandyt ta jusu ishgirta su ruzavu dangteliu,volume glamour smile.gif Koks jo santykis su ararom? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pin-up_girl @ 2006 09 13, 22:10)
Dabar uzsimaniau ishbandyt ta jusu ishgirta su ruzavu dangteliu,volume glamour smile.gif Koks jo santykis su ararom? biggrin.gif

na apie asaras nezinau kaip bet pats tusas tikrai neypatingas schmoll.gif tik gal kazkiek pariecia blakstienas ir jas nudazo o siaip nei ten jos labai ryskiomis patampa nei ka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2005 02 03, 12:59)
Karts nuo karto nusiperku kazka is Bourjois kosmetikos. Man patiko tusai. Siandien pirkau kremine pudra.

Jie kas naudojote, parasykit, kaip Jum si kosmetika. Kristianoje Kaune ja kazkodel "proteguoja". Na bent jau pristato, kaip kur kas geresne uz L'oreal. Ka manote?

QUOTE(Kera @ 2005 02 03, 13:12)
Boujoirs kosmetika labai kokybiška ir kaina prieinama. Kristianoj sakė, kad ši firma priklauso tai pačiai grupei kaip ir Chanel.
Esu naudojusi kreminę pudrą Plus Que Parfait, skirtą riebiai odai ir kompaktinę pudrą. Kreminė - puiki, o, va, kompaktinė nelabai  schmoll.gif
Ir dar - labai puikūs yra šios firmos blizgesiai lūpoms 3D effect!

Tas lūpų blizgesys , mmmm pasaka , aš permatomą naudoju. wub.gif
Atsakyti
pirkau, nes gavau papigiai, sausus seselius... o nei reikejo, nei ka... tai ka as zinau, man jie visai nepatiko schmoll.gif kol padengi baisiausiai byra doh.gif
Atsakyti
Ar man prisisapnavo, ar mačiau žurnale kažkokį naują Bourjois tušą? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
turiu lupu dazus-ka zinau nei prasti, nei geri-labai jau vidutiniski, greitai "susivalgo", pirkau tik del spalvos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2006 09 26, 17:15)
pirkau, nes gavau papigiai, sausus seselius... o nei reikejo, nei ka... tai ka as zinau, man jie visai nepatiko  schmoll.gif kol padengi baisiausiai byra  doh.gif

Nežinau, man tai patys geriausi šešėliai (nors dabar Izadoros turiu), nei byra, nei ką ir labai ilgai išsilaiko. Matyt kažkokie nekokybiški papuolė (nors aš savus pirkau užsienyje).
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2006 10 14, 19:00)
Nežinau, man tai patys geriausi šešėliai (nors dabar Izadoros turiu), nei byra, nei ką ir labai ilgai išsilaiko. Matyt kažkokie nekokybiški papuolė (nors aš savus pirkau užsienyje).

nemanau, kad ten podielka, nes is kristianos schmoll.gif man siaip ju pati konsistencija tokia ale dulkes nepatinka schmoll.gif gal kaltas ipratimas. mano viena pazistama situos bourjois naudoja ir labai patenkinta. o man nepatinka kaip jie dengias, nors laikos ir gerai. as pati jau kokie 3 metai, kaip naudoju lancome seselius ir man jie patys geriausi. o sitais bourjois susigundziau, nes drauge labai jau gyre.
Atsakyti