Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois kosmetika

Ir aš ir aš smile.gif)) Nusipirkau aš irgi ją smile.gif Mano Nr. 56 - spalva ideali smile.gif Maskavimo man pakanka, oda atrodo labai gražiai smile.gif Žodžiu kol kas - tikrai super smile.gif
Atsakyti
Na o aš jau naująją H. mix serum išbandžiau thumbup.gif tikrai vykus
Atsakyti
QUOTE(Pėdutėss @ 2011 03 24, 22:40)
Na o aš jau naująją H. mix serum išbandžiau  thumbup.gif  tikrai vykus

O esat bandžius paprastą? Palyginkit jas abi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2011 03 22, 19:29)

O jus ja tapat pirstais ar speteteliu? Kadangi as jau ilga laika tik birias naudoju, tai apie skystu aplikacija nieko nenusimanau, nors kai jos tokia lengva tekstura, man  graziai pasidenge ir pirstais  rolleyes.gif

As ir pirstais tepu ir dvieju rusiu sepeteliais: tappered brush,kuris duoda dar daugiau maskavimo,ir siaip be dryzeliu viskas pasidengia,arba paprastu tokiu ,,suplotu", su juo gaunasi silpnesnis maskavimas,bet lengviau prieiti prie paakiu zonos pvz.
Atsakyti
QUOTE(Pėdutėss @ 2011 03 24, 23:40)
Na o aš jau naująją H. mix serum išbandžiau  thumbup.gif  tikrai vykus

Esu bandžius abi, man ši gal net labiau patiko, nes neišlindo išsausėję ploteliai, lengvai tepasi ir skirstosi , po visos dienos gražiai išsilaikė, šiek tiek tik blizgesys išlindo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2011 03 22, 19:29)
ta pati ir apie maskuokli 52 galiu pasakyt.

O maskuoklis maskuoja geriau nei pati pudryte? Kazkur skaiciau, kad nelabai ka jis pakeicia, noreciau paakius pamaskuoti smile.gif ar 52nr. lygiai toks pat kaip pudrytes 52nr.? Nes man jis irgi tinka, bet galvoju maskuokli gal imti 51 blush2.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti