Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois kosmetika

neseniai įsigyjau Lancome Flextencils tušą, iš pradžių atrodė kaip pats geriausias tušas, kokį esu turėjusi. Na gal ir dėl to, kad pirmą kartą kosmetinėje gulėjo kažkas iš LANCOME biggrin.gif Bet dabar, kai euforija praėjo, pastebėjau, kad BOURJOIS Volume Glamour tikrai ne ką prastesnis thumbup.gif
Atsakyti
Galiu pasakyt, kad ir man, iš visų išbandytų lūpų blizgesių, bourjois patys geriausi... Jie taip švelniai užsitepa, labai gražiai tviska ir ilgai išsilaiko... smile.gif
Atsakyti
Maciau reklama Borjous tuso, kuris ir ilgina, ir tankina, ir riecia, ir ko tik nedaro rolleyes.gif ..idomu gal kas in reall ji naudojot, idomus atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
turiu Bourjois seseliams ir lupoms skirta toki kaip daugiau blizgesiuka tai man thumbup.gif
Atsakyti
Aš turiu krempudrą su keramidais Nr64 abricote - PUIKI thumbup.gif . Labai lengva, bet lygina puikiai(bent man) ir laikosi gerai, nesimato, kad būtų pritepta. Žodžiu puiku biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Dar turiu tušą( nepamenu pavadinimo) thumbup.gif ir lūpų blizgesį jau trečią baigiu "suvalgyti" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aqville @ 2006 01 18, 10:57)
Maciau reklama Borjous tuso, kuris ir ilgina, ir tankina, ir riecia, ir ko tik nedaro rolleyes.gif ..idomu gal kas in reall ji naudojot, idomus atsiliepimai smile.gif

jei cia tas, kur is 2 galu (baltas +juodas), tai man jis super geras. Pries tai turejau Volume Glamour, tai irgi labai labai patiko. Dabar net nezinau, kuri rinktis.
Bet girdejau, kad kitoms nepatinko nei vienas siu tusu.
O man patiko, nes
1. storina atskirai kiekviena blakstiena.
2. laaaabai ilgina
3. nenubyra ir nesitepa
pamirsau pridurti, kad tas dvigubas- labai ilgai veikiantis wink.gif kasdien dazausi, kartais porakart per diena. Naudoju jau ilgiau nei metus mirksiukas.gif ten jo tikrai daug
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasarinuko leliuko mama- 2006: 03 kovo 2006 - 10:34
Man labai patinka Bourjois kosmetika.
Turiu šešėlius, pudrinius šešėlius, tušą tą kur iš 2 galų, lūpdažių, blizgiklį lūpoms...
Ir viską pirkau anglijoj, nes mano uošvienė ten dirba, labai džiaugiuosi.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandora @ 2006 01 14, 18:30)
Naudoju seselius BOURJOIS PASTEL LUMIERE. Labai ilgai issilaiko, niekada nesubega thumbup.gif . Tik dabar ieskodama ju pavadinimo Krististianos puslapyje perskaiciau, kad juos galima naudoti ir dregnus. Reikes pabandyti, turetu liuksiskai atrodyt  flirt.gif

As irg iseselius turiu....jau antri metai juos naudoju thumbup.gif thumbup.gif Ir dar daug liko thumbup.gif thumbup.gif
Irgi pabandziau tik dabar dregnus naudoti - nezinojau kad galima blush2.gif
Atsakyti
BOURJOIS PASTEL LUMIERE gal ir nieko, bet niekam nerekomenduoju pirkti BOURJOIS SUIVEZ MON REGARD (ten birus seseliai) - kazkaip kvailai netolygiai tepasi, byra, ar tik as cia nemoku jais naudotis 4u.gif Nusipirkau pabandymui, bet grizau prie iprastiniu, presuotu akiu seseliu smile.gif
Atsakyti
as pirma karta isigijau sio gamintojo tusa. kaip suprantu tai chanel dukterine firma. ar klystu?
tai visai neblogas tusas. pirkau is ebay.
Atsakyti
Nupirkau ir as sesselius, nieko ypatingo ir dar tas niekam tikes teptukas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 06 09, 18:19)
Nupirkau ir as sesselius, nieko ypatingo ir dar tas niekam tikes teptukas  doh.gif

Mano draugei kaip tik tas šepetukas labai patogus naudotis ax.gif Aš pamėginau, tai tik pirmą akį dažantis neįprasta buvo, o su kita išėjo čiki piki mirksiukas.gif

Bet čia tas gėris ir baigiasi. Manau, kad tokios kokybės gaminių galima nusipirkti pigiau, o jie kainą užsikėlę už vardą (Chanel pigesnis variantas) doh.gif

Atsakyti