Kokie skastalai is Bourjois turi koraline spalva? Lyg ir 16, bet jos niekur nerandu
QUOTE(Tutia @ 2011 03 13, 12:33)
šeip visur žurnaluose reklamuoja, Cosmo paksutinį kart mačiau, tai turi būti
jau maciau! ta blizgi dalis pernelyg jau blizgi...
kompaktine pudra
Kokie butu atsiliepimai?
Kokie butu atsiliepimai?
QUOTE(myglle @ 2011 03 17, 14:58)
Lengvutė tokia, nelabai maskuoja, bet sutvirtina makiažą gerai, patiko pakuotė didelis veidrodis, man jinai labai nebloga iš tų visų pigesnių brand'ų.
labai lengvas vualis.
Jokio maskavimo. tokia lengvute ir nebloga kaip jau minejo,is massmarket'o ji viena is geresniu
Jokio maskavimo. tokia lengvute ir nebloga kaip jau minejo,is massmarket'o ji viena is geresniu
mane domina nuomones apie sita Mineral Radiance http://www.bourjois....radiance_powder, butu puiku, jei kas galetu palygint su priestai ikelta kompaktine ir kaip su atspalviais, tas vanile nera labai sviesus?
Kuris atspalvis is healthy mix atitiktu Lily Lolo blonde ? gal vanile ? nes man reikia sviesios, bet ne per daug , tokios light to medium
Kuris atspalvis is healthy mix atitiktu Lily Lolo blonde ? gal vanile ? nes man reikia sviesios, bet ne per daug , tokios light to medium
QUOTE(miss.elle @ 2011 03 21, 20:40)
mane domina nuomones apie sita Mineral Radiancehttp://www.bourjois....radiance_powder, butu puiku, jei kas galetu palygint su priestai ikelta kompaktine ir kaip su atspalviais, tas vanile nera labai sviesus?
turiu\ turėjau visas išvardintas priemones
sunku palyginti tas dvi kompaktines, bet jei reikėtų dabar rinktis kurią iš jų tai imčiau senąją juodoj dėžutėj, visų pirma tai dėžutė kur kas patogesnė, jei aktualu pasiimti pudrą su savimi, pakuotė žymiai didesnė.
Maskuoja sakyčiau labiau ta mineralinė, bet man dėl to ir miltų kažkiek uždeda, (aš išvis atsisakiau tų paprastų visiškai matinių komapaktinių/ birių, nes vis matau miltus, bet gal čia tik mano odos problema )
Mineral radiance turėjau 03 spalvą, kuri yra į ružavumą, tad man nelabai ji tiko, bet tiesa pasakius veido labai ir nenurausvindavo.
Compact powder turėjau gana tamsią spalvą - Apricot ar pan.. žymiai per tamsi man bet naudojau kaip bronzantą.
Išvada: Mineral radiance pasirodė sunkesnė šiek tiek, o juodoje dėžutėje -Compact Powder - lengvutė, nemaskuojanti, išbaigianti makiažą.
LL blonde mano beveik baltai odai buvo per tamsus, o kadangi aš Healthy Mix naudoju 51 - šviesiausią nr, manyčiau jums reiktų rinktis 52 - gelsva tokia spalvytė, bet negarantuoju kad tiks, nes man atrodo ,kad tarp 51 ir 52 atspalvio yra gana didelis "peršokimas" nuo balto iki gelsvo tono, bet čia man tik iš šono taip atrodo 52 niekad nebandžiau.
QUOTE(Estela_ @ 2011 03 21, 20:41)
LL blonde mano beveik baltai odai buvo per tamsus, o kadangi aš Healthy Mix naudoju 51 - šviesiausią nr, manyčiau jums reiktų rinktis 52 - gelsva tokia spalvytė, bet negarantuoju kad tiks, nes man atrodo ,kad tarp 51 ir 52 atspalvio yra gana didelis "peršokimas" nuo balto iki gelsvo tono, bet čia man tik iš šono taip atrodo 52 niekad nebandžiau.
Tikrai taip, 51 gali buti per sviesus, o 52 per gelsvas. LL atitiktu siu dvieju misinys Nors jei reiketu isrinkti viena,tai sakyciau 52, pati tokia naudoju, tikrai sviesi ji,to gelsvumo nesimato.
kaip tik po ranka guli Bourjois senoji kompaktine (juodoj dezutej). Man Abricote 74 spalva atrodo netgi per sviesi mano odai.. bet kadangi dengiasi lengvu sluoksniu(tai labai nesimato)
bet siaip patenkinta as ja. nors pradzioj kitaip galvojau. prie kitokiu tiesiog pripratus buvau (zymiai sunkesniu)
bet siaip patenkinta as ja. nors pradzioj kitaip galvojau. prie kitokiu tiesiog pripratus buvau (zymiai sunkesniu)
turiu ir aš tą kompaktinę juodoj dėžutėj, bet man tai spalvos tikrai per tamsios. nusipirkau 73 numeriuką, galvojau kaipnors tiks, bet kur tau, užtepta ant odos dar labiau patamsėja.. dar turiu šaldantį blizgį Gloss Menthol, šitas tai
nusipirkau siandien healthy mix 52, spalva tobulai tinka, nei per tamsi, nei per sviesi.Labai patiko tekstura , atrodo lyg nieko nebutu tepta ta pati ir apie maskuokli 52 galiu pasakyt.
Aciu ,kas padejot apsisprest del spalvos
O jus ja tapat pirstais ar speteteliu? Kadangi as jau ilga laika tik birias naudoju, tai apie skystu aplikacija nieko nenusimanau, nors kai jos tokia lengva tekstura, man graziai pasidenge ir pirstais
Aciu ,kas padejot apsisprest del spalvos
O jus ja tapat pirstais ar speteteliu? Kadangi as jau ilga laika tik birias naudoju, tai apie skystu aplikacija nieko nenusimanau, nors kai jos tokia lengva tekstura, man graziai pasidenge ir pirstais
QUOTE(miss.elle @ 2011 03 22, 20:29)
na va dar viena H. Mix gerbėja nemačiau kad kam ši pudra nepatiktų.
Aš šepetėliu užtepu, nes kitaip jau ir sunku būtų, įpratau prie šio įrankio