Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois kosmetika

QUOTE(Estela_ @ 2011 02 06, 20:48)
o ji dar yra pas mus prekyboj?  g.gif  nes oficialiam saite jau išimta..

Vadinasi Brush Foundation

eina sau ka rimtai isseme ? doh.gif doh.gif man tobuliausia pudra is visu, nusipirkau is vienos paneles nes jai spalva netiko, o man super 4u.gif atejau cia ja isgirti kokia nuostabi kaip graziai pasidengia ir atgaivina veida wub.gif o jei rimtai isseme, kad is esamu Bourjous pudru mazdaug atitiktu sita?
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 02 07, 10:47)
eina sau ka rimtai isseme ?  doh.gif  doh.gif  man tobuliausia pudra is visu, nusipirkau is vienos paneles nes jai spalva netiko, o man super  4u.gif  atejau cia ja isgirti kokia nuostabi kaip graziai pasidengia ir atgaivina veida  wub.gif  o jei rimtai isseme, kad is esamu Bourjous pudru mazdaug atitiktu sita?

o koki nr turejot? nes ten visi panasiai numeriukai eina bigsmile.gif
o man is bourjois tai daugelis pudru patiko vienos tokios nebera prekyboj tiko man labai, po 10 h sleep irgi tiko, ir healthy mix tiko
o as lyg ir maciau kazkur ta pudra su sepeteliu g.gif pasizvalgykit, man atrodo kosmadoj dabar bourois kazkokios ten dienos vyksta biggrin.gif
Atsakyti
Ateinu pagirti jau turbūt 1000 kartų išgirtą pudrytę Bourjois Healthy mix wub.gif
Nusivylus kai kuriomis brangių brand'ų pudromis, turiu pasakyti, kad šįkart Bourjois pasistengė -pudra tikrai kokybiška- gerai maskuoja, laikosi, veidas švyti, bet ne per daug - pusiau matinis efektas, drįsčiau ją įvardinti kaip prilygstančią Diorskin Nude pudrytei, kuri irgi nuostabi, bet ši ne ką nusileidžia, matiškesnė šiek tiek, bet tas man visai patinka, kadangi T zona linkus pablizgėti. Labai sausai odai turbūt netiktų.
Skirta ne vakarui, ar proginiam makiažui nes gana lengvutė, bet kaip kasdienai tikrai puiki ir MASKUOJANTI trūkumus pudrytė už nedidelę kainą.
Beje Aistruolėj, (kurią man čia neseniai rekomendavo) ji apie 42Lt kažkur kainuoja -pigiau nei paprastai, bet bent jau Kaune nebuvo 51 atspalvio, tad perspėju šviesiaodes kaip aš, kad ten 51 nr nerasite.
Aš pirkau Kristianoj ir dar 51 nr yra Kosmadoj kiek mačiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 02 09, 19:59)
Ateinu pagirti jau turbūt 1000 kartų išgirtą pudrytę Bourjois Healthy mix  wub.gif
Nusivylus kai kuriomis brangių brand'ų pudromis, turiu pasakyti, kad šįkart Bourjois pasistengė -pudra tikrai kokybiška- gerai maskuoja, laikosi, veidas švyti, bet ne per daug - pusiau matinis efektas, drįsčiau ją įvardinti kaip prilygstančią  Diorskin Nude pudrytei, kuri irgi nuostabi, bet ši ne ką nusileidžia, matiškesnė šiek tiek, bet tas man visai patinka, kadangi T zona linkus pablizgėti. Labai sausai odai turbūt netiktų.
Skirta ne vakarui, ar proginiam makiažui nes gana lengvutė, bet kaip kasdienai tikrai puiki ir MASKUOJANTI trūkumus pudrytė už nedidelę kainą.
Beje Aistruolėj, (kurią man čia neseniai rekomendavo) ji apie 42Lt kažkur kainuoja -pigiau nei paprastai, bet bent jau Kaune nebuvo 51 atspalvio, tad perspėju šviesiaodes kaip aš, kad ten 51 nr nerasite.
Aš pirkau Kristianoj ir dar 51 nr yra Kosmadoj kiek mačiau   smile.gif

Na kazkaip man atrodo kad si Bourjois Healthy mix ,kaip tik sausiaodems . Nes man rudeni ji nelabai tiko, o dabar ziemos laikotarpiu kai oda isausejus man ji net kazkaip lyg savaime drekina . ax.gif
O kaip kitoms naudojancioms ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elija*: 09 vasario 2011 - 22:47
nu sudominot su ta pudra..

o gal kur jau matet pirkt siuos skaistalus?
Bourjois duo effet sculpteur
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 27 vasario 2011 - 18:56
QUOTE(bonza @ 2011 02 09, 23:57)
nu sudominot su ta pudra..

o gal kur jau matet pirkt siuos skaistalus?
user posted image

As sekmadieni Kosmadoj klausiau, tai bent jau musu miestelyje dar net negirdeje ... schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(MissR @ 2011 02 07, 10:47)
eina sau ka rimtai isseme ?  doh.gif  doh.gif  man tobuliausia pudra is visu, nusipirkau is vienos paneles nes jai spalva netiko, o man super  4u.gif  atejau cia ja isgirti kokia nuostabi kaip graziai pasidengia ir atgaivina veida  wub.gif  o jei rimtai isseme, kad is esamu Bourjous pudru mazdaug atitiktu sita?

as turejau sia su sepeteliu , tai man Mix kazkuo panasi savo tekstura ax.gif
Atsakyti
Matet? Papildyta Healthy Mix serija: bigsmile.gif 4u.gif

http://www.indianvan...-mix-range.html
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 02 11, 21:25)
Matet? Papildyta Healthy Mix serija:  bigsmile.gif  4u.gif

atrodo labai viliojanciai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 02 11, 21:27)
atrodo labai viliojanciai  wub.gif

Aha, kazin kuo tas serumas skiriasi nuo pudrytes skystos g.gif Gal lengviau dengtusi. O ta biri, tai cia bus turbut, kaip mineraline, bei skaiciau, kad matine ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 02 11, 21:47)
Aha, kazin kuo tas serumas skiriasi nuo pudrytes skystos  g.gif  Gal lengviau dengtusi. O ta biri, tai cia bus turbut, kaip mineraline, bei skaiciau, kad matine  ax.gif

tikrai laabai įdomu bigsmile.gif bet tas pavadinimas "Gel" manęs kažko nežavi, jaučiu bus kokia lengvutė, nieko nemaskuojanti pudrytė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 11 vasario 2011 - 21:20
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 02 11, 21:47)
Aha, kazin kuo tas serumas skiriasi nuo pudrytes skystos  g.gif  Gal lengviau dengtusi. O ta biri, tai cia bus turbut, kaip mineraline, bei skaiciau, kad matine  ax.gif

galvoju, kad ji labiau bus misriai, riebiai odytei, nes ilgalaike, o tokios pudros linkucios sausinti.
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 02 11, 21:25)
Matet? Papildyta Healthy Mix serija:  bigsmile.gif  4u.gif

QUOTE(Juoko ašara @ 2011 02 11, 23:24)
galvoju, kad ji labiau bus misriai, riebiai odytei, nes ilgalaike, o tokios pudros linkucios sausinti.

As ieskojau apibudinimo jos, tai neradau g.gif Jei bus panasi i Bio Detox, tai nesamone biggrin.gif Siaip raso, kad suteikia skaistumo, tai gal bus panasus vaizdas i GEalthy Mix originalia, tik su ilgesniu laikymusi bigsmile.gif
Atsakyti