Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois kosmetika

QUOTE(klajojanti @ 2011 01 13, 17:13)
Isigijau Bio detox 54 nr pudrą, tikėjausi didesnio maskavimo, veidas matinis, spalva vientisa, lyg viskas ir ok, bet kažko kitko tikėjaus...  ax.gif  Sunkokai tepasi

as jau laukiu,kada savo 10val miego isnaudosiu. kazkaip ,kai pirkau,irgi kazko TOKIO tikejaus. geriau jau buciau pupa pasirinkus...
zodziu,nemanau,kad sugrisiu prie bourjois kreminiu pudru...
Atsakyti
Volume Glamour Ultra Curl
http://www.bourjois....mour_ultra_curl

Pats geriausias tusas wub.gif
Atsakyti
Anglis, o gal bandet Maxfactor masteprie max arba false lash effect ir galetumet palygint su siuo Bourjois? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2011 01 20, 22:42)
Anglis, o gal bandet Maxfactor masteprie max arba false lash effect ir galetumet palygint su siuo Bourjois? smile.gif

as labai daug tusu bandziau, tarp ju ir vardiniu, na, bet nei vienas is ju man taip nepatinka kaip bourjois tusai, jie gerai dengia, nesulipina, netrupa.
o jusu mineto maxfactor'io nebandziau, man isvis ju tusai nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(Anglis @ 2011 01 20, 21:40)
Volume Glamour Ultra Curl
http://www.bourjois....mour_ultra_curl

Pats geriausias tusas  wub.gif

o kom taip patiko?ka daro? nebyra, netepa?kaip nusivalo?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 01 26, 20:53)

As sita kelissyk bandziusi,tai nesuzavejo manes. Tikrai nedaro stebuklu,padazo paprastai, nei labai naturaliai, bet ir ne leliskai. Dar,berods, siek tiek trupedavo dienos eigoj g.gif toks visiskai neisskirtinis tusas.
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 01 26, 21:53)

Man tai jis nenubyra niekada, nes jis ant blakstienu pasidengia kaip plevele, niekada nepasidengia jokiais burbuliukais, kad ir kelis kartus dengi blakstienas.
Graziai dazo, nesulilipina. Man tikrai patiko sis tusas ir dar "Ultra black" labai patiko, nes jis dar ryskesne juoda spalva turi, bet ant blakstienu dengiasi taip pat. wub.gif
Atsakyti
Nusipirkau jau trečią buteliuką Healthy Mix pudros, nežinau, patiko ji man ir ačiū amberr, kad užrodė bigsmile.gif
Atsakyti
Esat kuri naudojusi bourjois effect 3d max lūpų blizgesius? Labai domina.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia. @ 2011 02 04, 21:42)
Esat kuri naudojusi bourjois effect 3d max lūpų blizgesius? Labai domina.. smile.gif

Aš naudoju, man jie labai patinka.
Atsakyti
kaip vadinasi ta pudra kur tepasi su sepeteliu (kaip teptukas ) g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 02 06, 17:22)
kaip vadinasi ta pudra kur tepasi su sepeteliu (kaip teptukas )  g.gif ?

o ji dar yra pas mus prekyboj? g.gif nes oficialiam saite jau išimta..

Vadinasi Brush Foundation
Atsakyti