QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 04, 20:55)
O tai gal šiaip kokia yra skysta pudra, kuri neblogai maskuotų (nereikia labai stipriai, nes dienai noriu, bet vistiek kad neblogai maskuotų) ir tiktų vidutinei odai?
man si gerai maskuoja, bet ji ne is bourjois
http://www.gosh.dk/D...ductID=cosfac03
Na, išbandžiau ir aš Bio-detox kas dėl tepimosi - tikrai taip, sunkiau ji tepasi, negu pvz Helathy Mix (pastaroji tai išvis man kaip per sviestą ), sunkiau išskirstyti, nes iš tiesų ji vis užtepus, tarsi "prikimba" prie odos. Na, bet išskirsčiau vis gi ir veidukas atrodė.. Iškart, kaip ir kažkas minėjo ne itin, - toks negyvas ir išryškino man taip pat poras, tačiau jau po poros valandų atrodė žymiai gražiau, veidas lyg matiškesnis (nei tarkim su Healthy Mix), tačiau turi ir nežymaus skaistumo, - žodžiu, man atrodė vėliau gražiai. Blizgesys irgi neišlindo Bet.. Kaip tik sirguliuoju šiuo metu, oda aplink nosį šiek tiek išsausėjusi, tad pudra tik paryškino sausumą. Sausiaodėms, ar riebios/mišrios savininikėms su išsausėjusiais ploteliais jos tikrai nerekomenduočiau. Pudra, sakyčiau, skirta būtent mišriaodėms/riebiaodėms. Aš dar gana riebų kremą tepiau prieš tai, ir man visvien paryškino ji tikrai nežymų sausumą aplink nosį, bei kaktoj (kur šeip , prieš pudros pabandymą, nepastebėjau to sausumo ). Tai vat, tokie atsiliepimai. Man iš Cosmo 53 nr puikiai tiko, o reziume, - veidukas kaip atrodė gan patiko, na, duočiau 7-8 balus.. Vis gi su Healthy Mix, nors ir išlenda blizgėjimas, man gražiau
QUOTE(Kristyte @ 2010 11 07, 19:23)
Gal yra isbandziusiu Bourjois Bio Detox Organix krempudra? Pabandziau Sarmoj tik ant rankos, tai lb greit susigere , net nespejus issklaidyt gerai... Itariu, kad bus tinkamesne riebiai odai Einu ieskot atsiliepimu ir uzsienio forumuose
meginuka zurnale radau, pabandziau ir man patiko, net spalvyte tiko, nesu ta kuri kasdien pudruojasi, bet naujiesiems veidas atrode p.s. mano oda misri
O ar eurokos yra sios kosmetikos? labiausiai domintu skysta pudra Bourjois 10H Sleep effect
QUOTE(DuNNo @ 2011 01 04, 19:56)
O ar eurokos yra sios kosmetikos? labiausiai domintu skysta pudra Bourjois 10H Sleep effect
ne, eurokos neprekiauja, kad įsitikintumėt jog nemeluoju
http://www_eurokos_l....php/pageid/571
Kristianoj yra ir jei neklystu Droge
QUOTE(DuNNo @ 2011 01 04, 19:56)
kazkaip siulyciau truputi padvejot del jos. man ja kosmadoj is visu ten esanciu rekomendavo kaip islyginiancia tona, bet nemaskuojancia.
As nusipirkau. bet kazkaip ziemai ji nelabai man tinka, kazkas darosi su ja ant odos dienos begyje. aciu dievui,kad ji lengva ir nesimato nelygumu. Bet vel gi , kiekvienos odos tipas individualus - taip kad - nueikite isbandyti i parduotuve. paprasykite meginuku, jei jie turi.. nes antros tokios gal as net nepirkciau.. keista ji.
QUOTE(miyako @ 2011 01 05, 10:45)
kazkaip siulyciau truputi padvejot del jos. man ja kosmadoj is visu ten esanciu rekomendavo kaip islyginiancia tona, bet nemaskuojancia.
As nusipirkau. bet kazkaip ziemai ji nelabai man tinka, kazkas darosi su ja ant odos dienos begyje. aciu dievui,kad ji lengva ir nesimato nelygumu. Bet vel gi , kiekvienos odos tipas individualus - taip kad - nueikite isbandyti i parduotuve. paprasykite meginuku, jei jie turi.. nes antros tokios gal as net nepirkciau.. keista ji.
Man irgi ji keistoka,siaip labai lengva ir maloni, atgaiva veidui, bet kartu ir ,,slapia,, kazkokia- nuo jos man veidas blizgedavo. gal ji daugiau vasarai plius beveik nemaskuoja
QUOTE(MissR @ 2011 01 05, 14:00)
Man irgi ji keistoka,siaip labai lengva ir maloni, atgaiva veidui, bet kartu ir ,,slapia,, kazkokia- nuo jos man veidas blizgedavo. gal ji daugiau vasarai plius beveik nemaskuoja
yra toks zodis :"belekokia". tai apie sia pudra:)
bet kolkas ja naudoju...reikia kitom pasidomet
Isigijau Bio detox 54 nr pudrą, tikėjausi didesnio maskavimo, veidas matinis, spalva vientisa, lyg viskas ir ok, bet kažko kitko tikėjaus... Sunkokai tepasi