Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois kosmetika

Aš 53 maišau su 55, nes man per šviesus 53. nesu aš tokia ruda, bet ir ne kaip popierius. kai sumaišau gaunasi labai graži spalva.
Atsakyti
Isbandziau ir as ta naujaja BIO, nu kazkokio ispudzio tikrai nepaliko... Kol as ja isklaidziau ant veido doh.gif Jau taip sunkiai tepasi blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Renata: 02 gruodžio 2010 - 22:34
QUOTE(Cherry_ @ 2010 12 02, 20:19)
Bandziau kazkada irgi tau nauja eko pudra, tai nesusipratimas smile.gif nei uztepsi normalei nei ka ....

QUOTE(_Renata @ 2010 12 02, 23:34)
Isbandziau ir as ta naujaja BIO, nu kazkokio ispudzio tikrai nepaliko... Kol as ja isklaidziau ant veido  doh.gif  Jau taip sunkiai tepasi  blink.gif

Kodėl? Tiršta?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 03, 00:54)
Kodėl? Tiršta?

Na nepasakyčiau kad ten būtų jau labai tiršta, bet jau taip nesisklaido ji. Gal čia man ji taip tik doh.gif
Atsakyti
Isbandziau ir as naujaja pudra. Kaip ir raset labai sunkiai pasiskirsto, tik uztepi ir jau tarsi uzdziusta. Manau ja tepti reiktu ant laabai sudrekinto veido, o gal ir dregno. Siaip sausaodems net nerekomenduoju.
Ir dar man iskilo klausimas ar ji tikrai ekologiska, ar ten tik tam tikri ingridientai sertifikuoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 12 03, 13:04)
Isbandziau ir as naujaja pudra. Kaip ir raset labai sunkiai pasiskirsto, tik uztepi ir jau tarsi uzdziusta. Manau ja tepti reiktu ant laabai sudrekinto veido, o gal ir dregno. Siaip sausaodems net nerekomenduoju.
Ir dar man iskilo klausimas ar ji tikrai ekologiska, ar ten tik tam tikri ingridientai sertifikuoti?  g.gif

Kadangi ant pakuotes puikuojasi sertifikatas BDIH (ar kaip ten jis),tai viskas gerai,galima juo pasitiketi,tai ne siaip is oro nukabinta,jog naturali ji smile.gif
Atsakyti
Ne BDIH, o ecocert
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apčy: 03 gruodžio 2010 - 19:20
QUOTE(apčy @ 2010 12 03, 20:20)
Ne BDIH, o ecocert

Aha drinks_cheers.gif
Atsakyti
Išbandžiau aš tą naują pudrą. Pirmiausia, trūksta maskavimo bent man, kažkaip kad odos spalvą suvienodintų labiau norėtųsi. Kitas dalykas, man ji per sausa, šiaip oda mano visad riebi būdavo, bet dabar per tokius orus ir po valymų veido liko tokia sausesnė. Dengėsi normaliai, nemačiau bėdų dėl to kaip kitos. Ir kai pas mane poros plačios, labai negražiai atrodė tik pasidažius, išryškino toks jausmas ir per sausas veidukas atrodė. Po kelių valandų kažkaip jau dailiau atrodė. Veidas neblizgėjo, nors buvau pasidažiusi 5-6 valandas aš su ja.
Galvoju gal reiktų man tą healthy mix išbandyti, bet kad lyg ir mažai maskuoja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 04 gruodžio 2010 - 15:56
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 04, 16:55)
Išbandžiau aš tą naują pudrą. Pirmiausia, trūksta maskavimo bent man, kažkaip kad odos spalvą suvienodintų labiau norėtųsi. Kitas dalykas, man ji per sausa, šiaip oda mano visad riebi būdavo, bet dabar per tokius orus ir po valymų veido liko tokia sausesnė. Dengėsi normaliai, nemačiau bėdų dėl to kaip kitos. Ir kai pas mane poros plačios, labai negražiai atrodė tik pasidažius, išryškino toks jausmas ir per sausas veidukas atrodė. Po kelių valandų kažkaip jau dailiau atrodė. Veidas neblizgėjo, nors buvau pasidažiusi 5-6 valandas aš su ja.
Galvoju gal reiktų man tą healthy mix išbandyti, bet kad lyg ir mažai maskuoja  g.gif

Healthy mix man su ne riebia oda, greit dingo nuo veido, bet cia aisku kiekvienai skirtingai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 12 04, 19:52)
Healthy mix man su ne riebia oda, greit dingo nuo veido, bet cia aisku kiekvienai skirtingai  blush2.gif

O su mano sausa oda puikiai laikesi, bet va sausina man ji truputi smile.gif maskavimas vidutiniskas
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 12 04, 20:44)
O su mano sausa oda puikiai laikesi, bet va sausina man ji truputi smile.gif maskavimas vidutiniskas

man irgi drinks_cheers.gif dabar neturiu gero kremo, to kuri pastoviai naudoju, tai negaliu tept jos schmoll.gif
Atsakyti