Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois kosmetika

QUOTE(amber123 @ 2010 11 30, 19:37)
Jopsikmat nesikeikus.. nusipirkau siandien cosmo tik del tos pudros.. ir ka gavau doh.gif  doh.gif prezika..tai ant katros vietos man dabar ji tept?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Nu apėjau kosmetines, tai pažiūrėjau kad šviesiausias atspalvis 54 lyg tos naujos pudros. Kur aš su tokia, atrodyčiau kaip negras iš šachtos išlindęs blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2010 11 29, 12:25)
Vakar taip pat bandziau sia pudra is cosmopolitan. Tai labai nustebino ir labai patiko. Tepasi is tikro sunkokai, bet pamaskuoja neblogai, issilaiko. Visai patiko man ji.

Man nepatiko visiskai sita pudra - nieko ji nemaskuoja (nes turiu problemu su odos spalva) - tai ne trupucio. Ir dar dabar, kai ziema oda pasauseja - tai ties antakiais net pleiskanot pradejo, net issigandau. Zodziu nusivaliau ir uzsitepiau savo nivea krempudra, kur uzsimaskavo viskas biggrin.gif
Atsakyti
jau keletą savaičių naudoju tą biodetox pudrytę ir galiu pasakyti, kad patinka 4u.gif prie tepimo reikia priprasti, iš pradžių gerokai padaugindavau ir lyg plėmais odelė pasausėdavo, bet dabar viskas gerai. maskuoja ji man labai gerai, turiu 52 spalvytę, idealus atspalvis, nors vasarai būtų per šviesus ax.gif
Atsakyti
Turėjau Bourjois helathy mix, visai patiko, lengvai tepėsi. Tik man ji greit nuplaukdavo unsure.gif
Dabar ieškau ko nors iš brangesniu, kad gerai maskuotų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arogantiška @ 2010 12 01, 19:58)
Turėjau Bourjois helathy mix, visai patiko, lengvai tepėsi. Tik man ji greit nuplaukdavo  unsure.gif
Dabar ieškau ko nors iš brangesniu, kad gerai maskuotų  g.gif

nuplaukdavo?
tai gal jūsų oda visai ne sausa, o dehidratuota mišri ar riebi?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 01, 21:00)
nuplaukdavo?
tai gal jūsų oda visai ne sausa, o dehidratuota mišri ar riebi?

Man smakrą labiausiai reikia maskuoti, tai po kelių valandų jau reikėdavo koreguoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 11 30, 18:37)
Jopsikmat nesikeikus.. nusipirkau siandien cosmo tik del tos pudros.. ir ka gavau doh.gif  doh.gif prezika..tai ant katros vietos man dabar ji tept? g.gif  kam cia per subine gerai uzplot..  lotuliukas.gif as galvojau, kad mazam cosmo doh.gif  verysad.gif

lotuliukas.gif hihihi.gif sorry, bet taip sujuokino biggrin.gif

aš ir turbūt pirksiu Cosmo vien dėl pudros išbandymo. Turėtų Nr tikt kaip tik smile.gif O aš visgi pasižiūrėjau Healthy Mixo pas man net 54 Nr. biggrin.gif Nu tikrai neesu tamsi, sakyčiau jau dabar žiemą prie šviesiaodžių, nu puikiai tinka man atspalvis, tepant - susilygina su veido oda, jokio skirtumo tarp dekolte/kaklo ir veido, tarkim, nėra. Ir nei iš vieno žmogaus negirdėjau komentarų, kad per tamsi būčiau, kaip tik giria veidą g.gif Nu nesuprantu, kaip gali kitoms būt tamsus tas Nr., ar 53 pvz ax.gif
nu va pirmą pasitaikiusią foto įmetu http://sphotos.ak.fb...0_5673378_n.jpg aš po dešne, su Helathy Mix 54 NR. ar aš tamsi atrodau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arogantiška @ 2010 12 01, 20:13)
Man smakrą labiausiai reikia maskuoti, tai po kelių valandų jau reikėdavo koreguoti  g.gif

tai jūsų oda ne sausa, dehidratuota greičiausiai smile.gif

QUOTE(Tutia @ 2010 12 01, 22:16)

tokiam apšvietime gal ir netamsi. Kai padarau pertrauką nuo soliariumo, tai 51 nr. man pats tas, su 53 nr.jau stipriai per tamsi, o po soliariumo maišau 51 su lašeliu 53 numerio.
šiaip man nr. 52 turbūt būtų pats tas, bet apsižioplinau parduotuvėj doh.gif

labai noriu išbandyt Bio detox, bet pirkt žurnalo visai nenoriu...
Atsakyti
lotuliukas.gif As taip pat naudoju helathy mix pudra, man ji super smile.gif)), antra jau nusipirkau...Pirma karta kai ja pasitemiau pamate drauge pasake, wow kokia nereali tavo oda smile.gif)), sakau cia pudra lotuliukas.gif
Atsakyti
Bandziau kazkada irgi tau nauja eko pudra, tai nesusipratimas smile.gif nei uztepsi normalei nei ka ....
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 12 01, 23:16)
http://sphotos.ak.fb...0_5673378_n.jpg aš po dešne, su Helathy Mix 54 NR. ar aš tamsi atrodau?  ax.gif

na tikrai kad nešviesi, gerokai įrudus sakyčiau, iki baltaodės labai toli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2010 12 02, 20:05)
na tikrai kad nešviesi, gerokai įrudus sakyčiau, iki baltaodės labai toli  biggrin.gif

nu blyn biggrin.gif čia plius vasaros pabaigoj, tai gal kiek įdegus, bet dabar tikrai naudoju tą patį nr ir viskas ok smile.gif man tai atrodo normali, gal nebaltaodė labai, bet ir ne tamsi g.gif arba aš kitaip tą tamsumą suprantu bigsmile.gif
Atsakyti