Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois kosmetika

QUOTE(issiblaskiusi @ 2010 11 17, 20:49)
Jo, tas tik su vienu galu.
Radau gyvai darytu sepetelio nuotrauku http://www.musingsof...ara-review.html  bei  http://3.bp.blogspot...00/100_8176.jpg
Tai pasakykit, ar sepetelis guminis? biggrin.gif Nes man atrodo, kad gal ir taip...

nu jo guminis atrodo g.gif
o tai jis toks ilginantis ir tankinantis? nu gun daius isbandyt ji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2010 11 14, 23:48)
gal kas gali palyginti naująją Bio detox organic ir healthy mix pudras? mano oda sausa, bet mėgstų tokį pusiau matinį efektą, ne taip kaip būna veidas kaip taukais išteptas atrodo..  ax.gif  ir dar domina, kuri geriau maskuoja ir geriau išlieka??

as bandziau ant rankos abi, ir skaiciau daug atsiliepimu apie jasgaliu padaryt palyginima 4u.gif
healthy mix maskuoja vidutiniskai, tinka labiau i sausuma linkusiai odai, sudetyje yra obuoliu, melionu ir dar kazko ten kvapas, man bent jau malonus, kas turi riebesne odyte ar t zonoj riebia, labai greit islys blizgesys, visumoj ji tokia lengva gerai pasidengia ir padaro toki gaivu, svytinti veiduka is saves ax.gif
bio detox tiktu labiau riebesniai odai, is paziuros atrodo kad sunkiai skirstosi, bet uztepus ant veido gana gerai issilygina ir pasiskirsto ir jauciasi toks lengvumas, lyg odyte kvepuotu, si pudra stipriau maskuoja nei healthy mix, kiek kitoks kvapas nei healthy mix, nes be obuoliu, melionu yra ir saldziu jazminu kvapas, kas ne visiems gali patikti, ilgiau islaiko matiskuma, tiktu kaip ir minejau misrios ir i riebuma linkusios odytems ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 11 18, 13:42)
nu jo guminis atrodo g.gif
o tai jis toks ilginantis ir tankinantis? nu gun daius isbandyt ji  4u.gif

Siandien apziurejau gyvai sio tuso testeri. Dazyti blakstienu nebandziau, nes jau buvau pasidaziusi.
Tai va, sepetelis guminis, sereliai nedideli. Bet man kliuvo tai, kad ant paties sepetelio yra riebus tuso sluoksnis (panasiai matosi ir antrame mano imestame puslapyje). Kazkaip man kilo itarimas, kad gali blogai dazyti blakstienas ir jas sulipinti g.gif Man atrodo, kad sereliu per mazai ir jie per mazi, kad tokiu atveju gerai issukuotu blakstienas.
Gal tegul siuo klausimu pasisako tusa isbandes zmogus smile.gif

o del palyginimo su MF tusu, tai susidariau ispudi, kad MF False lashes sepetelis zymiai geresnis, nes ten didesni sereliai ir ju gal kiek daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2010 11 18, 23:18)
Siandien apziurejau gyvai sio tuso testeri. Dazyti blakstienu nebandziau, nes jau buvau pasidaziusi.
Tai va, sepetelis guminis, sereliai nedideli. Bet man kliuvo tai, kad ant paties sepetelio yra riebus tuso sluoksnis (panasiai matosi ir antrame mano imestame puslapyje). Kazkaip man kilo itarimas, kad gali blogai dazyti blakstienas ir jas sulipinti  g.gif  Man atrodo, kad sereliu per mazai ir jie per mazi, kad tokiu atveju gerai issukuotu blakstienas.
Gal tegul siuo klausimu pasisako tusa isbandes zmogus smile.gif

o del palyginimo su MF tusu, tai susidariau ispudi, kad MF False lashes sepetelis zymiai geresnis, nes ten didesni sereliai ir ju gal kiek daugiau smile.gif

nu dabar susimaisiau su tuo tusu g.gif , o sito kur du galai tokio pat ir buvo guminiai sepetukai ir daug koses ant sepetelio? g.gif seip nesu guminiu sepeteliu megeja doh.gif jautrina akis man jie doh.gif
nes man turimas maxfactor 2000 viena ispriezasciu nepatinka, kad daug koses ant sepetelio ir daug ant blakstienu prikrauna automatiskai ir man tas jautrina akis ir tokios sunkios blakstienos jauces doh.gif
o koki is sitos firmos rekomenduotumet tankinanti tusa, kad dar biski ilgintu, kad gerai laikytus, neteptu ir nekrautu perdaug koses g.gif
kazin ar yra toks isvis g.gif
nu kazkaip paskutiniu metu neissirenku tuso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 11 18, 22:29)
nu dabar susimaisiau su tuo tusu  g.gif , o sito kur du galai tokio pat ir buvo guminiai sepetukai ir daug koses ant sepetelio? g.gif seip nesu guminiu sepeteliu megeja  doh.gif jautrina akis man jie  doh.gif
nes man turimas maxfactor 2000 viena ispriezasciu nepatinka, kad daug koses ant sepetelio ir daug ant blakstienu prikrauna automatiskai ir man tas jautrina akis ir tokios sunkios blakstienos jauces  doh.gif
o koki is sitos firmos rekomenduotumet tankinanti tusa, kad dar biski ilgintu, kad gerai laikytus, neteptu ir nekrautu perdaug koses  g.gif
kazin ar yra toks isvis  g.gif
nu kazkaip paskutiniu metu neissirenku tuso  doh.gif

Man rodos pagal norus atitiktų Volume Clubbing - jo šepetėlis LABAI didelis ir kiek atsimenu ne guminis, košės iš pradžių gal kiek ir kraudavo, bet paskui lyg ne, o to senojo dvipusio Coup de theatre šepetėliai nebuvo guminiai (tikriausia, jei atmintis neapgauna biggrin.gif doh.gif .Kai paskaičiavau, aš tiek įvairių firmų tušų esu bandžiusi, bet va to vienintelio tobuliausio ir nepasakyčiau- vienų patinka laikymasis, kitų- suteikiama apimtis ir ilgis, vienžo doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 11 19, 00:29)
nu dabar susimaisiau su tuo tusu  g.gif , o sito kur du galai tokio pat ir buvo guminiai sepetukai ir daug koses ant sepetelio? g.gif seip nesu guminiu sepeteliu megeja  doh.gif jautrina akis man jie  doh.gif
nes man turimas maxfactor 2000 viena ispriezasciu nepatinka, kad daug koses ant sepetelio ir daug ant blakstienu prikrauna automatiskai ir man tas jautrina akis ir tokios sunkios blakstienos jauces  doh.gif
o koki is sitos firmos rekomenduotumet tankinanti tusa, kad dar biski ilgintu, kad gerai laikytus, neteptu ir nekrautu perdaug koses  g.gif
kazin ar yra toks isvis  g.gif
nu kazkaip paskutiniu metu neissirenku tuso  doh.gif

Cia as kalbejau apie sita tusa su vienu sepeteliu The Coup de Théâtre 2 in 1 http://www.bourjois...._theatre_2_in_1 (sepetelis guminis, mazi sereliai, tuso daug; kaip dazo - nezinau)

Jus dar klausiat apie dvipusi tusa, sita - Coup de théâtre http://www.bourjois....coup_de_theatre Tai jo jau neber prekyboje manrods.

O del apimties suteikiancio, bet neperkraunancio, tai sios firmos Volume glamour tusai galbut tiktu. Volume Glamour Ultra Care http://www.bourjois....ra_care_mascara turiu sita; siaip geras, neperkrauna, atskiria blakstienas, bet turiu biski priekaistu del laikymosi.
O gal koks Clubbing tiktu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 11 vasario 2011 - 23:14
kam aktualu pasibandyt bourjois bio detox pudryte jos meginukas su 53 nr, yra cosmopolitan gruodzio numerio zurnale 4u.gif ji dengiasi sunkokai, bet kai jau uzsitepa ant veido ir sulygina veida jis toks ir matinis ir neblogai pamaskuoja ir toks lengvumo jausmas yra ax.gif
Atsakyti
Sarmoj buvo tik 3 meginiai (sake,tiek ir buna) ir visos spalvos labai tamsios doh.gif kalbu apie biodetox.
Atsakyti
Tai kad ju buna 6 spalvos. As turiu sviesia spalva

i 
Ištrintas komercinis pasiūlymas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 27 lapkričio 2010 - 20:35
QUOTE(Maserati @ 2010 11 26, 21:53)
Sarmoj buvo tik 3 meginiai (sake,tiek ir buna) ir visos spalvos labai tamsios doh.gif  kalbu apie biodetox.

zurnale yra 53 nr light beige, as esu sviesios odos ir man sis atspalvis tiko ax.gif
idedu nuoroda kaip atrodo visi atspalviai:
http://mymakeuprevie...ox-organic.html

skaiciau kad atspalviai yra panasus kaip ir healthy mix pudrytes 4u.gif
Atsakyti
Man irgi pasirode (tepiau tik ant rankos),kad kazkaip sunkiai dengiasi,na,tas pats paskirstymas turetu buti sunkesnis,galima nelygiai pasidazyti g.gif
Atsakyti
Vakar taip pat bandziau sia pudra is cosmopolitan. Tai labai nustebino ir labai patiko. Tepasi is tikro sunkokai, bet pamaskuoja neblogai, issilaiko. Visai patiko man ji.
Atsakyti