QUOTE(issiblaskiusi @ 2010 11 16, 22:54)
Jau 2 men. kai naudoju Bourjois Volume Glamour Ultra Care (ta baltame buteliuke, skirta jautrioms akims) tusa.
Siaip man jis patinka; gerai atskiria blakstienas, graziai padazo visas, nedaro barbisku blakstienu. BET. I dienos pabaiga jis megsta truputi nubyreti. O jeigu atsigulu trumpo popiecio miego (veido i pagalve netrinu
), tai jis po to visas buna paakiuose. Sitaip, pvz., man nebuna su Giordani Gold tusu.
Noriu paklausti, kaip kiti Bourjois tusai? Irgi panasiai laikosi/nubyra? O gal tas Volume Glamour juodame buteliuke (kuris nera skirtas jautrioms akims) yra patvaresnis?
Man pats geriausias tušas ( ne tik iš Bourjois, bet ir apskritai vienas pačių geriausių turėtų) buvo coupe de theatre senasis dvipusis
Va ko gailiuosi iš nebegaminamos kosmetikos, tai šito tušo pirmoje eilėje , nes darė viską- ilgino, storino ir nebyrėdavo
Iš Bourjois po to esu turėjusi Glamour ultra black ir volume clubbing . Volume clubbing man patiko tuo, kad gana gerai paryškino blakstienas ir netrupėjo, o vat Glamour ultra black pasirodė visiškai vidutininškas- vidutiniškai paryškindavo, ir kažkiek trupėjo, bet tikrai ne tiek, kad vaikščiočiau dėmėtais paakiais. Mano akys taip pat gana jautrios, ir tinka anaiptol ne visi tušai, bet su Bourjois ką bandžiau, viskas tiko - man rodos, visi jų tušai gana švelnūs ir tinka jautrioms akims. Jei dabar pirkčiau kokį Bourjois tušą, tai tikriausiai rinkčiausi tą atnaujintą Coupe de theatre- jis dabar ne dvipusis, bet ,,viskas viename''- labai jau didelę nostalgiją jaučiu jo pirmtakui