Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois kosmetika

QUOTE(Rethimna @ 2010 11 09, 23:28)
Kokiai odai skirta ta pudra    g.gif

neraso, kokiai odai, tik raso, kad suteikia matini efekta, ko as nepasakyciau g.gif
Atsakyti
gal kas gali palyginti naująją Bio detox organic ir healthy mix pudras? mano oda sausa, bet mėgstų tokį pusiau matinį efektą, ne taip kaip būna veidas kaip taukais išteptas atrodo.. ax.gif ir dar domina, kuri geriau maskuoja ir geriau išlieka??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 14 lapkričio 2010 - 22:48
Jau 2 men. kai naudoju Bourjois Volume Glamour Ultra Care (ta baltame buteliuke, skirta jautrioms akims) tusa.
Siaip man jis patinka; gerai atskiria blakstienas, graziai padazo visas, nedaro barbisku blakstienu. BET. I dienos pabaiga jis megsta truputi nubyreti. O jeigu atsigulu trumpo popiecio miego (veido i pagalve netrinu biggrin.gif ), tai jis po to visas buna paakiuose. Sitaip, pvz., man nebuna su Giordani Gold tusu.
Noriu paklausti, kaip kiti Bourjois tusai? Irgi panasiai laikosi/nubyra? O gal tas Volume Glamour juodame buteliuke (kuris nera skirtas jautrioms akims) yra patvaresnis?
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2010 11 16, 22:54)
Jau 2 men. kai naudoju Bourjois Volume Glamour Ultra Care (ta baltame buteliuke, skirta jautrioms akims) tusa.
Siaip man jis patinka; gerai atskiria blakstienas, graziai padazo visas, nedaro barbisku blakstienu. BET. I dienos pabaiga jis megsta truputi nubyreti. O jeigu atsigulu trumpo popiecio miego (veido i pagalve netrinu biggrin.gif ), tai jis po to visas buna paakiuose. Sitaip, pvz., man nebuna su Giordani Gold tusu.
Noriu paklausti, kaip kiti Bourjois tusai? Irgi panasiai laikosi/nubyra? O gal tas Volume Glamour juodame buteliuke (kuris nera skirtas jautrioms akims) yra patvaresnis?

Man pats geriausias tušas ( ne tik iš Bourjois, bet ir apskritai vienas pačių geriausių turėtų) buvo coupe de theatre senasis dvipusisuser posted image
Va ko gailiuosi iš nebegaminamos kosmetikos, tai šito tušo pirmoje eilėje , nes darė viską- ilgino, storino ir nebyrėdavo thumbup.gif Iš Bourjois po to esu turėjusi Glamour ultra black ir volume clubbing . Volume clubbing man patiko tuo, kad gana gerai paryškino blakstienas ir netrupėjo, o vat Glamour ultra black pasirodė visiškai vidutininškas- vidutiniškai paryškindavo, ir kažkiek trupėjo, bet tikrai ne tiek, kad vaikščiočiau dėmėtais paakiais. Mano akys taip pat gana jautrios, ir tinka anaiptol ne visi tušai, bet su Bourjois ką bandžiau, viskas tiko - man rodos, visi jų tušai gana švelnūs ir tinka jautrioms akims. Jei dabar pirkčiau kokį Bourjois tušą, tai tikriausiai rinkčiausi tą atnaujintą Coupe de theatre- jis dabar ne dvipusis, bet ,,viskas viename''- labai jau didelę nostalgiją jaučiu jo pirmtakui wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DA_LI: 16 lapkričio 2010 - 23:41
QUOTE(DA_LI @ 2010 11 17, 01:37)
Man pats geriausias tušas ( ne tik iš Bourjois, bet ir apskritai vienas pačių geriausių turėtų) buvo coupe de theatre senasis dvipusis
Va ko gailiuosi iš nebegaminamos kosmetikos, tai šito tušo pirmoje eilėje , nes darė viską- ilgino, storino ir nebyrėdavo thumbup.gif Iš Bourjois po to esu turėjusi Glamour ultra black  ir volume clubbing . Volume clubbing man patiko tuo, kad gana gerai paryškino blakstienas ir netrupėjo, o vat Glamour ultra black  pasirodė visiškai vidutininškas- vidutiniškai  paryškindavo, ir kažkiek trupėjo, bet tikrai ne tiek, kad vaikščiočiau dėmėtais paakiais. Mano akys taip pat gana jautrios, ir tinka anaiptol ne visi tušai, bet  su Bourjois  ką bandžiau, viskas tiko - man rodos, visi jų tušai gana švelnūs ir tinka jautrioms akims. Jei dabar pirkčiau kokį Bourjois tušą, tai tikriausiai rinkčiausi tą atnaujintą Coupe de theatre- jis dabar ne dvipusis, bet ,,viskas viename''- labai jau didelę nostalgiją jaučiu jo pirmtakui wub.gif

Turbut kalbat apie sita? The Coup de Théâtre 2 in 1 http://www.bourjois...._theatre_2_in_1
Sita kaip tik buvau numaciusi tolesniam pabandymui smile.gif Kazkur esu girdejus neblogu atsiliepimu. Bet cia dar tik tada, kai dabartinis tusas pasibaigs. Tai jeigu pavyks ji isbandyti greiciau uz mane, praneskite ispudzius smile.gif

Beje, pastebejau, kad Kristianoje Volume ultra tusai (dangtelis su buteliuku) nebuvo uzklijuoti, kad ju klientes taip paprastai negaletu atidarineti, plius ten nera Bourjois tusu testeriu (bent jau akro kristianoje taip buvo). Tad sis faktas nenuteike optimistiskai. Pirkau su rizika gauti pasenusi ar isdziuvusi nuo atidarinejimo tusa. Laimei, pasitaike geras smile.gif
Taciau kitakart turbut pirksiu kokioje Kosmadoje; ten maciau, jog buteliukai uzklijuoti, tad niekas ju neatidarinejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2010 11 17, 01:34)
Turbut kalbat apie sita? The Coup de Théâtre 2 in 1  http://www.bourjois...._theatre_2_in_1
Sita kaip tik buvau numaciusi tolesniam pabandymui smile.gif Kazkur esu girdejus neblogu atsiliepimu. Bet cia dar tik tada, kai dabartinis tusas pasibaigs. Tai jeigu pavyks ji isbandyti greiciau uz mane, praneskite ispudzius smile.gif

Beje, pastebejau, kad Kristianoje Volume ultra tusai (dangtelis su buteliuku) nebuvo uzklijuoti, kad ju klientes taip paprastai negaletu atidarineti, plius ten nera Bourjois tusu testeriu (bent jau akro kristianoje taip buvo). Tad sis faktas nenuteike optimistiskai. Pirkau su rizika gauti pasenusi ar isdziuvusi nuo atidarinejimo tusa. Laimei, pasitaike geras smile.gif
Taciau kitakart turbut pirksiu kokioje Kosmadoje; ten maciau, jog buteliukai uzklijuoti, tad niekas ju neatidarinejo smile.gif

o sitas tusas tik su vienu galu?, nu ta prasme nera baltas ir juodas galas?nes is nuorodos kazkaip pagalvojau, kad jis baltas g.gif , bet ce turbut tik sepetelis baltas o pats tusas juodas?o sito tuso sepetelis guminis ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 11 vasario 2011 - 23:11
QUOTE(issiblaskiusi @ 2010 11 17, 00:34)
Turbut kalbat apie sita? The Coup de Théâtre 2 in 1  http://www.bourjois...._theatre_2_in_1

Jo, šitas pats biggrin.gif Jis tikrai su vienu galu- ta prasme ne dvipusis-parduotuvėje mačiau. Apie šepetėlį nieko nežinau, nes neatidarinėjau bigsmile.gif Mano supratimu, bent jau ilginti jis tikrai turėtų gerai, nes turi tas ,,nylon micro-fibres'', gal dar ir pastorintų ax.gif Ai, dar buvau pamiršusi- prieš keletą metų turėjau ir Bourjois dvipusį Maxi frange vandeniui atsparų tušą. Tikrai netrupėjo, akių neerzino, tik man nelabai patiko , kad vienas jo galas buvo ne su šepetėliu, bet su šukutėmis .Kiek pamenu, senasis dvipusis Coup de theatre daugiau ilgino, o Maxi frange daugiau storino, bet jis rodos taip pat nebegaminamas. Apskritai laikymosi prasme iš dabar gaminamų jų tušų man geriausias atrodo Volume clubbing( jis labiau storina, bet neblogai ir pailgina), ir turbūt dar reiks pabandyti naująjį coup de theatre, kai dabartines atsargas pabaigsiu ax.gif Šiaip apie Bourjois tušus aš gana geros nuomonės, bet vat tas čia minėtas Volume Glamour jautrioms akims tai manęs visai netraukia schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 11 vasario 2011 - 23:11
QUOTE(DA_LI @ 2010 11 17, 20:04)
Jo, šitas pats biggrin.gif Jis tikrai su vienu galu- ta prasme ne dvipusis-parduotuvėje mačiau. Apie šepetėlį nieko nežinau, nes neatidarinėjau bigsmile.gif Mano supratimu, bent jau ilginti jis tikrai turėtų gerai, nes turi tas ,,nylon micro-fibres'', gal dar ir pastorintų  ax.gif Ai, dar buvau pamiršusi- prieš keletą metų turėjau ir Bourjois dvipusį  Maxi frange vandeniui atsparų tušą. Tikrai netrupėjo, akių neerzino, tik man nelabai patiko , kad vienas jo galas buvo ne su šepetėliu, bet su šukutėmis .Kiek pamenu, senasis dvipusis Coup de theatre daugiau ilgino, o Maxi frange daugiau storino, bet jis rodos taip pat nebegaminamas. Apskritai laikymosi prasme iš dabar gaminamų jų tušų man geriausias atrodo Volume clubbing( jis labiau storina, bet neblogai ir pailgina), ir turbūt dar reiks pabandyti naująjį coup de theatre, kai dabartines atsargas pabaigsiu ax.gif Šiaip apie Bourjois tušus aš gana geros nuomonės, bet vat tas čia minėtas Volume Glamour jautrioms akims tai manęs visai netraukia schmoll.gif

o is kur tu esi?
nes seip maciau yra sitas tavo megstamas tusas dvipusis pardavime 4u.gif
nu nebent lt gal nepardavineja g.gif
o netrupa, netepa ju tusai?
Atsakyti
gal žinot ar yra LT Bourjois "Une 100 % mineral foundation"? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 11 17, 19:07)
o is kur tu esi?
nes seip maciau yra sitas tavo megstamas tusas dvipusis pardavime  4u.gif
nu nebent lt gal nepardavineja  g.gif
o netrupa, netepa ju tusai?

Lt nei Kosmadose, nei Kristianose tikrai nebėra, nebent kokioj išparduotuvėj dar koks užsilikęs. Kuriuos tušus bandžiau, netrupėjo, tik už Volume Glamour ir visas jo atmainas nesu labai garantuota , man rodos, čia kaip kam ax.gif Aš pati jau gal metai laiko Bourjois tušų kažkaip nenaudojau, nors gal vėl reiks kada įsigyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 11 17, 15:38)
o sitas tusas tik su vienu galu?, nu ta prasme nera baltas ir juodas galas?nes is nuorodos kazkaip pagalvojau, kad jis baltas  g.gif , bet ce turbut tik sepetelis baltas o pats tusas juodas?o sito tuso sepetelis guminis ar ne?

Jo, tas tik su vienu galu.
Radau gyvai darytu sepetelio nuotrauku http://www.musingsof...ara-review.html bei http://3.bp.blogspot...00/100_8176.jpg
Tai pasakykit, ar sepetelis guminis? biggrin.gif Nes man atrodo, kad gal ir taip...

Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2010 11 17, 20:49)
Jo, tas tik su vienu galu.
Radau gyvai darytu sepetelio nuotrauku http://www.musingsof...ara-review.html  bei  http://3.bp.blogspot...00/100_8176.jpg
Tai pasakykit, ar sepetelis guminis? biggrin.gif Nes man atrodo, kad gal ir taip...

jis labai panasus i MF false lashes bigsmile.gif
Atsakyti