Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois kosmetika

QUOTE(mimoza:) @ 2010 09 01, 20:11)
o 51 nr. i geltonuma? man reikia sviesios i gelsvuma doh.gif

man tai tiko, o aš į geltonumą. Nors ji man tiko, kai aš buvau jau tokia išbalus, kad nei į geltonumą jau, o į baltumą smile.gif Bet kiek žiūrėjau nr. 51 LT nemačiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 09 01, 20:20)
man tai tiko, o aš į geltonumą. Nors ji man tiko,  Bet kiek žiūrėjau nr. 51 LT nemačiau  schmoll.gif

aš mačiau Kosmadoj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 02 rugsėjo 2010 - 15:11
QUOTE(amber_goo @ 2010 09 01, 12:26)
esu turėjusi kelis šios firmos tušus. man jie buvo super. labai gerai atskiria blakstienas ir jas ilgina. net dabar neišnečiau tuščių buteliukų, nes labai geri šepetėliai  tongue.gif

as irgi nusiperku sios firmos tusus, bet man i darbo pabaiga akis pasidaro tokios... na norisi pusiau prisimerkt bigsmile.gif kaip nuo saules smile.gif
pabaigiu ir vel perku kitokia, bet vel sios firmos... ir vel tas pats...
netinka? g.gif
Atsakyti
idomu kas bandet , kaip naujasis Elastic tusas ?smile.gif superilginantis?
Atsakyti
O kaip šie blizgesiai? Spalva nebūtinai tokia, čia tik kaip pvz wink.gif domina pats blizgesiukas
Bourjois la creme
user posted image
Atsakyti
kaip jums šis matinis bronzatas?
poudre de soleil bronzing powder?
user posted image
Atsakyti
Gal yra isbandziusiu Bourjois Bio Detox Organix krempudra? ax.gif Pabandziau Sarmoj tik ant rankos, tai lb greit susigere unsure.gif , net nespejus issklaidyt gerai... Itariu, kad bus tinkamesne riebiai odai mastau.gif Einu ieskot atsiliepimu ir uzsienio forumuose rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristyte @ 2010 11 07, 19:23)
Gal yra isbandziusiu Bourjois Bio Detox Organix krempudraax.gif  Pabandziau Sarmoj tik ant rankos, tai lb greit susigere  unsure.gif , net nespejus issklaidyt gerai...  Itariu, kad bus tinkamesne riebiai odai  mastau.gif Einu ieskot atsiliepimu ir uzsienio forumuose  rolleyes.gif

perkeliu savo komentara is pudru temos, gal pades ax.gif :

jau antra karta testuoju Bourjois naujaja BIO detox pudra, na, nelabai (dar kol kas neradau labai patinkancios naturalesnes sudeties krempudros ). Maskuoja vidutiniskai, ryskesniu spuogeliu nepaslepia. Man pasirode, kad ji greitokai dziusta, todel reikia greitai blendinti. Dengiau Mac sepeteliu. Dengiant pirstais ar kempinele gal kitaip... Turiu sviesiausia atspalvi light vanilla, tai, sakyciau, sviesi spalva, bet i geltonuma. Mano sviesiai odai tinka. Nors man tinka ir i ruzavuma pudros. Viskas butu gerai, bet bet bet nuseda man ji i poras ir kazkiek nuplaukia. Nera taip, kad visai dingtu pudra nuo veido, bet to kad ir minimalaus maskavimo nelabai belieka. Mano oda misri, beje. Gal kitokiai odai ji labiau tinka.

Beje, tos krempudros nesutvirtinau jokia sausa pudra, gal sutvirtinus kokia kompaktine geriau butu g.gif

Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2010 11 08, 14:21)
perkeliu savo komentara is pudru temos, gal pades ax.gif :

jau antra karta testuoju Bourjois naujaja BIO detox pudra, na, nelabai (dar kol kas neradau labai patinkancios naturalesnes sudeties krempudros  ). Maskuoja vidutiniskai, ryskesniu spuogeliu nepaslepia. Man pasirode, kad ji greitokai dziusta, todel reikia greitai blendinti. Dengiau Mac sepeteliu. Dengiant pirstais ar kempinele gal kitaip...  Turiu sviesiausia atspalvi light vanilla, tai, sakyciau, sviesi spalva, bet i geltonuma. Mano sviesiai odai tinka. Nors man tinka ir i ruzavuma pudros. Viskas butu gerai, bet bet bet nuseda man ji i poras ir kazkiek nuplaukia. Nera taip, kad visai dingtu pudra nuo veido, bet to kad ir minimalaus maskavimo nelabai belieka. Mano oda misri, beje. Gal kitokiai odai ji labiau tinka. 

Beje, tos krempudros nesutvirtinau jokia sausa pudra, gal sutvirtinus kokia kompaktine geriau butu  g.gif

Aciu,Gatinha2 4u.gif
As taip pat ieskau naturalesnes sudeties, bet vis tenka nusivilti verysad.gif Uzsienio forumuose ir ne kokie atsiliepimai apie sia pudryte, patiko (kaip ir itariau) tik riebios odos savininkems! smile.gif Gaila, nes ir kaina nedidele, ir spalvyte man tinkama yra, bet su savo misria (dabar gal net sausa unsure.gif ) oda- nerizikuosiu pirkt sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristyte @ 2010 11 07, 18:23)
Gal yra isbandziusiu Bourjois Bio Detox Organix krempudraax.gif  Pabandziau Sarmoj tik ant rankos, tai lb greit susigere  unsure.gif , net nespejus issklaidyt gerai...  Itariu, kad bus tinkamesne riebiai odai  mastau.gif Einu ieskot atsiliepimu ir uzsienio forumuose  rolleyes.gif

šįryt ją išbandžiau, bet tepiau ant alavijų geliu pateptos odos ir man ji labai sunkiai skirstėsi g.gif be kremo nė iš vietos.
Atsakyti
QUOTE(Kristyte @ 2010 11 08, 16:17)
Aciu,Gatinha2  4u.gif
As taip pat ieskau naturalesnes sudeties, bet vis tenka nusivilti  verysad.gif Uzsienio forumuose ir ne kokie atsiliepimai apie sia pudryte, patiko (kaip ir itariau) tik riebios odos savininkems!  smile.gif  Gaila, nes ir kaina nedidele, ir spalvyte man tinkama yra, bet su savo misria (dabar gal net sausa  unsure.gif ) oda- nerizikuosiu pirkt  sad.gif

Mano misri i riebuma, manau, kad riebios odos savininkems kaip tik ta pudra netinka, nes nuseda i poras, plaukia, o sausesnei odai gal kaip tik geriau ax.gif
Atsakyti
Kokiai odai skirta ta pudra g.gif
Atsakyti