LE NU VOUS VA SI BIEN = Natūralumas jums tinka

P.S tušas kainavo 38 Lt mokėjau 30, 40 Lt (20%) nuolaida, o pudra tipo jau su nuolaida buvo 32 Lt. Bet kažkaip nesigauna, nes po etikete 32 Lt radau kitą etiketę 48 Lt berods, tačiau man niekaip nesigauna, kad būtų 50% nuolaida kuri yra parašyta prie jos

Norėjau šiandien nusipirkti Bourjois lupdažį, naujoje, gražioje pakuotėje, tokiais platėjančiais galais, labai gera spalvytė, kaina apie 34, bet ar jis nesausins lūpų, nes mano lūpos žiemą labai skeldėja, lupinėjasi... Gal kuri turėtų atsiliepimų apie Bourjois lūpdažius? kažkada seniau turėjau, bet pirkau per išpardavimą, tai kažkoks pasenęs buvo... Pasidalinkite patirtimi mergaitės

QUOTE(eja @ 2005 12 02, 21:24)
Norėjau šiandien nusipirkti Bourjois lupdažį, naujoje, gražioje pakuotėje, tokiais platėjančiais galais, labai gera spalvytė, kaina apie 34, bet ar jis nesausins lūpų, nes mano lūpos žiemą labai skeldėja, lupinėjasi... Gal kuri turėtų atsiliepimų apie Bourjois lūpdažius? kažkada seniau turėjau, bet pirkau per išpardavimą, tai kažkoks pasenęs buvo... Pasidalinkite patirtimi mergaitės 

Man lygiai ta pati problema, kad lupos labai sauseja. Nusipirkau lupdazi Rouge Hyperfix (toks ilgai islikantis, is abieju pusiu dazomas) tai geresnio ir neturejau.
1. Lupos nesauseja
2. Spalva islieka labai ilgai ir net valgant. Ir tai ne reklama. Vienintelis lupdazis, kuris nenusivalgo is mano visu isbandytu.
Bourjois (shakes, koks pavadinimas
) esu bandzius tik tusus ir birius seselius akims. Pirmam gaminiui - 10 is 10, antram - 9, nes labai jau nepatogu tuo sepeteliu dazytis

QUOTE(Kachiukai @ 2005 12 05, 22:31)
Bourjois (shakes, koks pavadinimas
) esu bandzius tik tusus ir birius seselius akims. Pirmam gaminiui - 10 is 10, antram - 9, nes labai jau nepatogu tuo sepeteliu dazytis 

O kas bandet pudra nauja su ceramidais noriu ja nusipirkti, ale rauksleles lygina

QUOTE(Paranormali @ 2005 12 05, 23:42)
O kas bandet pudra nauja su ceramidais noriu ja nusipirkti, ale rauksleles lygina
Cia turbut krempudra turi omeny?

QUOTE(Kachiukai @ 2005 12 08, 09:54)
Bent jau Kristianoje Talons Aiguilles kainuoja 38 Lt, Volume Glamour - 35 Lt, Pump up the volume - 38 Lt, dvipusis Coup de theatre - 42 Lt. Zinoma, visame civilizuotame Vakaru pasaulyje ta pati galima rasti gerokai pigiau 
Tikslesnes Bourjois kainas gali rasti cia.

Tikslesnes Bourjois kainas gali rasti cia.
aciu aciu tau uz pagalba

Aziza, zinok nebeatsimenu
senai naudojau. As turejau tuos birius, tai uzsifiksavo, kad labai nepatogu su tuo sepeteliu dazyt (iki siol buvau ipratus su kempinele, ir tik dideli plota dazydama naudodavausi sepeteliu). O be biriu yra ir paprasti, presuoti. Tai nezinau net kurie geresni, nes presuotu nebandzius

o siaip tai man tie sepeteliai dzin, gavau dovanu sepeteliu rinkinuka su nat sereliais, tai tu is paciu seseliu net ir nenaudoju

as turiu presuotus seselius akims. Jau kokie 3 metai tiems seseliams, bet jie patys mylimiausi. Kasdien jais nesidazau, bet ju labai ilgam uztenka. Gerai supresuoti
Geresniu ir fainesniu dar neturejau! Tikrai neprilygsta nei Loreal, nei Isadora, nei kitu panasiu firmu seseliams. Beje, kosmetologe (gerai pazistama) sake, kad Loreal firma siai nei pro kur neprilygsta. O ji man nemeluotu...

Naudoju seselius BOURJOIS PASTEL LUMIERE. Labai ilgai issilaiko, niekada nesubega
. Tik dabar ieskodama ju pavadinimo Krististianos puslapyje perskaiciau, kad juos galima naudoti ir dregnus. Reikes pabandyti, turetu liuksiskai atrodyt