LE NU VOUS VA SI BIEN = Natūralumas jums tinka
niu va mergiotės , nuvariau aš vakar į "Kosmada" tos pudros pirkt, kur vadinasi NATŪRALUMAS JUMS TINKA , pasirodo pavėlavau, išpirko , nu bet pardavėja pasiūlė kitą su nuolaida, lengva sako tokia, gerai tepasi, natūraliai atrodo, pavadinimo dabar nepasakysiu nes pudra namie liko , bet jos Nr.25. Tikrai dar parduotuvėje pabandžiau užsitept, gerai taip susigeria ir nepasakysi, kad kažkuom išsitepliojus . Tikrai natūraliai taip atrodo pasitepus.... Bet pudra aš neapsiribojau , kaip ir visos pardavėjos ėmė siūlyt dar ką nors, na tai parodžiau kokį tušą naudoju ( VOLUME GLAMOUR) iš Bourjois firmos, tai sako tipo dabar tokio nebegamina, bet yra patobulintas geras labai kaip ir tas kur buvo na ir įsiūlė tušą blakstienom ( TALONS AIGUILLES) , na sakė jis storinantis, ilginantis blakstienasir netepa paakių. Nu nupirkau ir kaip visada grįžus namo viską išbandžiau , pudra gera , ir tušas taip pat . Dar siūlė lūpdažį iš tos serijos kur aš turiu, nebloga tokia spalvytė, sako oi ponia pirkite, nes viską šluote šluoja.....bet pažiūrėjau į piniginę ir supratau, kad pinigėlių trūks , tai sakau jai, per graži paskui busiu tiek visko iš kart nupirkus, atidėsiu kitam kartui . Tai va taip aš save vakar nors truputį pamaloninau, nervus nuraminau
P.S tušas kainavo 38 Lt mokėjau 30, 40 Lt (20%) nuolaida, o pudra tipo jau su nuolaida buvo 32 Lt. Bet kažkaip nesigauna, nes po etikete 32 Lt radau kitą etiketę 48 Lt berods, tačiau man niekaip nesigauna, kad būtų 50% nuolaida kuri yra parašyta prie jos
P.S tušas kainavo 38 Lt mokėjau 30, 40 Lt (20%) nuolaida, o pudra tipo jau su nuolaida buvo 32 Lt. Bet kažkaip nesigauna, nes po etikete 32 Lt radau kitą etiketę 48 Lt berods, tačiau man niekaip nesigauna, kad būtų 50% nuolaida kuri yra parašyta prie jos
Norėjau šiandien nusipirkti Bourjois lupdažį, naujoje, gražioje pakuotėje, tokiais platėjančiais galais, labai gera spalvytė, kaina apie 34, bet ar jis nesausins lūpų, nes mano lūpos žiemą labai skeldėja, lupinėjasi... Gal kuri turėtų atsiliepimų apie Bourjois lūpdažius? kažkada seniau turėjau, bet pirkau per išpardavimą, tai kažkoks pasenęs buvo... Pasidalinkite patirtimi mergaitės
QUOTE(eja @ 2005 12 02, 21:24)
Norėjau šiandien nusipirkti Bourjois lupdažį, naujoje, gražioje pakuotėje, tokiais platėjančiais galais, labai gera spalvytė, kaina apie 34, bet ar jis nesausins lūpų, nes mano lūpos žiemą labai skeldėja, lupinėjasi... Gal kuri turėtų atsiliepimų apie Bourjois lūpdažius? kažkada seniau turėjau, bet pirkau per išpardavimą, tai kažkoks pasenęs buvo... Pasidalinkite patirtimi mergaitės
Man lygiai ta pati problema, kad lupos labai sauseja. Nusipirkau lupdazi Rouge Hyperfix (toks ilgai islikantis, is abieju pusiu dazomas) tai geresnio ir neturejau.
1. Lupos nesauseja
2. Spalva islieka labai ilgai ir net valgant. Ir tai ne reklama. Vienintelis lupdazis, kuris nenusivalgo is mano visu isbandytu.
Bourjois (shakes, koks pavadinimas ) esu bandzius tik tusus ir birius seselius akims. Pirmam gaminiui - 10 is 10, antram - 9, nes labai jau nepatogu tuo sepeteliu dazytis
QUOTE(Kachiukai @ 2005 12 05, 22:31)
Bourjois (shakes, koks pavadinimas ) esu bandzius tik tusus ir birius seselius akims. Pirmam gaminiui - 10 is 10, antram - 9, nes labai jau nepatogu tuo sepeteliu dazytis
Kas tiesa sepeteliai tai niekam tike, kazkokie lenkti............... bet sesliai neblogi man laiko gerai, jei reikia ryskesnio makijazo klubui galima pasalinti tada labai liuks rezultatas
O kas bandet pudra nauja su ceramidais noriu ja nusipirkti, ale rauksleles lygina
QUOTE(Paranormali @ 2005 12 05, 23:42)
O kas bandet pudra nauja su ceramidais noriu ja nusipirkti, ale rauksleles lygina
Cia turbut krempudra turi omeny?
QUOTE(Kachiukai @ 2005 12 08, 09:54)
Bent jau Kristianoje Talons Aiguilles kainuoja 38 Lt, Volume Glamour - 35 Lt, Pump up the volume - 38 Lt, dvipusis Coup de theatre - 42 Lt. Zinoma, visame civilizuotame Vakaru pasaulyje ta pati galima rasti gerokai pigiau
Tikslesnes Bourjois kainas gali rasti cia.
Tikslesnes Bourjois kainas gali rasti cia.
aciu aciu tau uz pagalba o kaip su sios firmos seseliais? koks ju efektas, ar nesubega taip greit i rauksles?
Aziza, zinok nebeatsimenu senai naudojau. As turejau tuos birius, tai uzsifiksavo, kad labai nepatogu su tuo sepeteliu dazyt (iki siol buvau ipratus su kempinele, ir tik dideli plota dazydama naudodavausi sepeteliu). O be biriu yra ir paprasti, presuoti. Tai nezinau net kurie geresni, nes presuotu nebandzius
jup sepeteliai tie lenkti tai ne kas, bet seseliai patys tai liuksiski tikrai puikiai laiko i jokias rauksleles nesubega ir visiskai nedirgina akyciu
o siaip tai man tie sepeteliai dzin, gavau dovanu sepeteliu rinkinuka su nat sereliais, tai tu is paciu seseliu net ir nenaudoju ..
o siaip tai man tie sepeteliai dzin, gavau dovanu sepeteliu rinkinuka su nat sereliais, tai tu is paciu seseliu net ir nenaudoju ..
as turiu presuotus seselius akims. Jau kokie 3 metai tiems seseliams, bet jie patys mylimiausi. Kasdien jais nesidazau, bet ju labai ilgam uztenka. Gerai supresuoti Geresniu ir fainesniu dar neturejau! Tikrai neprilygsta nei Loreal, nei Isadora, nei kitu panasiu firmu seseliams. Beje, kosmetologe (gerai pazistama) sake, kad Loreal firma siai nei pro kur neprilygsta. O ji man nemeluotu...
Naudoju seselius BOURJOIS PASTEL LUMIERE. Labai ilgai issilaiko, niekada nesubega . Tik dabar ieskodama ju pavadinimo Krististianos puslapyje perskaiciau, kad juos galima naudoti ir dregnus. Reikes pabandyti, turetu liuksiskai atrodyt