Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois kosmetika

QUOTE(pilveliukas @ 2010 07 23, 23:17)
man irgi ji patinka nes nepasidaro ant veido kauke o graziai viskas issilygina ir issitepa nereikia skubeti normaliai tepasi greitr nezdiusta tepantis nesigumuluoja na nebloga, mano oda normali seip ziema pasauseja bet rekomendavo butent sia konsusltante

ir kokią spalvytę naudojat? ar ant viršaus dar birią pudrą dedat?
Atsakyti
mano numeriukas pudros 3 , seip pardaveja siule tamsesni bet paemiau sviesesne ir tikrai del to nesigaliu esu seip visa ne baltos porcelenines odos, o tokios i gelsvuma ir kaklas i gelsvuma bet veidas visada isbale tai si pudryte liuksine, naudoju seip viena bet megstu uzbaikta makijaza arba jokio makijazo tongue.gif tai ant virsaus pudruoju barexmineral tai atradimas, nenoriu reklamuoti bet si pudryte man labai patiko nes neatrodo kaip miltai nesausina, ilgai islieka ir visi i mane su ja spokso tongue.gif ji duoda toki matini spindesi smile.gif sausi ruosiausi i vestuves tai nusipirkau meginuka ir likau suzaveta tai dabar taupai dideliai pakuotei smile.gif
Atsakyti
kaip jum akių pieštukai? aš gavau prie tušo pripakuotą, bet labai greit nubėgo, tai galvoju ar visad jie taip ar čia tiesiog dėl baisiai karštos dienos g.gif
Atsakyti
Gal kas atsiliepimu,apie sia pudryte?
Bourjois Delice de Poudre Bronzing Powder
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 02 19, 18:22)
Sokoladine plytele  thumbup.gif  Graziai dengiasi duoda grazia spalvyte ir lengva svytejima  wub.gif  Kvepia taip pat nuostabiai  4u.gif

o naudojate paprasta kempinele,ar sepetuka,pudrai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 07 23, 17:39)
sausai odai ji kažin, ar tiks, nebent labai gerai sudrėkinus.

įdomiai čia, bet ji drėkinanti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vishmwish @ 2010 08 31, 15:27)
įdomiai čia, bet ji drėkinanti g.gif

bet ne taip gražiai ant sausos odos atrodo smile.gif

mano dabar oda pasausėjus, tai man gražiau atrodė, kai oda buvo normali, tada krempudros išvis nesimato ant veido.
po brangių pudrų man ji labai didelis atradimas ax.gif
tokiu oru joks veido blizgesys neišlindo, veidas toks matinis su švytėjimu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 08 31, 20:21)

mano dabar oda pasausėjus, tai man gražiau atrodė, kai oda buvo normali, tada krempudros išvis nesimato ant veido.
po brangių pudrų man ji labai didelis atradimas  ax.gif
tokiu oru joks veido blizgesys neišlindo, veidas toks matinis su švytėjimu  rolleyes.gif

jei gerai atsimenu, jūs Healthy Mix kažkada ją palyginot su Dior NUDE. Kuo jos jums panašios? Ar maskavimas toks pat? Kokį nr Bourjois ir kokį Dioro bandėt, gal galit palyginti spalvas? g.gif
Atsakyti
Ar tinkama žiemai Healthy mix? Mano oda mišri, bet žiemą aš ja laikau sausa, nes net riebesnės vietos pasausėja gerokai. Norėčiau drėgno efekto.
Atsakyti
esu turėjusi kelis šios firmos tušus. man jie buvo super. labai gerai atskiria blakstienas ir jas ilgina. net dabar neišnečiau tuščių buteliukų, nes labai geri šepetėliai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 08 31, 20:21)

Tai reiskia man nepasivaideno kai bandziau ja unsure.gif kai tepiau ja po kremo gerai sudrekinus normaliai kiek pamenu buvo, o poto uztepiau kai kremas buvo teptas tik ryte, tai ant zandu mates ji vietom verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 01 rugsėjo 2010 - 11:48
QUOTE(Elegant @ 2010 08 31, 22:22)
jei  gerai atsimenu, jūs Healthy Mix kažkada ją palyginot su Dior NUDE. Kuo jos jums panašios? Ar maskavimas toks pat? Kokį nr Bourjois ir kokį Dioro bandėt, gal galit palyginti spalvas?  g.gif

Dior Nude labiau patiko, nes veidas labiau švyti (ne blizga) pats iš savęs, drėgnesnis atrodo, o su Healthy mix jis labiau matinis.
Seniai Dior Nude bandžiau, neprisimenu maskavimo, bet abiejų sakyčiau vidutinis g.gif
Panašios maskavimu, dengimu, abi nesimato ant veido, iki vėlyvo vakaro veidas atrodo taip, kaip ryte
Kiek atsimenu Nude bandžiau nr. 020, kai Healthy mix pirkau nr.51. Bet man 020 netiko pagal atspalvį, reikėjo 022, bet tuo momentu neradau nei vienoj parduotuvėj, taip ir neatsirinkau tinkamo atspalvio Nude

QUOTE(vishmwish @ 2010 09 01, 11:17)
Ar tinkama žiemai Healthy mix? Mano oda mišri, bet žiemą aš ja laikau sausa, nes net riebesnės vietos pasausėja gerokai. Norėčiau drėgno efekto.

dehidratuota jūsų odą žiemą, reikia gero drėkinimo smile.gif
nebus drėgno efekto ant sausesnės odos schmoll.gif
Dior nude drėgnam efektui wub.gif nuostabi pudra, patiko iš pirmo bandymo, paskui patingėjau atspalvį atsirinkt
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 09 01, 15:56)
Dior Nude labiau patiko, nes veidas labiau švyti (ne blizga) pats iš savęs, drėgnesnis atrodo, o su Healthy mix jis labiau matinis.
Seniai Dior Nude bandžiau, neprisimenu maskavimo, bet abiejų sakyčiau vidutinis  g.gif
Panašios maskavimu, dengimu, abi nesimato ant veido, iki vėlyvo vakaro veidas atrodo taip, kaip ryte
Kiek atsimenu Nude bandžiau nr. 020, kai Healthy mix pirkau nr.51. Bet man 020 netiko pagal atspalvį, reikėjo 022, bet tuo momentu neradau nei vienoj parduotuvėj, taip ir neatsirinkau tinkamo atspalvio Nude
dehidratuota jūsų odą žiemą, reikia gero drėkinimo  smile.gif
nebus drėgno efekto ant sausesnės odos  schmoll.gif
Dior nude drėgnam efektui  wub.gif nuostabi pudra, patiko iš pirmo bandymo, paskui patingėjau atspalvį atsirinkt

o 51 nr. i geltonuma? man reikia sviesios i gelsvuma doh.gif
Atsakyti