Net nezinau kaip cia paklaust... Na buna krempudru, kurios susigeria, kaip koks kremas, ir toki tik ciut ciut atspalvi palieka. O buna kurios beveik visa veiduka perdazo - ir nelieka jokiu veido spalvos ar berimo nelygumu.
Tai kuri cia labiau skaitytusi? ta tik kur su atspalviu, ar kuri pilnai padengia?
tarpine, ji ne tik su atspalviu palygina veiduka, kad labai jau viska uzmaskuotu rik deti storiau ar pasitelkti maskuokli
nu maskuokliu viso veiduko netepliosi o kai veidukas su nepagydoma odos liga, tai reikalinga pudra dengianti "kapitaliskai"
Noreciau daugiau atsiliepimu is naudojanciu Healthy Mix pudryte nusimato vestuves ir reiks kazka ant veiduko tept, nes seip nemegeja pudru.. noreciau tokio kazko pan i svytinti efekta.. dregna kad butu, biski pamaskuotu, bet pacios pudros nenoriu kad matytusi.. kazin Sarmoj kokioj ar Krisitianoj ilietu pabandymui biski reiks bandyt laime ryt
QUOTE(amber123 @ 2010 07 22, 16:52)
Noreciau daugiau atsiliepimu is naudojanciu Healthy Mix pudryte nusimato vestuves ir reiks kazka ant veiduko tept, nes seip nemegeja pudru.. noreciau tokio kazko pan i svytinti efekta.. dregna kad butu, biski pamaskuotu, bet pacios pudros nenoriu kad matytusi.. kazin Sarmoj kokioj ar Krisitianoj ilietu pabandymui biski reiks bandyt laime ryt
mėginkit , aš irgi pirksiu šią pudrytę, bet kad gaučiau mėginuką net nesitikiu, teks jamt ir taip, kiek prisižiūrėjau video, atrodo labai gražiai ir puikiai pamaskuoja, o svarbiausia padaro veidą ne riebaluotai blizgantį, o pusiau matinį, kas man yra aktualu.
gal kas užmatė ar pas mus LT yra 51 - šviesiausias atspalvis? Sarmoj užmačiau tik 52
naudoju sia pudryte ir esu patenkinta tik mano zandukai yra pasauseje tai pries tai turiu sudrekinti kremu bet seip gerai islyginti veido spalvai ir kazkokiems negerumams , truputi tokia i gelsva atspalvi jokio ryzumo na man kainos ir kokybes atvejis atitiko vienas kita, nei per dauk brangi poru nekemsa
ir aš turiu, tik jau per šviesi, turbūt pirksiu tokią pat, tik tamsesnę.
sausai odai ji kažin, ar tiks, nebent labai gerai sudrėkinus.
jei oda vis tiek įdienojus linkus blizgėt, tai aš Bourjois Healthy Mix nerekomenduoju
jei reik maskavimo taip pat nerekomenduoju.
Nuotraukose veidas su ja blizga, vestuvėms aš jos nepirkčiau
sausai odai ji kažin, ar tiks, nebent labai gerai sudrėkinus.
jei oda vis tiek įdienojus linkus blizgėt, tai aš Bourjois Healthy Mix nerekomenduoju
jei reik maskavimo taip pat nerekomenduoju.
Nuotraukose veidas su ja blizga, vestuvėms aš jos nepirkčiau
Dekui uz info visom teko isbandyt siandien.. bet deja tik ant rankos, nes neina jos ipylt.. nes testeriukas su lopeta tokia nu ka as zn.. faina tokia, issitrina, tai toks jausmas, kad nelieka.. slapia tokia, faina lyg ir
QUOTE(amber123 @ 2010 07 22, 16:52)
Gal geriau darytis prof.makiaza,jei po to pudra nebus daznai naudojama
QUOTE(Maserati @ 2010 07 23, 20:42)
Gal geriau darytis prof.makiaza,jei po to pudra nebus daznai naudojama
Tai taip, darysiuos jau dabar.. nes suzinojau, kad tam miesteli juokingai man jis kainuos, tai net paciai darytis neapsimoka.. o taip buciau dariusis taupumo sumetimais, ir sunaudociau ta pudra su laiku.. nes baliu tai buna, kur reik.. o ta Healthy mix tai seip sakau noreciau turet.. nes tokia faina atrodo
man irgi ji patinka nes nepasidaro ant veido kauke o graziai viskas issilygina ir issitepa nereikia skubeti normaliai tepasi greitr nezdiusta tepantis nesigumuluoja na nebloga, mano oda normali seip ziema pasauseja bet rekomendavo butent sia konsusltante