O man labai patinka Volume Glamour tusas. Superinis, blakstienu nesulipina, pailgina ir pastorina. Jau daug metu naudoju
Kas liecia dekoratyvine kosmetika nesu prisirisus prie vieno gamintojo, nes kol kas neradau - kad visi produktai butu tai, ko as ieskau. kazkada skaiciau apie bourjois, kad labai daug chemijos, ir yra kenksminga, kaip ir maxfactor. ir taip nusiminiau - nes nors dauguma dalyku nepatinka - pudra silpnoka - neislygina veido spalvos...
Bet piestukus akims - as tiesiog isimylejus - visokiu spalvu jau prisipirkus - nes dar neteko tureti minkstesniu.
Keisciausia, kad niekur tiesos neisgirsi - geru straipsniu - yra lygiai tiek pat kiek blogu
Kaip pagalvoji, bourjois juk dabar priklauso Chaneliui, tai kaip ir turetu buti kokybe, patikimumas ir visa kita. Bet taip galvos kamputi stovi straipsnis...
Bet piestukus akims - as tiesiog isimylejus - visokiu spalvu jau prisipirkus - nes dar neteko tureti minkstesniu.
Keisciausia, kad niekur tiesos neisgirsi - geru straipsniu - yra lygiai tiek pat kiek blogu
Kaip pagalvoji, bourjois juk dabar priklauso Chaneliui, tai kaip ir turetu buti kokybe, patikimumas ir visa kita. Bet taip galvos kamputi stovi straipsnis...
QUOTE(zemuogytegirl @ 2010 02 23, 09:35)
Taip,as irgi girdejau,kad Chanel'io dukterine firma
nu ikure ne chanel, tik nupirko chanel'is bourjois'a
Siandien pamaciau siuos naujus seselius Smoky Eyes
Gal kuri yra bandziusi?Smoky Eyes idomus atsiliepimai Ar lengvai dazosi,nenubyra,neissilieja ir t.t.
Atrodo,kad yra 6-iu atspalviu pasirinkimas
Gal kuri yra bandziusi?Smoky Eyes idomus atsiliepimai Ar lengvai dazosi,nenubyra,neissilieja ir t.t.
Atrodo,kad yra 6-iu atspalviu pasirinkimas
dziaugiaus savo nauju pirkinuku, ypatingai spalva 05 brun irreel
o naujuju Smoky eyes Trio neteko matyti bet kai uzmatysiu, bus sekantis pirkinys, labai graziai spalvos suderintos
o naujuju Smoky eyes Trio neteko matyti bet kai uzmatysiu, bus sekantis pirkinys, labai graziai spalvos suderintos
QUOTE(Intrinsa @ 2010 03 02, 03:22)
Jie išlieka visą dieną be šešėlių pagrindo?
QUOTE(Intrinsa @ 2010 03 02, 03:22)
Labai man irgi patiko spalvu deriniai,dar as ju neisigijau,bet labai noras yra!
Turiu ta kreminę pudrą su teptuku. Man ji labai patiko .Gerai maskuoja , atrodo labai naturaliai , nera kaukes efekto . Tik biski per sviesią pasiėmiau...
QUOTE(Elegant @ 2010 03 02, 20:38)
Jie išlieka visą dieną be šešėlių pagrindo?
12val neislieka, bet puse tiek - issilaiko puikiai, kas svarbiausia man, kad nesubega i rauksleles
+2010 03 02, 22:44-->
QUOTE(Lina @ 2010 03 02, 22:44)
Labai man irgi patiko spalvu deriniai,dar as ju neisigijau,bet labai noras yra!
pasirodo maciau Trio ir ankscia, bet nepasirode ypatingos spalvos, nepatrauke mano demesio. dabar apziurejau atidziau, is 4 spalvu deriniu su nude spalvos patiko, bet milteline konsistencija neiprasta, todel susilaikau (tiksliau labai grazias spalvytes uzmaciau kito gamintojo irgi Trio )
naudoju hetelix mix pudra skysta tai labai esu patenkinta super temasi dregna , labiau tinkama manu misriai sausai oda, islieka nenubega neblizga ir tikrai neatrodo kaip kauke na tiesiog mano metu atradimas