Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois kosmetika

smile.gif+2009 11 18, 02:44-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 11 18, 02:44)
biggrin.gif man pirmus kartus irgi taip budavo biggrin.gif bet dabar kai dazausi su jais,tai visad  nupurtau dydziaja dali seseliu i indelio krasteli,nes kitaip jie ir pribira,kadangi yra birus ir blyzgus biggrin.gif

Byra man kaip bebandžiau, o atrodyti kaip kalėdinis žaisliukas su visu blizgančiu veidu nenoriu lotuliukas.gif bandžiau ir su kitu šepetėliu, bet rezultatas tas pats doh.gif
Atsakyti
Iš Bourjois pudrų esu naudojus 10hr sleep effect, labai nepatiko, riebi, blizga. Bet vis grįžtu prie Repulpant — gražiai dengias, neišryškina jei oda pasausėjus. Kompaktinę pudrą visgi tenka naudot, kitaip blizgesys greit išlįstų. Kad gana vidutiniškai maskuoja, tai tas tiesa, ji labiau spalvos sulyginimui skirta. Kiek bandžiau stipriau maskuojančių pudrų, tai dieną man jos visos ant veido matos (nors aplinkiniai sako, kad ne, tai gal čia tik man taip vaidenas biggrin.gif), o pvz. kaktos ar smakro man maskuot visai nereikia. Tose srityse, kur reikia daugiau maskavimo, žiemą vis tiek po pudra būtinai maskuoklį tept turiu, tad repulpant ant viršaus visai pakanka. smile.gif

Pamačiau pirkinių temoj, kad mergina viena pirkos docteur glamour lūpdažius. Lietuvoj tokių yra? Interneto parduotuvėse tai gana pigiai galima rast, spalvos labai gražios atrodo, bet kai man dauguma netinka, tai norėtųs išbandyt parduotuvėj.
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 11 18, 19:17)
Kokybiškos pudros porų nekemša, be to šaltuoju metų laiku skysta pudra labai gerai apsaugo nuo šalčio. Bent jau mano oda pakankamai jautri, taigi stengiuos žiemą ją apsaugot.

Į temą: pati Bourjois kone visas pudras turėjus, tai galiu pasakyt kad šios firmos pudros - toms pas kurias oda beveik tobula arba vasarai, nes nelabai ką jos duoda, jei nori pamaskuot, vienintelė kuri patiko ir kažkada turėjau tai Matt Lovely, bet dabar tokios pas mus nebematau.

reikės internete šitos pudros pažiūrėt ax.gif kremuko pakanka manau apsaugot veidą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 11 18, 20:38)
reikės internete šitos pudros pažiūrėt 

Jinai matinė, labai sausai odai nepatariu, neblogai maskuoja. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 11 18, 20:48)
Jinai matinė, labai sausai odai nepatariu, neblogai maskuoja.  smile.gif

tai labai gerai kad matinė, mano oda mišri į riebumą, tai man matinės ir reik blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 11 18, 21:12)
tai labai gerai kad matinė, mano oda mišri į riebumą, tai man matinės ir reik  blush2.gif

As irgi turejau matt lovely - patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2009 11 18, 19:36)
Byra man kaip bebandžiau, o atrodyti kaip kalėdinis žaisliukas su visu blizgančiu veidu nenoriu  lotuliukas.gif  bandžiau ir su kitu šepetėliu, bet rezultatas tas pats  doh.gif

g.gif reiskia nelemta tau su jais dazytis biggrin.gif as va ir siandien su jais pasitepliojus ir man normaliai laiko,dar paziurejau ir dabar i veidrodi,nu neblizgu kaip kaledinis zaisliukas 000059.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 11 19, 19:07-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 11 19, 19:07)
g.gif reiskia nelemta tau su jais dazytis biggrin.gif as va ir siandien su jais pasitepliojus ir man normaliai laiko,dar paziurejau ir dabar i veidrodi,nu neblizgu kaip kaledinis zaisliukas 000059.gif  lotuliukas.gif

O man taip gaila, kad jie byra, nes patys šešėliai balti blizgūs, progoms labai gražiai būtų, jei ne kalėdinio žaisliuko efektas lotuliukas.gif

Turbūt turit ypatingą techniką dažymosi, nes šešėliai gi tie patys doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2009 11 19, 19:51)
O man taip gaila, kad jie byra, nes patys šešėliai balti blizgūs, progoms labai gražiai būtų, jei ne kalėdinio žaisliuko efektas  lotuliukas.gif

Turbūt turit ypatingą techniką dažymosi, nes šešėliai gi tie patys  doh.gif

Jokios ypatingos technikos nera lotuliukas.gif nupurtau,papuciu ir tepu lotuliukas.gif
Atsakyti
o kur Kaune įsigyti šios kosmetikos? anksčiau lyg Droge mačiau, bet šiandien neberadau verysad.gif Eurokose taip pat nėra, tai tik Kosmadoje ir Kristianoj? ar ir Sarmoj dar yra? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri esat naudojusi lupu blizgesi Bourjois Eau De Gloss ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 01 09, 19:54)
Sveikos, gal kuri esat naudojusi lupu blizgesi Bourjois Eau De Gloss ?  smile.gif

turiu tokį 4u.gif
Man labai patinka. Nelipnus visiškai thumbup.gif Laikosi trumpai. Putlinal ūpas. Patogus teptukas. Minusiukas - spalva gan permatoma ant lūpų, kitą kartą pirkčiau ryškesnio atspalvio 4u.gif
Atsakyti