QUOTE(Tainka @ 2009 11 05, 01:06)
O kuo nepatiko??
Kadangi mano oda yra misri,o si krempudryte yra labai skysta,nieko beveik nemaskuoja ir is karto ja pasitepusi veidas blyzga o man to maziausiai reikia,tai pasitepusi sia krempudra iskarto blyzgesi maskuoju biria pudra zodziu ji man per riebi
QUOTE(Tainka @ 2009 11 14, 21:35)
Supratau, aciu, reiskia man netiks, nes mano irgi oda misri
Jeigu oda misri,tai manau,kad gali netikti,nes iskart issitepus,jau veidas buna riebus,o kakta ir nosis ypatingai blyzga
Radau namie bourjois lūpdažiuką raudoną, nu visai nieko, kažkaip aš jo nenaudojau, bet db pažiūrėjau, tai gražiai ir lygiai tepas, ilgai laikos, gaila, kad tokių ryškių lūpų kasdienai nesidarysiu bet kartais tai tikrai fainas toks, ne kreminis, toks sunkesnis, su blizgučiais, bet neblizga šiaip ant lūpų labai, sodri, ryški spalva, kažkada buvau gavus dovanų, tai dabar atradau, ir likau sužavėta, bet kokios neutralesnės spalvos norėtųs, šita tokia raudona link bordavumo
QUOTE(Lina)
Jeigu oda misri,tai manau,kad gali netikti,nes iskart issitepus,jau veidas buna riebus,o kakta ir nosis ypatingai blyzga
net nupudravus ant viršaus sausa pudra vidury dienos veidas vėl blizga, ir šiaip mažokai maskuoja.
QUOTE(Elegant @ 2009 11 17, 19:39)
net nupudravus ant viršaus sausa pudra vidury dienos veidas vėl blizga, ir šiaip mažokai maskuoja.
kažkaip man irgi nelaiko ant kreminės sausa pudra matiškumo, jeigu pagrindas jo neduoda, nes man atrodo ir pagrindas turi būt neriebus, kad gražiai atrodytų, o sausa tai tik užtvirtina, bet dažnai matiškumo nelabai teikia, ypač jeigu po ja riebokas makiažo pagrindas
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 11 17, 22:54)
kažkaip man irgi nelaiko ant kreminės sausa pudra matiškumo, jeigu pagrindas jo neduoda, nes man atrodo ir pagrindas turi būt neriebus, kad gražiai atrodytų, o sausa tai tik užtvirtina, bet dažnai matiškumo nelabai teikia, ypač jeigu po ja riebokas makiažo pagrindas
Sutinku. Pati tą pastebėjau ir dabar naudoju tokią pudrą su kuria nėra matiškumo ir matau ne tai ką norėčiau. Vistik manau, kad dienai veidas turi būti matinis, nes tada atrodo natūraliausiai.
+2009 11 04, 23:36-->
Turiu šiuos, bet nenaudoju, nes siaubingai byra, vos po kelių sekundžių jau blizga visas veidas
QUOTE(Lina @ 2009 11 04, 23:36)
Turiu siuos Bourjois seselius akyms,dvieju spalvu seselias esu patenkinta Nesubega,gerai laikosi,graziai tepasi
...
...
Turiu šiuos, bet nenaudoju, nes siaubingai byra, vos po kelių sekundžių jau blizga visas veidas
QUOTE(Elegant @ 2009 11 17, 19:39)
Jo,jo maskavimo tai jokio isviso Pries tai net nenaudodavau pudros sausos,o dabar su sia krempudryte tenka,nes veidelis kaip su alieju isteptas buna
Papildyta:
QUOTE(Argija @ 2009 11 17, 23:22)
man pirmus kartus irgi taip budavo bet dabar kai dazausi su jais,tai visad nupurtau dydziaja dali seseliu i indelio krasteli,nes kitaip jie ir pribira,kadangi yra birus ir blyzgus
QUOTE(Elegant @ 2009 11 17, 23:10)
Sutinku. Pati tą pastebėjau ir dabar naudoju tokią pudrą su kuria nėra matiškumo ir matau ne tai ką norėčiau. Vistik manau, kad dienai veidas turi būti matinis, nes tada atrodo natūraliausiai.
Aš tai net netepu tos krempudros, nes tada matiškesnis veidas būna ir priedo neužkemša porų tada ir natūraliai būnu, pati sau žinokit kartais net gražesnė būnu, aišku nešneku apie progas, kai būna pilnas makiažas ant veido
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 11 18, 18:18)
Aš tai net netepu tos krempudros, nes tada matiškesnis veidas būna ir priedo neužkemša porų tada ir natūraliai būnu, pati sau žinokit kartais net gražesnė būnu, aišku nešneku apie progas, kai būna pilnas makiažas ant veido
Kokybiškos pudros porų nekemša, be to šaltuoju metų laiku skysta pudra labai gerai apsaugo nuo šalčio. Bent jau mano oda pakankamai jautri, taigi stengiuos žiemą ją apsaugot.
Į temą: pati Bourjois kone visas pudras turėjus, tai galiu pasakyt kad šios firmos pudros - toms pas kurias oda beveik tobula arba vasarai, nes nelabai ką jos duoda, jei nori pamaskuot, vienintelė kuri patiko ir kažkada turėjau tai Matt Lovely, bet dabar tokios pas mus nebematau.