Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois kosmetika

Kaip jums ta kompaktine pudra juodoj pakuotej,jei kas naudojat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 07 19, 22:38)
Turiu tą patį atspalvį, bet man ši pudra nelabai patvari, per diena "nuplaukia" nuo veido. Įdomu kaip pudra "Foundation Brush"  g.gif , jei ji lygiai tokia kaip ir 10h sleep effect tai tada  schmoll.gif
Gal kas abi bandėt ir galit palyginti?

na man ji ir pamazu nusivalo, jeigu daznai lieciu veida, o siaip jei vesesne diena ir rankom nesiremiu tai viskas ok, ir vakare dar gerai atrodo:)
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 07 20, 17:30)
Kaip jums ta kompaktine pudra juodoj pakuotej,jei kas naudojat? ax.gif

Lengva, permatomai dengia, skaniai kvepia, nedaug maskuoja.
Atsakyti
user posted image

Nesulaukiau atsiliepimų, bet labai sudomino ši pudra tai nusipirkau. Bourjois mineral radiance.
Esu patenkinta kaip ir kitais šios firmos gaminiais. thumbup.gif
Pudra skaniai kvepia, išlaiko matiškumą (mano oda nėra riebi tik kai kur truputį pablizga užtepus kreminę pudrą), yra mineralinė, atspalvis puikiai tinka. Konsultantė sakė, kad ji nekemša porų, lengvai dengia, pati tuo įsitikinau, žodžiu esu labai patenkinta. cool.gif
Rekomenduoju toms, pas kurias nėra daug ką maskuoti.
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 07 21, 22:04)
Lengva, permatomai dengia, skaniai kvepia, nedaug maskuoja.

O man tai kai panaudojau tai lengva tikrai,taciau nepermatoma ir gerai maskuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 07 23, 18:12)
O man tai kai panaudojau tai lengva tikrai,taciau nepermatoma ir gerai maskuoja g.gif

Man pačiai maskuot nėra daug ką, tai gal dėl to taip sakau, o ir tepu labai nedaug, nes paėmiau per tamsią spalvą ir naudoju tik kai kuriom veido dalim, kaip bronzantą.
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 07 23, 19:17)
Man pačiai maskuot nėra daug ką, tai gal dėl to taip sakau, o ir tepu labai nedaug, nes paėmiau per tamsią spalvą ir naudoju tik kai kuriom veido dalim, kaip bronzantą.

O kokia spalva emet,kad jum per tamsi? g.gif as tai persikine ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 07 23, 18:31)
O kokia spalva emet,kad jum per tamsi? g.gif  as tai persikine ax.gif

74 Abricote. Kuri čia ta persikinė? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 07 23, 20:39)
74 Abricote. Kuri čia ta persikinė?  ax.gif

Norejau pasakyt,kad ta pacia kur ir jus biggrin.gif Visada persikai man su abrikosais maisosi,o rasiau nepaziurejus i pakuote,tai... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 07 24, 17:53)
Norejau pasakyt,kad ta pacia kur ir jus biggrin.gif Visada persikai man su abrikosais maisosi,o rasiau nepaziurejus i pakuote,tai... lotuliukas.gif

Kažkaip ir pamaniau kad būsit sumaišius smile.gif
Jūsų oda turbūt tamsi, todėl ir tinka o aš ne itin tamsi, todėl prašoviau su spalva, bet pagaliau baigiu sunaudot. rolleyes.gif

Dabar norėčiau tos rudos šokolado plytelės. Ar yra ten atspalvių pasirinkimas ar tik vienintelis atspalvis? kažkaip neatkreipiau dėmesio. g.gif
Gal kas žinot tikslią jos kainą?
Atsakyti
Sakykit, gal kas naudoja Eau de Gloss lupų blizgesį, ar geras, ar ne lipnus? Planuoju pirkti internetu, tai negaliu išbandyti 4u.gif
Atsakyti
Is Bourjois patinka Docteur Glamour lupu dazai, ypac 11 nr wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inetule22: 02 rugpjūčio 2009 - 14:59